Bursa'da meme büyütme estetiği doktor önerisi ve fiyatlar

Libnie

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
428
460
merhaba arkadaşlar,

bende artık meme büyütme estetiği olmaya karar verdim.

fakat Bursa'da doktor konusunda hiçbir fikrim yok. burada okuduğum doktorlarda ya hastane değiştirmiş ya şehir değiştirmiş....

yakın zamanda Bursa'da ameliyat olan doktor ve fiyat bilgisi paylaşacak herkesin yorumlarını bekliyorum.

ameliyatı temmuz sonu yada ağustos sonu olmayı düşünüyorum, çünkü yıllık izinlerim o tarihlerde maalesef. sıcakta sorun olur mu bir haftaya işe dönebilir miyim? kafamda deli sorular tek bildiğim o ameliyatı olacağım :KK70:

Kızlar yok mu yardımcı olacak? İzmir'de bulduğum doktora olan şikayetlerden dolayı vazgeçtim. 19 mayıs tatilimde olmayı planlıyorum Bursa'da fiyatlar çok pahalı muayene için bile 300 TL istediler

Yakın zamanda ameliyat olan var mı

Kızlar yok mu yardımcı olacak? İzmir'de bulduğum doktora olan şikayetlerden dolayı vazgeçtim. 19 mayıs tatilimde olmayı planlıyorum Bursa'da fiyatlar çok pahalı muayene için bile 300 TL istediler

Yakın zamanda ameliyat olan var mı
Ben dün ameliyat oldum

merhaba geçmiş olsun? nasılsın? ağrıların var mı nasıl hissediyorsun?

hangi doktora ameliyat oldun fiyat memnuniyet paylaşır mısın?

merhaba geçmiş olsun? nasılsın? ağrıların var mı nasıl hissediyorsun?

hangi doktora ameliyat oldun fiyat memnuniyet paylaşır mısın?
5 mayısta alper bayraktara ameliyat oldum,8500 lira, iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum, benim çok fazla ağrım olmadı,sadece çok şiş ve gergin hissediyorum, uyumakta zorlanıyorum

acıbademde mi oldunz ameliyatınızı?

çalışıyor musunuz? benim 3. yada en geç 4. gün işe dönmem lazım.. birde koltuk altı mı yoksa kas altı mı oldunuz?

aaa çok güzel bende 19 mayıs için düşünüyorum, kaç cc taktırdınız?

açıkçası şuan hala araştırıyorum.

çalıştığım şirketin doktoru ile görüştüm, sağolsun yardımcı oluyor. Adnan Erdem bursa'da göğüs estetiğinde en iyi dedi, tanıdık fiyatı almaya çalışıyor. o olmazsa alper bayrakatar'a olucam bende

alper bey sanırım burunda çok daha popülermiş. aslında beniim için bu saydığım doktorlardan en uygun fiyatı veren önemli çünkü maddi olarak çok zorlanamayacağım. zaten bunlar da bursada bu alanda en başarılı doktorlar, bakalım bir kaç gün içinde netleşecek.

bugün saat 6'da Alper Bey ile randevum var. muayene ücreti almıyormuş. fakat ameliyat tarihi için ağustos eylül'e gün veriyoruz dedi telefondaki bayan :110: yine de bir gidip görüşeceğim.

Görüştün mü canım

merhaba canım evet görüştüm bir sürü şey öğrendim :)

fakat şöyle bir problem var bana kas üstü yapabilirim kas altı olmaz dedi. ayrıca memelerim çok ayrık göğüs kafesim dar uzun o yüzden yuvarlak mı yoksa damla mı karar veremiyor ameliyatta denemem lazım dedi. damla yapsam ayrık kalacak yuvarlak yapsa üstler boş kalacak :s

1-1 buçuk saat görüştük kafama takılan her şeyi sordum, çok güven verdi gerçekten iyi bir doktor olduğundan şüphem yok ama fiyatı 9 bin dedi. ameliyat tarihleri de hep dolu 27 mayıs yada 3 haziran boş ikisinden birinde olabilirim.

kas üstü olması kafamı karıştırıyor sadece ilerde süt bezleri için sorun olur mu diye düşünüyorum

bir de adnan erdem ile görüşeceğim ondan sonra net kararımı vereceğim.

sen nasıl oldun ağrın sızın var mı normal hayatında dönebildin mi?

