Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bursada önereceğiniz mobilya mağazaları varmı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım bursada oturuyorsun atlayın gelin inegöle

evet de,ne kadar çok seçenek okadar çok kararsızlık oluyor ( Ben böyle ilk girdiğimiz mağazada hepsini zevkime göre tamamlamak istiyorum .

canım o senin dediğin zor biraz sonuçta bir kere alınan bişey mobilya
o yüzden tamamen emin olmaz lazım ama inegölde şanlı mobilya var inegöl bursa yolunda
oraya uğrayabilirsin inegölün içine girmeden çünkü inegöldeki birçok firmadan ürün alıyorlar ve fiyatları da uygun
böylece yalnızca bi yerden alıp çıkmış olursun
fiyat aralığınız ne onu söylersen farklı firmalarda önerebilirim
bence mobilyacıyım çünkü ama bizde yalnızca üretim var

bizde mobilyalarımızı yeni aldık.. ilk önce yıldız mobilyaya gitmiştik.. sonra istikbal, bellona,alfemo.doğtaş,kilim, merinos, mondi, inegöl heryeri gezdik ama sonuç olarak yatak ve oturma odasını yıldız mobilyadan, salon takımını da istikbalden aldık..insanın gezdikce cok daha kafası karısıyo gerçekten.. çok zorlu bir süreç mobilya alıp evine uydurma meselesi.. Allah yardımcın olsun :)

canım bursada oturuyorsun atlayın gelin inegöle

Canım inegölde kaliteli,kadife koltuk takımı ve köşe takımı alabileceğimiz mağazaların isimlerini verirmisin.Birde antilop kumaş için önerebileceğin kumaş firması varmı?sertexi var inegölde ama kaliteli olmadığı söyleniyor.

canım kadife köşeyi heryerde bulabilirsin ertuğrulgazi caddesi var zatn nerde sorsanız tarif ederler size ordan bulursunuz
ama hakiki antilop kumaşı istiyorsanız satan inegölde zaten yok kullananlar var
istersen onların firma adını vereyim
birde bana fiyat aralığını verirsen kadife koltuk ve köşe için sana direk firma adı vereyim çok kafanız karışmamış olur

Kızzzzlar ya bende bi kaç hafta sonra inegöle gitcem banada bişiler diyin nolur bulunduğum yer çok pahalı. Oralarda ortalama koltuk ya da yatak odası fiyatları neler bileniniz var mı şekerler??

Kızzzzlar ya bende bi kaç hafta sonra inegöle gitcem banada bişiler diyin nolur bulunduğum yer çok pahalı. Oralarda ortalama koltuk ya da yatak odası fiyatları neler bileniniz var mı şekerler??

canım ben sana özelden mesaj attım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben herşeyi istikbalden almıştım.4-5 katlı bir şubesi var isim vermiyeyim. çok da memnunum.

Bursa inegölde her sene mobilya fuarı oluyor
biz geçen sene ordan aldık mobilyalarımızı. Azra koltuktan koltuk takımımı aldım allegro mobilyadanda yatakodası almıştım. Eğer bütçeni aşmazsa yavuzlar mobilyaya mutlaka uğra derim inanılmaz seçenek sunuyor. Ben uğradım ama içimde kaldı dogrusu

bende ınegole gıdegeım ama hem sık hemde fıyatları uygun bı yer arıyorum fıkır verırı mısınız ?

ya kızlar bende inegöle gelmek istiyorum istikbale baktım toplam yatak odası ve koltuk takımı çok tutuyo 6500 tutuyo ben hem kaliteli hemde daha uygun yani en iyi koltuk takımı mesela inegölde ne kadar ve en iyi yatak odası mesela gösterişli bende gelicem ama bilmiyorum nereye bakmak lazım
nişanlım orda çalışıyo evimizi oraya kurucaz ama nasıl hangi yere bakıcagımızı bilmiyoruz.yardımlarınızı bekliyorum.

biz bugün inegöldeydik özetle aşağıdaki gibi:
şanlı mobilya'da biçok bildik marka birarada satılıyor ama o markaların kendi mağazalarından alın derim fiyat farkı var
classi'de yemekodası+yatakodası+oturmagrubu 13000 liraya indiler ve hepsini çook beğendik
saloni'nin koltukları süperdi 3250 civarındalardı yemek+yatak+koltuk 9750'ye indiler
arı mobilya var ertuğrulgazi caddesinde oradaki perakendeciler arasında en çok çeşit burada var sanırım biz daha sade birşeyler bakıyorduk o yüzden istemedik
nill's mobilya var tam bir saçmalık heryerde gördüğümüzden farklı olmayan 3 takıma 25000 falan dedi ama sonra 13000e indi yarıyarına fiyat düşmesi zaten bizi çok itti 25000den alanlara acıdık
donat mobilya var ödüllü biryer o da inegöle giderken sağdaki ilk mobilyacılardan
biz bursada da birkaç yer baktık gümüş moblyada 11000' e yıldız mobilyada da 13500'e (buradakiler süper) 3 takımı alabiliyoruz inegöl'e gidince ertuğrulgazi caddesiğndeki heryere sakın girmeyin kafanız çok karışır ve suntalem mi mdf mi olduğunu sorun lake alıyorsanız da kaplama mı boya mı diye sorun kandırılmayın.!!!

bende ınegole gıdegeım ama hem sık hemde fıyatları uygun bı yer arıyorum fıkır verırı mısınız ?

arı mobilyada çok çeşit vardı bizim vaktimiz kısıtlıydı ama adamların binası da oldukça büyük, koltuk takımı açısından fazla model yoktu ama diğerleri hoş görünüyordu eğer mdf istemiyorsan suntalem ürünlerin iyisini çok uçuk olmayan bir fiyata alabilirsin ama kiracıysanız taşınmaya çok gelmez

Saloni'nin koltuk ve yemek odası takımlarına baktınız mı?
Ben saloninin armani yemek odasına bayıldım.. Ama kararsızım işte..
Birde Seyran mobilya var onda da bi tane kolduk beğendik.
Bilgisi olan varmı arkadaşlar bu mobilyacılar hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…