Bursa'da Falcı

bursada oya abla var tarotla kahveyi aynı anda açıyor ve kadın hayatınızda olan biten herşeyi söylüyor bakım konusunda üzerine tanımam münessere boşuna gitmeyin hep aynı şeyler uydurma tamamen..oya ablayı tek geççerim eğer üzerinizde yapılmış bazı etkiler varsa onlarıda bağlantıda olduğu hocalarla çözdürüyor biraz pahalı ama gittiğinizde verilen parayı fazlasıyla hakkettiğini görüyorsunuz

bursada oya abla var tarotla kahveyi aynı anda açıyor ve kadın hayatınızda olan biten herşeyi söylüyor bakım konusunda üzerine tanımam münessere boşuna gitmeyin hep aynı şeyler uydurma tamamen..oya ablayı tek geççerim eğer üzerinizde yapılmış bazı etkiler varsa onlarıda bağlantıda olduğu hocalarla çözdürüyor biraz pahalı ama gittiğinizde verilen parayı fazlasıyla hakkettiğini görüyorsunuz

ne kadar bu oya ismini ilk defa duyduk nerde bakıyor

zaten haftanın 2-3 günü burda diğer günler istanbul edirne tarafına gidiyor..200 tl ye bakıyor ben birsürü falcıya gittim ama üzerine tanımam gerçekten gerçi falcıda değil medyum.

zaten haftanın 2-3 günü burda diğer günler istanbul edirne tarafına gidiyor..200 tl ye bakıyor ben birsürü falcıya gittim ama üzerine tanımam gerçekten gerçi falcıda değil medyum.

aman o kadarını direk geleceğimi harf harf söylese anca veririm zaten geleceği allahtan başkası bilemez iki yalan söylesin az bi mutlu olayım diye garanti yalandır o sizde reklamcısısınız sanırım

Yok artık daha neler geleceği kimse bilemez zaten sadece var olan ve bizim farkında olmadığımız yada planlanmış olayları bilebilir bu tür insanlar.fazlasına bende inanmıyorum..kimin ne reklamını yapıcam gittim birkaçkez çok memnun kaldım bukadar..çevremdeki birçok insanda çok faydasını gördü sağlam bir falcı arayan varsa yardımcı olayım dedim sadece.

istanbuldaki falcılar sayfasında da görmüşsünüzdür kesin hep adı geçer, burak'ı bu konuda tek geçiyorum. istanbul'da bakıyodu, bursa'ya geçti şimdi telefonda da bakıyo. siteye bayadır girmedim numara veriliyo muydu hatırlamıyorum ama teli 0535 234 49 28 :)

istanbuldaki falcılar sayfasında da görmüşsünüzdür kesin hep adı geçer, burak'ı bu konuda tek geçiyorum. istanbul'da bakıyodu, bursa'ya geçti şimdi telefonda da bakıyo. siteye bayadır girmedim numara veriliyo muydu hatırlamıyorum ama teli 0535 234 49 28 :)

Telefonda bakıyor demişsin peki ne kadara bakıyor ??

Burakla ben kent meydanında buluştum. Daha öncede istanbulda baktırmıştım. Söyledikleri cıkınca tekrar aradım tesadüfen bursadaymış bi süre. Kağıda karalıyarak anne baba ismini alarak bakıyor. Daha önce bircok falcıya baktırdım geçmişi hepsi biliyor ama gelecek konusunda en cok tutturan burak oldu.

acil fala ihtiyacım var bursada baktırıcağım falcı önerirmisniz burak yazılmış baktıran varsa yorumunu alabilirmiyim? Umut nasıl bakıyor? geçmişi biliyor yazmışsınız bana gelecek lazım. birde özkan diye birini duymuştum cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar.

bugün burağa baktırdım mükemmeldi ayrıca cok sempatik biri verdiğim paraya kesinlikle değdi. Umut nasıl yorumlarınızı alabilirmiyim birde numarasını yazabilirmisiniz umutun?

Son düzenleme:
bugün burağa baktırdım mükemmeldi verdiğim paraya kesinlikle değdi. Umut nasıl yorumlarınızı alabilirmiyim birde numarasını yazabilirmisiniz umutun?

uff burak benımde aklımda telden baktırcam valla sence nasıldı?bırde nekadar bakıyo yazarmısın canım:)

uff burak benımde aklımda telden baktırcam valla sence nasıldı?bırde nekadar bakıyo yazarmısın canım:)

cnm biz 2 kişi baktırdık koruparkda buluştuk kağıda bişiler karalayarak bakıyor suanı cok iyi bildi ama fal genel olarak gelecek ağırlıklıydı soyledikleri tutarlı geldi memnun kaldım. 50tl ye bakıyor. Bursada başka kime baktırabilirim? fal krizlerindeyim su ara :)

X