N nrygl Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2012 24 0 16 Bursa 14 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygl #1 Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.Bursa'da bildiğiniz gelin saçı yapacak kuaför arıyorum.VAr mı memnun kaldığınız yerler..
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.Bursa'da bildiğiniz gelin saçı yapacak kuaför arıyorum.VAr mı memnun kaldığınız yerler..
Marbling87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 16 6 36 19 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygl #2 nalbantoğlunda Şiir Kuaför de nişan saçımı yaptırıcam cnm. gelin başınıda güzel yapıyolar diye biliyorum :)
nalbantoğlunda Şiir Kuaför de nişan saçımı yaptırıcam cnm. gelin başınıda güzel yapıyolar diye biliyorum :)
N nrygl Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2012 24 0 16 Bursa 21 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygl #3 sağol canm.daha öncede duymuştum ismini fiyat aacağım en yakın zamanda.sen nişan saçını ne kadara yaptırıyor sun?
sağol canm.daha öncede duymuştum ismini fiyat aacağım en yakın zamanda.sen nişan saçını ne kadara yaptırıyor sun?
_nursem_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2012 229 0 66 Bursa 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygl #4 ben de kuaför araştırmasındayım canım hala karar veremedim:26:
fellindaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2011 132 4 46 Bursa 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygl #5 Ben heykelde diva kuafore yaptirdim cok memnun kaldim.makyajimida sacimida tam istedigim gibi yaptilar.
Ben heykelde diva kuafore yaptirdim cok memnun kaldim.makyajimida sacimida tam istedigim gibi yaptilar.
_nursem_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2012 229 0 66 Bursa 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygl #6 fellindaa .!.: Ben heykelde diva kuafore yaptirdim cok memnun kaldim.makyajimida sacimida tam istedigim gibi yaptilar. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım böyle gidenlerin fikir belirtmesi daha iyi oluyor
fellindaa .!.: Ben heykelde diva kuafore yaptirdim cok memnun kaldim.makyajimida sacimida tam istedigim gibi yaptilar. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım böyle gidenlerin fikir belirtmesi daha iyi oluyor
M melek1688 Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 6 0 16 Bursa 2 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygl #7 Çarşambada fatoş kuaför varmış buraya gidenler bilgi verebilir mi benim düğün salonum burayla anlaşmalıymış ve benim hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz :/
Çarşambada fatoş kuaför varmış buraya gidenler bilgi verebilir mi benim düğün salonum burayla anlaşmalıymış ve benim hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz :/
C canancandan Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2013 3 0 16 Bursa 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygl #8 tamer mercan tamer mercan tamer mercan.....................
A aysenc Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2013 30 1 26 Bursa 22 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nrygl #9 Kesinlikle erdal gürdal diyorum..