- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.181
Akadaslar yasar hocanin tel nosu varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bursada oya abla var tarotla kahveyi aynı anda açıyor ve kadın hayatınızda olan biten herşeyi söylüyor bakım konusunda üzerine tanımam münessere boşuna gitmeyin hep aynı şeyler uydurma tamamen..oya ablayı tek geççerim eğer üzerinizde yapılmış bazı etkiler varsa onlarıda bağlantıda olduğu hocalarla çözdürüyor biraz pahalı ama gittiğinizde verilen parayı fazlasıyla hakkettiğini görüyorsunuz
zaten haftanın 2-3 günü burda diğer günler istanbul edirne tarafına gidiyor..200 tl ye bakıyor ben birsürü falcıya gittim ama üzerine tanımam gerçekten gerçi falcıda değil medyum.
istanbuldaki falcılar sayfasında da görmüşsünüzdür kesin hep adı geçer, burak'ı bu konuda tek geçiyorum. istanbul'da bakıyodu, bursa'ya geçti şimdi telefonda da bakıyo. siteye bayadır girmedim numara veriliyo muydu hatırlamıyorum ama teli 0535 234 49 28 :)
oya var süper bakıo ama biras tuzlu 200 tl
bugün burağa baktırdım mükemmeldi verdiğim paraya kesinlikle değdi. Umut nasıl yorumlarınızı alabilirmiyim birde numarasını yazabilirmisiniz umutun?
uff burak benımde aklımda telden baktırcam valla sence nasıldı?bırde nekadar bakıyo yazarmısın canım:)