bursada kadın doğum uzmanı arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi dbs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
502
4
116
Bursa
arkadaşlar merhaba
2 seneye yakın zamandır bebek sahibi olmaya çalışıyorum ama nafile. benim bütün testlerim yapıldı eşimde varikosel ameliyatı oldu sounç hala yok. ama en acı kısım bu güne kadar kobay olarak kullanıldık. hep özel doktorlara gittim ve bir ayaklarıda tüp bebek merkezine bağlıydı. bizi tüp bebeğe yönlendirmek için kobay olarak kulandılar. özetle bursada özel bir hastahaneyle bağlantısı olmayan , kendi özel muayenehanesi olan iyi bir jinekolog arıyorum lütfen acil yardım arkadaşlar

merhaba canım bende bursada oturuyorum benimde pko rahatsızlığım var gitmediğim kadın doğumcu kalmadı ben sadece çekirge dorukta melike hanım olsun feyza hanımdan çok memnunum.istersen git derim çok iyi ilgilendiler benimle vede hala takip ediyolar muayene günleri haftasonlarıda olabiliyo eşinlede gitme şansın oluyo buda çok güzel bişey bence....inş hepimiz bebişlere kavuşuruz....

canım sana bursada önerebileceğim tek kadın doğum uzmanı dr jale gürlülerdir.....
işinde oldukça başarılı,dikkatli,özverili sevecen ve mükkeml bi insan onun pozitifliği sayesinde eminimm birlikte çokk güzel anlara şahit olacaksın..
jale hanım şu anda acıbademde görev yapıyo canım...
pişman olmayacağına eminim..

maalesef onada gittim 6-7 ay ama sonuç yok bana bekle olur diyo 21 aydır bekliyorum herşeyi yaptım dedi ama ne rahim filmi çekti ne yumurta takibi yaptı özeline gidiyordum hemde ama...

melike hanıma jimerde gittim iyiydi ama dorukta çok alakasız davrandı ablamda hamile ona giderken bıraktı defalarca aradı sancılandı açmadı telefonlarını ayrıca bebeklerinin ayağı içe dönükmüş söylememiş dosyasına yazmış ablama söylememiş şimdi yeni doktorları söylüyor çok kızmıştım

iyi geceler bende bursadanım ve ziya çetine gidiyorum dorukta melike yıldırım evrim aydın hatice taşçı ve başka bi kaç doktorada giderek içlerinde en mükemmeli en iyisi ziya bey tabikide
bayan dr bu iş için çok önemli ama erkekler daha iyi ve profosyanel

kesinlikle erkeklerin daha profosyönel olduklarına ve daha hassas daha uzman olduklarına sonuna kadar katılıyorum en iyi kadın doğumcular erkek ama gelde bana anlat geri kafalı bir yaklaşım ama ben rahat olamıyorm muayenede geriliyorum o yüzden kadınlara mahkum ettim kendimi

slm cnm
benimde polip sorunum vardı çok çektim bu süreçte cenk aşkalli,melike yıldırım,jale gürlüler,birde pembe mavide bir baya drye gittim yok yok yok en son prof osman develi oğluna gittim ve sonuç operasyon sonrası ilk ilişkide hamilelik şuan 16 aylık bir oğlum var tabi şunuda söyleyeyim sorunum çözüldükten ve hamileliğimin normal seyrinde olduğunu öğrendikten sonra bahar hastanesi nagihan hnmda devam ettim çünkü profta devam etmeye maddi gücüm yoktu yoksa osman bey mükemmel bir dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…