Nişan bursada iyi bir terzi??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

zsnayn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2010
4
0
86
Bursa
arkadaşlar bursada nişan için abiye dikebilecek iyi bir terzi,modaevi bilenler paylaşırlarsa çok sevinirim.hepimize kolay gelsin...

bende aynı dertten muzdaribim..
abiye konusunda nasıl bi çözüm buldunuz öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirimm..
benim nişanıma 10 gün kaldı hala bişey bulamadım istediğim gibi..
ağlamak istiyorum

bende aynı dertten muzdaribim..
abiye konusunda nasıl bi çözüm buldunuz öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirimm..
benim nişanıma 10 gün kaldı hala bişey bulamadım istediğim gibi..
ağlamak istiyorum
bence diktirmek için biraz geç kalmışsın arkadaşım bencec hazırlara baksan iyi olacak çünkü diktirmeye kalkarsan istediğin gibi bişey çıkmayabilir en azında bir kez provaya gitmen gerek

bence de dikim yetişmez.ben de arkadaşa gelinlik bakarken moda evlerinde baktım nişan için kıyafet.kabarik istemiyorum şık sade birşeyler bakıyorum.moda evine dikim için sordum 1 aya yetiştiririz dediler.beğendiğim elbiseye 700 tl fiyat verdiler.nerdeyse gelinlikle aynı fiyat o yüzden moda evlerine hiç bakmayın.iyi bir terzi de bilmiyorum.en iyisi hazır almak daha hiçbir yere bakmadım haftaya bakacağım.umarım bulmak zor olmaz

moda evlerini ben de pek fazla tavsiye etmiyorum çok uçuk fiyatlar veriyorlar. oncams ben de senin gibi kabarık şeyleri pek sevmiyorum hem tarzım değil hem de boşuna masraf gibi geliyor bana çünkü başka hiçbir yerde giyemeyeceğim.bursada heykelde gürdal giyimde sanırım hoş abiyeler vardı bir bak istersen

Standart Ben çok memnun kaldım

Istediğiniz gibi bir terzi var.ben şahsen çok memnunum.tuzpazarında çamoğlu işhanı AYMES GİYİM diye bir terzi dükkanı.ayla hanım diye birisi işletiyor.
0505 517 87 04 isterseniz bir uğrayın.üstelik gelinlik,abiye de dikiyor .ben kendisinden çok memnunun devamlı ona diktiriyorum.üstelik dükkan kendininmiş,bu yuzden de uygun fiyata dikiyor...:)

Tuzhan'da Mükerrem Modaevi dye biryer var hem modaevi hemde terzi.Hersey yapiyorlar cok memnun kalirsiniz ozenle yapiyorlar islerini ve cok ilgililer tavsiye ederim Bursali arkadaslara..

bursa tuzpazarında çok iyi bir terzi ve gelinlik abiye diken bir yer var adı aymes giyim hem uygun hem istediğiniz gibi yapabiliyor tel.05055178704 ayla hanım

benimde 1 ay sonra nişanım olacak, arda da yada halitte güzel modeller var diye bilyorum ama henüz bende bakmış değilim :)

Merhaba,

Kendim yapabileceğim çok değişik modelde bir söz tepsisi hazırlamak istiyorum.

Altına çelik tepsi değilde porselen meyve tabağı (kayık tabak) şeklinde kase alarak onu süslemek istiyorum.

Kızlar siz söz tepsisini nasıl yaptınız?

Ayrıca bohçalarınızı nasıl süslediniz?

arkadaşlar bursada nişan için abiye dikebilecek iyi bir terzi,modaevi bilenler paylaşırlarsa çok sevinirim.hepimize kolay gelsin...

canım ben burak kaynar wedding house altıparmakta tavsiye ediyorum ben çok memnun kaldım bursadaki butun modaevlerini gezmişimdir herhelde hatice hanım ve oğlu dünya tatlısı insanlar butun forumdaki arkadşlarada tavsiye etmişimdir herhelde umarım herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…