merhaba
ben çekirge doruğa gidiyorum.melike yıldırım doktorum.şimdilik memnunum.tavsiye üzerine gidorum.güler yüzlü bilgili ve insanı rahatlatan bir yönü var.[/QU
Merhaba bende 15 haftalık hamileyim .Çekirge doruğu düşünüyorum.Orada Sevil Pakeri düşündük.Ancak randevu almak hiç mümkün değil.Öyle doluki.Melike hanıma baştan berimi gidiyorsun?Nasıl memnuniyetin?Kolay randevu alabildinmi?Doğumudamı orada düşünüyorsun?Biraz anlatırsan sevinirim.
Slm.Anne adayları.Ben de hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim.Hangi doktor iyi araştırmaya başladım.Tanıdığım biri Esentepe Tıp Merkezinden Demet Haytoğlunu önerdi.Pazartesi için randevu aldım.Hastane ve Doktor hakkında bilgisi olan var mı?Tşk.
merhaba ben sizleri uzun zamandır dışardan takip ediyorum ama üye olmak bugüne nasipmiş.
30 yaşımdayım ,2 yıllık evliyim. 1 kürtaj 1 de düşük geçirdim,
pco luyum ve bekarlık dönemimde de adet sancısı nedeniyle çok dr gezdim.
evlendikten sonra da birçok dr tanıdım .
geçirdiğim kürtaj nedeniyle çok zarar gördüm . 18 aydır hamile kalamıyorum hala tedavim devam ediyor.psikolojim bozuldu . ismi lazım değil dr kürtajda antibiyotik vermediği ve parça bıraktığı için 1 yıldır içim dışım ilaç oldu .
şuan esentepe tıp ta Demet Haytoğlu'na gidiyorum çok memnunum . herşeyden önce 10larca dr arasında , odasından yarım saatten önce çıkarmayan 2. dr dur kendisi . (1.si medical de murat bey di.)
samimiyeti , ilgisi ve sizin için birşeyler yapmaya çalışması , kibarlığı insana güven veriyor.
bu hafta yine esentepe kavşağında medicabil diye yeni açılan bir hastaneye geçmiş .
tüm tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.
sizlere de tavsiye ederim .
hastane konusunda malesef bilgim yok . yarın eşim bir kbb için gidecek ,göreceğiz nasıl durumlar. malum 1 hafta olmuş açılalı . medyadaki haberlerde teknolojik yönünü övmüşler . ama doğum konusunda birşey diyemeyeceğim .
demet hanımın da doğum konusunda başarısı hakkında bilgim yok . malesef ben doğum meselesini araştıracak günleri yaşayamadım . doğum için tecrübeli arkadaşlar varsa demet hanımda yapan yorumları faydalı olur . aslında forumda şehirler ve dr. için ayrı başlık olsa daha faydalı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?