• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada kadın doğum gebelik takibi önerilerinizi bekliyorum

Ortmenhanim94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
196
243
33
30
Arkadaşlar hepinize merhaba yalovada yaşıyorum 1 aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana ve tüm hamilelere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşlar bursada devlet veya özel ama devlet olması tercihim ama her türlü tavsiyeye de açığım önerdiğiniz doktor hastane vs var mı yani bu doğum nasıl olur hiç bir fikrim yok devlette devam edip doğuma özele mi gitsem kafam çok karıştı. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar hastane doktor.

Merhaba. Ben Okan Özden’in gebesiyim. Kendisinin kendi kliniği bar. Doğumları Acıbadem, Jimer, Medicana ve Pembe Mavi de yaptırıyor. Doktor çok nazik, sevecen biri. Google yorumlarına bakarsanız çok olumlu hepsi. Süreci çok sakin yönetiyor hiç strese sokup germiyor insanı.

Ben de hamileliğimin başından beri Doruk Nilüfer hastanesinde Ayşenur Kaya’ya gidiyorum. Çok güler yüzlü ilgili anlayışlı bir doktor, biz çok memnunuz ilgi alakasından. Tavsiye ederim.

Arkadaşlar hepinize merhaba yalovada yaşıyorum 1 aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana ve tüm hamilelere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşlar bursada devlet veya özel ama devlet olması tercihim ama her türlü tavsiyeye de açığım önerdiğiniz doktor hastane vs var mı yani bu doğum nasıl olur hiç bir fikrim yok devlette devam edip doğuma özele mi gitsem kafam çok karıştı. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar hastane doktor.
Devlet öncelikli dediğiniz için yazıyorum. Doğumumu Demet Haytoğlu özel bir hastanede gerçekleştirmişti. Çok konforlu bir hamilelik süreci geçirdim sayesinde. Şuanda Şehir Hastanesinde görev yapmakta. Dilerseniz görüşün.

Back