- 24 Ocak 2010
- 965
- 33
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
Peki ya Umut'un sçyledikleri çıktı mı naslimu ??
Değdi mi dersin verdiğin paraya ?
Değdi mi dersin verdiğin paraya ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüklede kafade bakana gittim ben.. Delikantinde bakıo.kahve +fal 10 lira..zaman zaman sallasada bazen tutturdugu oluo..annem göğüs kanseriydi..annenin göğsünde ne var.bi rahatsızlık var..dedi mesela..ozaman birass beni şaşırtmıştı acıkcası..
umutun adresine gelince ayrıntılı yazmayım şimdi. bademlide evi..zeytinevler.villa no:7 gerisini sora sora bağdat misali bulun artık:)) ayy ne bilim ya bu fal olayları beni çok bozdu valla kızlar...çok kötü rüyalar görüorum umuta gittiğimden beri..zihnim yoruluo..inanmıcamm diorum ama insanın yinede aklından çıkmıo yani...
Falda Bursa'da Ayşe'yi tek geçerim....
FSM'de yeni açtığımız En Vogue Accessories tüm KK üyelerini bekleriz. KK'dan olduğunuzu söylerseniz size özel indirim !
En Vogue Accessories'da neler var ? Çok şık takılar, çantalar ve birçok aksesuarı görmenizi öneririm.
FSM Bulvarı Esra Sitesi B Blok 64/C (Akuğur'un karşı çaprazı) Nilüfer
249 40 43
hemen geleceğimmmmmmm
bekliyoruz 10 dakika buradayız...
Ayseye ben de gittim. Kadin ilginc, pat pat isimleri soyluyor, bu kim bu kim diye. Sadece falci degil ama, yapabilir birsey, ne kadar basarli bilemiyorum, zmn gosterir.
Çarşambada Müjgan hoca var uzun süredir ona gidiyorum,30TL'ye bakıyor. Hem çözüm hemde suya, kahveye, yıldıznameye bakıyor ve söyledikleride tam tutuyor.. İsteyene adresini PM ile atabilirim.
iste buyu bozdurabilir, sevgilisi geri geterebilir, yazi yaziyor, ne kdr basarli bilmiyorum ama. Ben dun falimi baktirdim, bugun bir sey cikti, cok sasirdim yani. baska seyler cikarsa, hayatta kopmam ondan. 30 dk falan bakiyor ve cok seyler soyluyor,gecmisle ilgili, hayatinda insan ile ilgili, gelecek ili ilgili....memnum kaldim.yapabılır bısey derken neyı kastedıyorsun ?