- 22 Nisan 2010
- 2.147
- 4
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
30 veya 50 lira bana da çok geliyor ama ben bi halta yaramayan birçok falcı gezdiğim için Gül Hn'a verdiğim paraya acımıyorum ya aklinialirimsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeri de; Kent Meydanı AVM'nin yanında Kafkas var ya, oradan Osmangazi metro istasyonuna doğru yürürken Şelale Kafe diye bir yer var, sağ tarafta kalıyor. Orada bakıyor.
Yalnız yer çok büyük 2 katlı dönerci gibi bir şey. Ama Şelale yazısı minicik. Biz yarım saat arandık, önünden 4-5 defa geçtik, görmedik. Sonunda mecburen sorduk meğer tam önündeymişiz (mecburen diyorum, çünkü o mıntıkayı bilirsin, feci varoş)...
Orada büyük bir çamaşırcı var, onun yanında kalıyor Şelale Kafe. Öyle söyliyim...
Tamam canım, denersen haber ver bana da... Bak Gül'e gitmişsin hiç söylemedin bilmiyorumkismile
Canım Burç sinemasından arka sokağına geçiş var ya... O sokakta. Kime sorsan gösterirler Gül Fal Cafe diye... Bu arada normali 30 TL'ye, translıyı 50 TL'ye bakıyor. Ben hemen hemen her ay giderim...:kedi:
translı nasıl oluyor lfbrls arkadasım .. sen memnunmusun bu isimden peki.. burc sıneması dedıgın altıparkmaktakı mı ? bursayı fazla bılmıyorumda