• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da hangi özel hastane ve kadın -doğum doktorunu öneririsiniz?

ozdemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
92
0
86
39
Bursa
Kadın hastalıkları- doğum için önerebileceğiniz ençok memnun kaldığınız doktor ve özel hastane leri yazarmısınız?

merhaba
ben çekirge doruğa gidiyorum.melike yıldırım doktorum.şimdilik memnunum.tavsiye üzerine gidorum.güler yüzlü bilgili ve insanı rahatlatan bir yönü var.

merhaba
ben çekirge doruğa gidiyorum.melike yıldırım doktorum.şimdilik memnunum.tavsiye üzerine gidorum.güler yüzlü bilgili ve insanı rahatlatan bir yönü var.[/QU

Merhaba bende 15 haftalık hamileyim .Çekirge doruğu düşünüyorum.Orada Sevil Pakeri düşündük.Ancak randevu almak hiç mümkün değil.Öyle doluki.Melike hanıma baştan berimi gidiyorsun?Nasıl memnuniyetin?Kolay randevu alabildinmi?Doğumudamı orada düşünüyorsun?Biraz anlatırsan sevinirim.

bende 6 haftalık hamileyim:49: özel bahar hastaneisne başlıycam güler yıldız dr.u hiç görmedim tavsiye üzerine gidiyorum 9 aralık ilk defa gidicem bakalım doğum ücretini filan tam tekir bilmiyorum teyemin kızıda oraya gidiyor güler yüzlüymüş herşeyi anlatıyomuş samimieti falan baya iyimiş yani bakalım 9 aralıkta görüşücez beğenmezsem başka dr.a geçiş yaparım.

Arkadaşlar Merhaba,
Bende Jale Gürlülere gidiyorum. Önce Jimerdeydi şimdi Acıbademde... Bizde orda devam ediyoruz. Hamileliğimin 21.Haftasındayım...

Bende özel doruk tan sevil pakeri istedim ama randevu alabilmek ne mümkün?ayın 13 üne kadar dolu ve o günde benim iş saatimle uymuyor.Allah hayırlısını versin hepimize.

Merhaba. ben de 12 haftalık hamileyim. Bahar Hastanesi Güler Yıldız'a gidiyorum . Ben de katılıyorum güler yüzlü açıklama yapmayı seven birisi. Tavsiye ederim.Ama gerçekten çok yoğun,birçok hastası var.Önceden randevu almak gerek.

Slm.Anne adayları.Ben de hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim.Hangi doktor iyi araştırmaya başladım.Tanıdığım biri Esentepe Tıp Merkezinden Demet Haytoğlunu önerdi.Pazartesi için randevu aldım.Hastane ve Doktor hakkında bilgisi olan var mı?Tşk.

yıldırım doruk tıp ta şeyma hanım var.çok iyi ve güler yüzlü bir dr.ben çok memnun kaldım.doğumumuda orda yaptım tavsiye ederim.

ben 1 sene önce baharda doğum yaptım doktorum nagehan hanım çok fazlasıyla memnun kaldım. çok iyi bır ınsanın elıne doğdu oğlum onu tavsıye edrım

hastane ve doktor secimi gercekten ok önemli...ama aklında bulunsun doğum yapacağın yerde tam teşekküllü yeni doğan ünitesi olmasına dikkat et...inşallah olmaz ama olabileck bi sorun için bu şart diyorlar....bursa da böyle yerler ya üniversite ,şevket yılmaz veya acıbadem oarak biliyorum...doktor ise senin rahat hissedebileceğin ve güveneceğin biri olması şart ve bu herkese göre değişiyor...bu yüzden isim veremiyorum...

kızlar ben de hamile kalabilmek için ahmet yılmaz a gidiyorum medicalpark doktoru çok ii bi doktor kesinlikle paragz değil jale hanım çok hastane değiştiriyor jimerde ii bi hastaneydi ama acıbadem de muayen e ücreti değişmiştir muhakkak ahmet yılmazı çok seviyorum ilgili bi doktor

Biz dün kızımı Jimer'de Arif Canan'a götürdük. Yeni başlamış orda sanırım, çok memnun kaldık, cok ilgili ve güler yüzlü, güvenilir... Ben denedim ve herkese tavsiye ediyorum.:34:

merhaba ben sizleri uzun zamandır dışardan takip ediyorum ama üye olmak bugüne nasipmiş.
30 yaşımdayım ,2 yıllık evliyim. 1 kürtaj 1 de düşük geçirdim,
pco luyum ve bekarlık dönemimde de adet sancısı nedeniyle çok dr gezdim.
evlendikten sonra da birçok dr tanıdım .

geçirdiğim kürtaj nedeniyle çok zarar gördüm . 18 aydır hamile kalamıyorum hala tedavim devam ediyor.psikolojim bozuldu . ismi lazım değil dr kürtajda antibiyotik vermediği ve parça bıraktığı için 1 yıldır içim dışım ilaç oldu .

