Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun, kesinlikle herkesin acı eşiği farklı ...Slm hanimlar ben gecen hafta burtom da cekildim anestesi almadim agrili gecti ama sıkinti olmadi cok dayanilmayacak agri degildi yani dr bile herkesin agri esiginin farkli oldugunu soyledi.. umarim hic birsey cikmaz
Ben Türkiye de değilim kendi doktorum Türkiye'de Medicana doktor Okan Özden e gidiyordum kontrol amaçlı çok memnundum ..Bu arada hangi kadin dogum dr una gidiyorsunuz
Canım benim doktorların hiçbiri istemediler ne Tr de ne yurtdışında ama içimde kalmasın diye istiyordum öyle eğer olursam nerde olur diye aklımda bir yer olsun istedim ..Lna16 kuzum ben hamile kalmadan önce doktorum demişti çektir diye ama korkumdan çektirememiştim o yüzden bu konuda fikrim yok sadece üstte kalsın diye yazdım
Hangi doktora gidiyorsun sen
Anladım canım Ziya Çetin’e de gidebilirsin benim doktorum oda çok iyidir..Canım benim doktorların hiçbiri istemediler ne Tr de ne yurtdışında ama içimde kalmasın diye istiyordum öyle eğer olursam nerde olur diye aklımda bir yer olsun istedim ..
Ben Medicana Okan Özden hastasıyım normalde Tr de..
Ama bu yıl Prof. Osman Develioğlu hocama gidicem canım
Ziya Çetin ablamında doğum doktoru kuzu..Anladım canım Ziya Çetin’e de gidebilirsin benim doktorum oda çok iyidir..
Çok teşekkür ederimmm yazdığın için kuzumAnladım canım Ziya Çetin’e de gidebilirsin benim doktorum oda çok iyidir..
Teşekkür ederim canım:)Gözün aydın canım çok sevindim,geçmiş olsun bu arada. Biraz koru kendini lütfen
İnşallah bu ay pek sanmıyorum yumurtlama günüm dündü ben bugün ilişki yaşamış oldum 4 gün yasaklıydı çünkü. Ama nasip olduktan sonra tutarsa tutar bu ay :)Merhaba canım..
Çok geçmiş olsun
Vücuda farklı bir madde giriyor sonuçta vücut reaksiyon gösterebiliyor demek ki dediğin gibi herkesin bünyesi aynı değil
Kötüleşmene üzüldüm ama sonuçların temiz çıkmasına sevindim gözün aydın canım
Tez zamanda pozitif haberleri almak naip olsun inşallah bir vesile olur belki
Lütfen kanaman vs varsa kendini iyi hissetmiyorsan yat dinlen yorma kendini
Ben ferhan Sönmez’e gidiyorum . Bursa’da kendi muayenesi var şuanBu arada hangi kadin dogum dr una gidiyorsunuz
Hayırlısı inşallah canımİnşallah bu ay pek sanmıyorum yumurtlama günüm dündü ben bugün ilişki yaşamış oldum 4 gün yasaklıydı çünkü. Ama nasip olduktan sonra tutarsa tutar bu ay :)
Osman Develioğluna gideceğim bende bakalım randevu oluşturup artık nasipBen ferhan Sönmez’e gidiyorum . Bursa’da kendi muayenesi var şuan
Nasil bir doktor ilgili mi tedavi surecleri nasil geciyor acabaBen ferhan Sönmez’e gidiyorum . Bursa’da kendi muayenesi var şuan