Bursa'da Falcı

hımıdıııııııııııııııııııııı etıbank nıre kü :44:
birsene gidelim ama bnm şuanda param yok 30 40 derse asla veremem
20 lıraysa ok ?

yeşilde şenöz kuruyemişe gelmeden bir fotoğrafçı var onun yanından içeriye giriliyor orada bir dükkanda bakıyor tarot çok daha iyi fiyat 30 gibiyidi etibanktakide 20 civarıydı onunda kahve falı isabetli.Tel no'ları bende olacaktı bi ara bakarım bu sayfaya tel no'ları yazılıyormu?:KK51:

yeşilde şenöz kuruyemişe gelmeden bir fotoğrafçı var onun yanından içeriye giriliyor orada bir dükkanda bakıyor tarot çok daha iyi fiyat 30 gibiyidi etibanktakide 20 civarıydı onunda kahve falı isabetli.Tel no'ları bende olacaktı bi ara bakarım bu sayfaya tel no'ları yazılıyormu?:KK51:

arkadasım senozmudur nedır ordakının adı sanı yok mu ?
etıbanktakının de adnı yazarsan cok sevınırız
buraya tel nosu yazılmıyor ama buldum numaraları dıye bı not yazarsan ozelden yollayabılırsın
tabı mumkunse.. yada ozelden sana maılımızı atarız maıllere yollarsın tellerı
bu ıkı ayrı kısının baktıgı fal sana cıktımı ve hatunların ısımlerı ne ?

Son düzenleme:
ulaaa kadınlar neredesunuz daa :)) bı tane mazlum varmışş bursadayaşıyormuşş onu bulma ımkanımız varmıdır..

çok çok ıyı fal bakan bırıymuışş ıstanbul fal topıgınden duymustum bende adını
ama adam burda yasıyormus

kızlar
soğukkuyuda seçil dönerin orda falcıdan bahsedilmiş.ben o kadını biliyorum.çok güzel bakıyor.kahve ve tarot bakıyor.kahveyi tavsiye ederim.

yaren nihan ozelden yazıcam ben sıze kızlar ama fıyatı pahalıymış tam arkadasta bılmıyor ne kadar oldugunuı ogrenıp bana haber verıcek ama yerını tam ogrendım ben gıdıpte sorabılırız bıgun

kızlar bende yazın 2 kere gül fal cefeye gittim baktı bi kaç bişeyi bildi ama dediklerinin bitanesi çıktı fala aynadan bakıyor ve anlatıyor ama beni fazla tatmin etmedi

Ya kızlar ben bu fal mevzusuna çok taktım.bende gitmek istiyorum bu hafta sonu gidecek varmı buşup gitsek bana haber verseniz.bu arada aranıza yeni katıldım ben fatma.

merhaba cnm hoşgeldin. şu anda öyle bir buluşma organizasyonumuz yok.
ama kızlarla konuşur yaparız. senin bildiğin iyi bir falcı varmı... aslında biz buluşup kime gideceğimizi de bilmiyoruz henüz :KK34:

Sağol canım benimde bildiğim yokki ama araştırıyorum eğer bulursam hepinize haber vericem.ablam murat diye birine gitmiş cafede bakıyomuş yorumlardada geçmiş zaten ama bilemedim ben gül ü herkez çok övmüş bende gitmek istiyorum en yakın zamanda gidelim çok canım sıkılıyo bugünlerde moralim çok bozuk :KK43:

tamam gideriz iyi biri denk gelirse... yaren deniz nerdesiniz.... varmı yeni falcılarla ilgili bir gelişmehep birlikte toplanıp çarşambada birsenimi arasak kızlar napsak....

X