Bursa'da Falcı

ben pek ınanmıyorum daha dogrusu gelecekle ılgılı olan kısımlara ınanmam.. sdece rahatlamak ıcın terapı ıcın gıdyorum ..
suanlık durumları bılıyorlar ama tabı ıslerının ehlı ınsanlar.

nihannnnnnnnnnnnnnnn gelişme varmıııı.
bu arada face de resımlerınıze baktım cok yakısıyorunuz esınleee
Allah ayırmasın canımm hep mutlu olun ınsallahhhh

necibe (sanırım yeni nickin asmin16 ) bahsettiğin 15 liralık falcı nerde diye sormuştum öğrenebildin mi?off bide bu güle gidipte tek tutturamadığı kişi ben oldum galiba bugün dediklerinin çoğunun çıkmayacağını öğrendim :KK43:

evet bi tarih verdi ama ona daha var.biri ile ilgili bişeyler söylemişti hiçbiri olmadı malesef olamıyacağını gördüm yani..elektirk meselesi demek ki.zaten fazla olumlu konuşmuştu orda anladım bu işte bi iş var dedim bu dediklerinin çıkması imkansız.öylede oldu işte..kısmet başka falcılara bakmak lazım ama bursadada hiç falcı yok ki yaa!olanlarda 20-30 dan aşağı bakmıyor.büyükşehirdekiler çok şanslı :)

nihannnnnnnnnnnnnnnn gelişme varmıııı.
bu arada face de resımlerınıze baktım cok yakısıyorunuz esınleee
Allah ayırmasın canımm hep mutlu olun ınsallahhhh

yok canım ya zaten haftasonu şehirdışındaydık.
saol cnm benim. allah sizide ayırmasın o şekerpareyide size bağışlasın.
buluşalım en yakın zamanda yine......

Aaa sen Gül Hn.'a gittinmiş miydin, bilmiyordum. Memnun kalmana sevindim canım.

Ben de Gül Hn.'dan memnunum esasen de, insan arada değişiklik arıyor diye Murat'ı da deneyeyim dedim...

Murat 25 TL alıyor, baktığı kafeye de 4,5 TL kahve parası ödüyorsun. Yani aynı fiyata denk geliyor. Dediğim gibi çok memnun kaldım diyemem. En fazla 10-15 liralık bi falcı gibiydi... Gül mü bu mu dersen, açık ara Gül. Ama bi değişiklik yapayım dersen Murat'a da gidebilirsin. Çünkü bazılarına çok iyi bakmış...

Merhaba kizlar ben 5-6 sene önce Murata baktirmiştim ve bana yuhh bee bu bana asla olmaz dediğim ve dalga geçtiğim bişey söylemişti bir kişiyle ilgili aşk anlaminda ve dikkat et demişti. Baktirdiktan iki sene sonra ben o insanla o dediği olayi yaşadim ve yaşarken de Muratin dediklerini hiç düşünmemiştim sonunda o kadar üzüldüm ki... Ve Murat aklima geldi bana dikkat et demişti.... Ben hatirladiğimda geç olmuştu...

yerini burda söylemiş canım lfbrs.gidersen yorumlarını bekliyoruz :)) bende Gülü ararken bulduğum bi falcıya gitmeyi düşünüyorum bahsetmiştim diğer sayfalarda.Ama kimsenin bilmemeside garip ya kadın yalan mı söyledi acaba fal bakıyorum die.gidersem anlatırım bende :)

Yeri de; Kent Meydanı AVM'nin yanında Kafkas var ya, oradan Osmangazi metro istasyonuna doğru yürürken Şelale Kafe diye bir yer var, sağ tarafta kalıyor. Orada bakıyor.

Yalnız yer çok büyük 2 katlı dönerci gibi bir şey. Ama Şelale yazısı minicik. Biz yarım saat arandık, önünden 4-5 defa geçtik, görmedik. Sonunda mecburen sorduk meğer tam önündeymişiz (mecburen diyorum, çünkü o mıntıkayı bilirsin, feci varoş)...

Orada büyük bir çamaşırcı var, onun yanında kalıyor Şelale Kafe. Öyle söyliyim...

ya bide necibeden birdaha ses çıkmadı şu 15tl lik falcı için.necibe okursan bu sayfaları cevabını bekliyorum :)

Son düzenleme:
inanmıyorum yaa siz şimdi 30 lira 50 lira verip defalarca falmı baktırdınızz :KK53:

herkesin kendi tercihi. defalarca ve hergün hergünde baktırmıyoruz.
faldan medet de ummuyoruz. sadece hoşumuza gidiyo deşarj oluyoruz bu. istemeyen baktırmaz. merak etmeyende bursada falcı topiğine girmez.

öok yoğundum yaa gelemedim bi süre o falcı setbaşında ama henüz fırsatım olmadı toplanıp gideriz bi gün kadın evde oturmuyor ki sürekli geziyormuş:)) gülün çoğu söylediği şey bana da çıkmadı tek bişi var beklediğim onuda zaman göstercek bekliyorum işte öyle bama pek memnun kalmadım sadece insanın içini rahatlatıyor bu murat kimdir nedir yeri nerde kaça bakıyor

aaaaa kızlarr nasılsınızzzz ee ne zaman bulusuyoruzz bır ara yıne toplaşalımm ama bı kafeye fln gıdelım ya sohbet ederız

aaaaa kızlarr nasılsınızzzz ee ne zaman bulusuyoruzz bır ara yıne toplaşalımm ama bı kafeye fln gıdelım ya sohbet ederız

bencede falcı değil ama bi kafede buluşalım. fsm de olabilir hem daha yakın ne dersiniz.
tabii haftasonu olursa gelebilirim. malum çalışıyorum biliyorsunuz.

Bu arada daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum.

Yine Bursa'nın ünlü falcılarından Ayşe diye bir kadın var. Bundan 4 sene önce gitmiştim 2-3 kere. İnci cinli bir şey.

Evinde bakıyor. Rivayetlere göre kaybolan eşyaların yerini bile şak diye söyleyiveriyormuş. "Şunun bunun, şu renkteki, bu askıda duran ceketinin iç cebinde" vs diye...

Size fal bakarken 3 harflileriyle konuşuyor bir yandan falan aklinialirimsmile

Bana dediği çoğu şey çıkmadı. Ama o kadına gidip şoke olan çok insan var. Dilerseniz onun da numarası duruyor hala, verebilirim...

Benim sanırım yıldızım düşük. Çoğu iyi denilen falcı bana iyi bakamıyor...

aaa ben ona gitmiştim yıllar önce, 7 sene oldu sanırım. ne dediyse çıktı bana, yıllar boyunca ama izini kaybettim, bilen var mı???

X