Bursa yüksek ihtisas eğitim ve araştırma hastanesinde meme büyütme estetiği olan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun darısı benim başıma. Bende mayıs ilk haftası olucam dr hürrem şebnem gülere. Nasıl geçti ameliyat süreciniz. Kaç cc takıldı. Kas altı kas üstü? Büyüklüğünden memnunmusunuz? Çok acı çektinizmi ? Çok soru sordum galiba :) ama biliyosunuz ki hiç kolay bi süreç değil.2 Martta Dr. Ömer Mutlu ya ameliyat oldumm
ne kadara yaptiracaksiniz bilgi alabilirmiyim sizden acaba bende kadin doktor ariyorum daÇok geçmiş olsun darısı benim başıma. Bende mayıs ilk haftası olucam dr hürrem şebnem gülere. Nasıl geçti ameliyat süreciniz. Kaç cc takıldı. Kas altı kas üstü? Büyüklüğünden memnunmusunuz? Çok acı çektinizmi ? Çok soru sordum galiba :) ama biliyosunuz ki hiç kolay bi süreç değil.
7.500 lira. Kadın olması benim için artı bi durum daha rahat olabilirim hemde istediğimi daha net dile getirebilirim. Birde başarılı güleryüzlü bi dr. İlk görüşmede güven verdi. Muaynesi açıklamaları benden tam puan aldı. Bi görüşürün bence.ne kadara yaptiracaksiniz bilgi alabilirmiyim sizden acaba bende kadin doktor ariyorum da
yeri nerede peki7.500 lira. Kadın olması benim için artı bi durum daha rahat olabilirim hemde istediğimi daha net dile getirebilirim. Birde başarılı güleryüzlü bi dr. İlk görüşmede güven verdi. Muaynesi açıklamaları benden tam puan aldı. Bi görüşürün bence.
kusura bakmayın anca cevapladım mesajınızı, hayırlı olsun sizede belki olmuşsunuzdur artık :) Ameliyattan sonra ağrı sızı cok tabiki ameliyatım cok basarılı gectı dr um cok basarılıydı hıc bı sıkıntı yasamadım kendisiyle, dr hasta iletişimi çok önemli hep söylerim, benim dr um bana artılarıyla eksileriyle tüm ihtimalleri anlattı ve kararları bana bıraktı . Benim isteğimle 300cc kas altı damla protez takıldı bunların hepsine ben karar verdim boyutu modeli vs. Bir çok kişi 400cc yi bile küçük olarak yazarken açıkçası 300 cc bile bana büyük geliyor , beklenti önemli sanırımm bu durularda. Benim amacım doğal ve büyük olmayan bi meme oladuğu için ben çok memnunumm sanırım, hatta bi küçüğü bile olabilirmiş diyorum hep.Çok geçmiş olsun darısı benim başıma. Bende mayıs ilk haftası olucam dr hürrem şebnem gülere. Nasıl geçti ameliyat süreciniz. Kaç cc takıldı. Kas altı kas üstü? Büyüklüğünden memnunmusunuz? Çok acı çektinizmi ? Çok soru sordum galiba :) ama biliyosunuz ki hiç kolay bi süreç değil.
Merhabaa evet oldum. Bugün 3. Günüm gayet rahat geçti çok şükür çok ağrım sızım yok. 350 cc yüksek profil yuvarlak takıldı. Şuan büyüklüğünden memnunum ama umarım şişlikler indikten sonra çok küçülmezler. :) birde çok kaşınıyor göğüslerimin heryeri. Bi an önce bandajlar çıksa duş alsam diye dua ediyorum.kusura bakmayın anca cevapladım mesajınızı, hayırlı olsun sizede belki olmuşsunuzdur artık :) Ameliyattan sonra ağrı sızı cok tabiki ameliyatım cok basarılı gectı dr um cok basarılıydı hıc bı sıkıntı yasamadım kendisiyle, dr hasta iletişimi çok önemli hep söylerim, benim dr um bana artılarıyla eksileriyle tüm ihtimalleri anlattı ve kararları bana bıraktı . Benim isteğimle 300cc kas altı damla protez takıldı bunların hepsine ben karar verdim boyutu modeli vs. Bir çok kişi 400cc yi bile küçük olarak yazarken açıkçası 300 cc bile bana büyük geliyor , beklenti önemli sanırımm bu durularda. Benim amacım doğal ve büyük olmayan bi meme oladuğu için ben çok memnunumm sanırım, hatta bi küçüğü bile olabilirmiş diyorum hep.
umarım sizinki de iyi geçmiştir ve sonrası içinize siner,
(tabi bir önemli kriter de vücut ölçüleriniz olmalı benim 170 boyum ve 48 kiloyum)