4. günü işe dönebilirsin dedi bütün planımı ona göre yapıyorum :KK70:

ha bir de sutyen için 200 tl ücret var hadi onu almayayım fln dedi ama beni yedi galiba :KK70:

merhaba canım evet görüştüm bir sürü şey öğrendim :)

fakat şöyle bir problem var bana kas üstü yapabilirim kas altı olmaz dedi. ayrıca memelerim çok ayrık göğüs kafesim dar uzun o yüzden yuvarlak mı yoksa damla mı karar veremiyor ameliyatta denemem lazım dedi. damla yapsam ayrık kalacak yuvarlak yapsa üstler boş kalacak :s

1-1 buçuk saat görüştük kafama takılan her şeyi sordum, çok güven verdi gerçekten iyi bir doktor olduğundan şüphem yok ama fiyatı 9 bin dedi. ameliyat tarihleri de hep dolu 27 mayıs yada 3 haziran boş ikisinden birinde olabilirim.

kas üstü olması kafamı karıştırıyor sadece ilerde süt bezleri için sorun olur mu diye düşünüyorum

bir de adnan erdem ile görüşeceğim ondan sonra net kararımı vereceğim.

sen nasıl oldun ağrın sızın var mı normal hayatında dönebildin mi?

4. günü işe dönebilirsin dedi bütün planımı ona göre yapıyorum :KK70:

ha bir de sutyen için 200 tl ücret var hadi onu almayayım fln dedi ama beni yedi galiba :KK70:
neden kas üstü dedi peki, ben iyiyim canım, tabiki ufak tefek sıkıntılar oluyor ama katlanılamayacak derecede bir sıkıntım yok, ben cuma günü ameliyat oldum, salı günü işe döndüm

meme dokum yok ve meme uçlarım ayrık bir de derim sert onlar yüzündendi sanırım, kas altı olmaz kas üstü yapabiliriz dedi.

bende ondan biraz korktum gerçi daha basitmiş ve iyileşme süreci daha çabukmuş ama bakalım diğer doktorlara da gidip karar vericem

meme dokum yok ve meme uçlarım ayrık bir de derim sert onlar yüzündendi sanırım, kas altı olmaz kas üstü yapabiliriz dedi.

bende ondan biraz korktum gerçi daha basitmiş ve iyileşme süreci daha çabukmuş ama bakalım diğer doktorlara da gidip karar vericem
benimde göğüslerim ayrık aynı durum bende de var hatta meme başlarım da ortaya bakmıyor, ama kas üstünde silikonu hissetmek kas altına göre daha olası, ben silikonu hissetmektense ayrık olmasını göze alarak kas altı oldum canım, artısını eksisini sen değerlendir artık

ama bana kas altı yapamam dedi zaten o yüzden hiç onu konuşamadık bile... sanırım deri kalınlığı ve dar uzun bir göğüs kafesim var o yüzden bilemiyorum ama kesinlikle kas üstü olacak dedi

ama bana kas altı yapamam dedi zaten o yüzden hiç onu konuşamadık bile... sanırım deri kalınlığı ve dar uzun bir göğüs kafesim var o yüzden bilemiyorum ama kesinlikle kas üstü olacak dedi
Bende 175 boyunda 57 kilo biriyim göğüs kafesinde dar, ilk görüşmemizde banada kas üstü önerdi ama sonra kas altına da olur verdi ve neticede kas altı oldum

Merhaba. Ben de geçen yıl meme büyütme ameliyatı oldum. Yardımcı olmak açısından söylemek istedim. Estetik international da yaptırdım çekirgede. Doktorumun adını hatırlayamıyorum ama sanırım Selçuk beydi. Ameliyat sonrası ilk bir hafta zor geçiyor işe gidebileceğinizi sanmıyorum Belirttiğiniz fiyatlar çok yüksek. Ben operasyondan çok memnun kaldım hiçbir sıkıntım yok ağrı hissizlik vs. Benim onlar artık Gidin bi görüşün derim geçen yıl 4.800 tl idi

Bana gecen hafta 8400 tl dikleştirme ve silikon fiyatı verdiler çok geldi bana devlet hastanelerindede yapıyorlar daha makul fiyatlara 3 4 bin tl falan

X