• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bursada gelinlik alabileceğim iyi bir yer arıyorum

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
merhaba arkadaşlar..Allah'ım nasip ederse 25 haziranda düğünüm var..bursadan gelinlik bakmayı düşünüyorum..hazır veya dikimde olabilir fark etmez..modelleri şık bi yer arıyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim..

canım dun ben altıparmakta bı kac moda eviyle görüştüm. hem ilgisinden hem fiyatlarından memnun kaldıgım bı yer oldu. dıkıslerı falanda güzel geldi.bende nişanlık diktirmek için görüştüm.istersen yerini tarif edebilirim

canım dun ben altıparmakta bı kac moda eviyle görüştüm. hem ilgisinden hem fiyatlarından memnun kaldıgım bı yer oldu. dıkıslerı falanda güzel geldi.bende nişanlık diktirmek için görüştüm.istersen yerini tarif edebilirim

çok sevinirim canım ya..ben bursayı hiç bilmiyorum ama kayınvalidem oralı..bu günde bi moda eviyle görüştük internet sitesinden modellerine baktım çok beğendim çoğunu..ama nişanlım istanbuldan alalım gelinliği diyo bi kararsızlık yaşıyoruz şuan bilmiyorum..ama sen yine de gittiğin moda evini tarif et canım oraya da uğrarım gidersem..

kardeşimden biliyorum, birçok yer gezdik, gelinliğine herkes hayran kaldı. Uygun fiyatada dikiyorlar, heykelde kağanın arkasında.

Back