Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Bursa'da ismi bilindik, kaliteli boya ve saç kesimi yapan, işinin ehli bir kuaför arıyorum. Bursa'da yabancıyı sayılırım o yüzden pek bilgim yok. Pahalı olması vs önemli değil yüzüm gülerek çıkayım yeter.
Bende bu siteden bulmuştum kendilerini ve gerçekten iyikide bulmuşum dediğim bir kuaför salonu. Kendisi ve tüm çalışanları ile sıcak samimi aynı zamandada mesafelerini koruyabilen nadir insanlardan oluşan çok iyi bir ekip. Hepsinin isimlerini teker teker sayarım burda ama reklama gerek yok :) ...Bu yorumu buraya teşekkür etmek için yazıyorum...İyi insanlar kazansın... Yazmayı unutuyordum neredeyse :) TAMER MERCAN KUAFÖR
Ünlü Kuaför de geçen ay saçımı boyattım ilk defa ve çok memnun kaldım, ben de Bursa da yeniyim ve kuaför arayışındaydım, şimdilik boya vs. işlemler için kuaförümü buldum diyebilirim