• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bursa'da Moda Evi Önerileriniz...

oncams

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
112
0
116
Bursa
arkadaşlar güvenilir bir moda evine ihtiyacım var. haziranda düğünüm var ben sadece modelimi seçebildim.bir çok moda evine gittim ama neresi , nasıl dikiyor bilmediğim için çok kararsızım.remona var altıparmakta ,oraya içim ısındı ama diktirenler memnun mu bilmiyorum.bir de kozahan da nurten moda .şuan aklımda ikisi var ama ikisi arasında bile seçim yapamıyorum.lütfen acil yardımmmmm....

bana daaa lazım:) bursadaaaa ama canım AKAY gelinliğe ve de AYSııRıMA ya bak derimm ben haftasonu baktım benımde düğümüm 18.9.10 daa ......

oralara 1 ay önce falan bakmıştım.daha doğrusu arkadaşım bakarken ben de göz ucuyla bi baktım.denemedim yani.şimdi diktirmeye karar verdimm.ama nerde diktireceğim yaaaa:((

altıparmak Nüans moda ve yine altıparmakta Ahu Alnıpak'ı düşünebilirsin canım, kırçiçeği de olabilir tabi

hımmmm remona ve nurten moda evi hakkında bilgisi olan yok muuu:(( kırçiçeğine de bi uğrayayım en iyisi...

kesinlikle iyi araştırın iyi bir yere gidin önereceğim bir yer pek bilmiyorumama benim kesinlikle önermeyeceğim yer şebnem moda evi sakın gitme gelinliğim mahvoldu hala fotoğraflarıma bakamam ağlarım

ahu altınpak arkadaşım diktirdi ve memnun kaldı ama aysira ya da bak derim ben ya AKAY yada aysiri olcak...

aysira ve akayın kendi modelleri var diye biliyorum.benim götürdüğüm modeli dikiyorlar mı yoksa sadece kendi modelleri üzerinde mi değişiklikler yapabiliyorlar?

canım remona çok güsel dikim yapıyo arkadaşım hem kına tuvaletini hem gelinliğini yaptırmıştı ben tavsiye edebilirim dikim olucaksa bende remonayı tercih edicem kaydirigubbakcemile5

cancu sana ne kadar teşekkür etsem az.... ilk andan beri aklımda olan tek yer,nedenini bilmiyorum ama nedense içime çok sindi orası ve tek bir kişi olumlu veya olumsuz bir cevap verse hemen gelinlik ile ilgili kararımı kesinleştirecektim ve artık bu saat itibarıyla kesinleştirmiş bulunuyorum.tamamdır remona:)tekrar teşekkür ederim....

aysira ve akayın kendi modelleri var diye biliyorum.benim götürdüğüm modeli dikiyorlar mı yoksa sadece kendi modelleri üzerinde mi değişiklikler yapabiliyorlar?

cnm sadece kendi modelleri üzerinde değişiklik yapıyorlar .moda evleri gibi dikim yapmıyorlar

aysira ya bende bakmıştım fikir edinirken özel dikim yapmıyolarmış
sadece kendi modelleri üzerinde ufak değişikliler olabiliyormuş
o da askı gibi fln
ayy böle okudukça kötü eleştiriler insanın kafasına takılıo yaa inş güzel gönlümüze göre olur
ben açıkçası illa modelin aynısını çıkartıcak die bi kaidem yok
çünkü belkii o model benim tipime gitmeyebilir önemli olan başta dikim ve kumaş sonrasında bana nası bi modelin gitceğine dair güzel yönlendirmesi
tabe bu benim fikrim

bende aynı şeyi düşünüyorum mwm.dikimi güzel olsun içime sinsin.zaten ilk provadan sonra modeli kendin belirliyorsun.örnek olarak götürdüğün gelinlikte bile değişiklik yapabiliriz üzerimize giydiğimizde.güvenilir bir yer olması çok önemli..umarım herkesin gönlüne göre olur...

canım bende bir öneride bulanıyım sana emelya altıparmakta ve kükürtlüde var... kardeşim altıparmaktakine nişan tuvaletini diktirio nisanın 24 ünde nişanımız.... beğenmiş gelinliğimide oraya diktiricem dedi.. bakmanı bir tavsiye ederim....

nihayet kararımı verdim.remona moda evine diktiriyorum.umarım istediğim gibi olur...

merhaba arkadaşlar bende bugün remonaya gittim ilk kez gelinlik bakmaya çıktım ilk gittiğim yer oldu bir model denedim üzerime çok beğendim 1,350 dediler en son fiyatı maggie store den bi model ikinci durağım ise nermateks oldu bakmaya gittiğim halde bygün bir anda nermateksten anlaşarak çıktık aynı model aynı fiyat hatta artı olarak nişanlığımıda oraya diktiriyorum nasıl oldu anlamadım birden karar verdik nişanlımla iyimi yaptım kötümü bilmiyorum nermateks hakkında bilgisi olan var mı olan oldu ama ben yine bilmek istiyorum

Özel dikim düşünüyorsanız,
Mediha cambaz Weddesign 'dan bir fiyat alın derim kız kardeşim için çok yer gezdik istediği gelinlik çok dantelli ve swarovski taşlı bir gelinlikti verdiği uygun fiyat için sipariş vermiştik ama çıkan iş beklediğimzden fazlasıydı ve düğünde
gelinliğe herkes hayran kaldı.Dikimine güvenebiliceğiniz ve fiyatı acıtmayan bir yer .internet adresi MEDIHA CAMBAZ WEDDESIGN

Back