Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin TacıBursa'da gelin saçıı için kuaför önerisi olan var mı?
Merhaba kızlar, önümüzdeki ağustosta düğünüm var. İstanbul'da yaşıyorum fakat düğün Bursa'da olacak. Daha önce topuz yaptırıp memnun kaldığınız kuaför var mı? Önerileriniz bekliyorum.
Hayırlı olsun:) Geçen yaz ablamın gelinbaşını Şiir Kuaför'de yaptırmıştık. Çok memnun kaldık, güleryüzlü ve başarılı bir ekip bence orayla bir görüş fakat biz önceden randevu aldık malum yaz ayı çok kalabalık oluyor.
Ben ve bir kaç arkadaşım mezuniyet balomuz için Barış Manço Kültür Merkezinin içindeki kuaförde saç ve makyajımızı yaptırmıştık,sonuç olarakta gayet memnun kalmıştık.Eğer o çevrelerdeyseniz mutlaka gidin derim.Saç ve makyajı yapan bayanın ismi Sevda.
şimdiden mutluluklar..ben yıllardır aynı kuaföre gidiyorum düğün yopuzumu da aynı yerde yaptırdım heykel nalbantoğlunda kuaför ayhan kaan parfümerinin hemen arkasınındaki sokak çok modern bir yer tavsiye ederim kesinlikle..
benim bursalı hanımlara gidin diye değil sakın gitmeyin diye tavsiyede bulunacağım bir kuaför var nilparktaki zen kuaför saçlarımı mahvetti üstelik o kadar çok para verdimki tek bi kuruşu bile helal etmiyorum o ayrı ama sakın gidipte saçlarınızın yarısını yoldurmayın derim ben