Nişan Bursa'da Nişan.. 2014 nişancıları Toplanalımmmmmm :):)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gokhanbtl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
18
1
6
34
Bursa
Kızlar merhaba bu forumdaki ilk konum ve yeni üyeyim :):) Çok güzel bir site öncelikle...
Sözlüm askerde ve 8 günümüz kaldı, temmuz gibi nişan düşünüyoruz sözümüz evde oldu nişanı da öyle düşündüm ama evimiz çok küçük sözdeyken sadece aileleri zor aldı 2 katlı ama alta üste yayılmak olmaz:/ Bursa'da Ördekli Kültür Merkezi gibi küçük sadece nişan için yer bakıyorum orayı da daha görmedim sadece duydum internetten araştırdım giden var mı? Pek içime sinmedi gibi ama 150 tl ve çook uygun. Onun gibi makul fiyatlarda küçük yer bileniniz var mı ? Sizler nişanlarınızı nerde yaptınız ya da yapıcaksınız? Aylardır araştırıyorum lütfen bilen çıksın artık :):) Burda da bulamazsam ördeklide yapıcam garsonu falan da yok o yüzden poğaça meyve suyu lokum gibi şeyler dağıtmayı düşündüm.. Sizlerin fikirleri neler?

Merhaba canımm bende Bursa'dayım. Sözüm gecen sene 24 Agustos 2013 te evde oldu. Sözümde bende çok fazla kişiyi cagıramadım. Nişanımda 22 Mart. Rüya Park Düğün Salonunu tuttuk. Ördekliye hiç gitmedim. 150 tl hakikaten çok ucuz.
Bu arada temmuz ramazana geliyor canım. Ramazanda mı yapıcaksın nişanını?:26:

Canım bende senin gibi yaza nişan düşünüyorum ve yer araştırmaya başlıycam ördekli çook uygunmuş acaba müziksiz mi? burdan araştırdığımız yerleri paylaşırsak çok güzel olur.

biz de kısmetse yaza doğru nişan düşünüyoruz canım sadece akrabalarımızın olduğu bir nişan olacak ben havuz başında düşünüyorum nişanımızı hayalim hep öyleydi yaza denk geleceği için havuz başını uygun gördük yemekli olacak kısmetse nişanımız

canım çok kalabalık kalabalık olmayacaksa ördekli uygun ama bence biraz küçük.. bende yaza nişanlanıcam mekan arıyorum bursada ama ördekli küçük geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…