şuan esentepe tıp ta Demet Haytoğlu'na gidiyorum çok memnunum . herşeyden önce 10larca dr arasında , odasından yarım saatten önce çıkarmayan 2. dr dur kendisi . (1.si medical de murat bey di.)
samimiyeti , ilgisi ve sizin için birşeyler yapmaya çalışması , kibarlığı insana güven veriyor.

bu hafta yine esentepe kavşağında medicabil diye yeni açılan bir hastaneye geçmiş .

tüm tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.

sizlere de tavsiye ederim .

Slm.Anne adayları.Ben de hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim.Hangi doktor iyi araştırmaya başladım.Tanıdığım biri Esentepe Tıp Merkezinden Demet Haytoğlunu önerdi.Pazartesi için randevu aldım.Hastane ve Doktor hakkında bilgisi olan var mı?Tşk.

selam1234tamam bende demet hanıma gidiyordum esentepedeyken ilgili birdoktor ayrıca güleryüzlüde yani samimi ama esentepeden ayrıldı yeni açılan medicabil var bursada oraya geçmiş.bende arkasından gideceğim cumartesiye randevu aldım.bilgin olsun....

merhaba ben sizleri uzun zamandır dışardan takip ediyorum ama üye olmak bugüne nasipmiş.
30 yaşımdayım ,2 yıllık evliyim. 1 kürtaj 1 de düşük geçirdim,
pco luyum ve bekarlık dönemimde de adet sancısı nedeniyle çok dr gezdim.
evlendikten sonra da birçok dr tanıdım .

geçirdiğim kürtaj nedeniyle çok zarar gördüm . 18 aydır hamile kalamıyorum hala tedavim devam ediyor.psikolojim bozuldu . ismi lazım değil dr kürtajda antibiyotik vermediği ve parça bıraktığı için 1 yıldır içim dışım ilaç oldu .

şuan esentepe tıp ta Demet Haytoğlu'na gidiyorum çok memnunum . herşeyden önce 10larca dr arasında , odasından yarım saatten önce çıkarmayan 2. dr dur kendisi . (1.si medical de murat bey di.)
samimiyeti , ilgisi ve sizin için birşeyler yapmaya çalışması , kibarlığı insana güven veriyor.

bu hafta yine esentepe kavşağında medicabil diye yeni açılan bir hastaneye geçmiş .

tüm tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.

sizlere de tavsiye ederim .

evet yaşpasta haklısın yarım saatten önce odasından çıkarmayan birdoktor ben 29.haftamdayım ilk başından beri ona devam ediyorum şimdide medicabilden randevu aldım inşallah hastanede iyidir de (malum doğuma fazlakalmadı) doktordan zaten memnunum bir problem çıkmadan dünyaya getiriirim bebeğimi

hastane konusunda malesef bilgim yok . yarın eşim bir kbb için gidecek ,göreceğiz nasıl durumlar. malum 1 hafta olmuş açılalı . medyadaki haberlerde teknolojik yönünü övmüşler . ama doğum konusunda birşey diyemeyeceğim .
demet hanımın da doğum konusunda başarısı hakkında bilgim yok . malesef ben doğum meselesini araştıracak günleri yaşayamadım . doğum için tecrübeli arkadaşlar varsa demet hanımda yapan yorumları faydalı olur . aslında forumda şehirler ve dr. için ayrı başlık olsa daha faydalı olacak.

hastane konusunda malesef bilgim yok . yarın eşim bir kbb için gidecek ,göreceğiz nasıl durumlar. malum 1 hafta olmuş açılalı . medyadaki haberlerde teknolojik yönünü övmüşler . ama doğum konusunda birşey diyemeyeceğim .
demet hanımın da doğum konusunda başarısı hakkında bilgim yok . malesef ben doğum meselesini araştıracak günleri yaşayamadım . doğum için tecrübeli arkadaşlar varsa demet hanımda yapan yorumları faydalı olur . aslında forumda şehirler ve dr. için ayrı başlık olsa daha faydalı olacak.

evet bende demet hanımın doğum konusunda başarısını bilmiyorum ama ilgisi cezbediyor. umarım bu sitede demet hanımın doğum yaptırdığı arkadaşlar vardır da bilgilendirirler bizi.bende cumartesi gidip göreceğim inşallah her şey iyi gider....

Back