Hangi hastanede yapti pekiEvet bugün doğum yaptı arkadaşım eşiyle birlikte girdiler doğuma.
Guzel bir ani olmusturÖzel hastaneleri arayıp sorabilirsin pandemiden dolayı bilmiyorum ben pandemiden önce 2019 da doğum yaptım o zaman acıbadem hastanesinde eşim girmişti doğuma
Doktorunun anlaşmalı olduğu hastane medicabil hastanesi doktoru da Barış Korkmaz.Fiyatınıda öğrenmek istiyorum sizin için ama bugun doğum yaptı aradım fakat soramadım. Fotoğraflarını gördüm sadece nasıl güzel anlatamam darısıda size olsun inşallah. Barış bey aynı zaman da ablanın da doğum doktoru.Zaten bilmediğim birisi hakkında bukadar rahat isim veremem. Siz bi arayın isterseniz doktor beyi belki kafanıza yatar yatmaz fiyat olarak yada başka hastanelerlede anlaşmalıdır belk, i artık sizin vereceğiniz kararHangi hastanede yapti peki
Siz istediğiniz hastaneleri arayıp sorabilirsiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahGuzel bir ani olmusturacibadem benim icin pahali olur
Cok tesekkur ediyorum ilginiz icin. Medicabil in dogum bolumunde tum personelin ilgili oldugunu okumustum. Orasi olabilirDoktorunun anlaşmalı olduğu hastane medicabil hastanesi doktoru da Barış Korkmaz.Fiyatınıda öğrenmek istiyorum sizin için ama bugun doğum yaptı aradım fakat soramadım. Fotoğraflarını gördüm sadece nasıl güzel anlatamam darısıda size olsun inşallah. Barış bey aynı zaman da ablanın da doğum doktoru.Zaten bilmediğim birisi hakkında bukadar rahat isim veremem. Siz bi arayın isterseniz doktor beyi belki kafanıza yatar yatmaz fiyat olarak yada başka hastanelerlede anlaşmalıdır belk, i artık sizin vereceğiniz karar
Güzel temiz bi hastaneymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun Ee o zaman eşiniz doğuma girebilecek sizinle ne mutlu sağlıkla, huzurla karşılayın inşallah bebeğinizi. Dokror olarak neye karar verdiniz?Cok tesekkur ediyorum ilginiz icin. Medicabil in dogum bolumunde tum personelin ilgili oldugunu okumustum. Orasi olabilir
Henuz karar vermedim. Bir gun olabilecek tüm hastaneleri arayip hangi doktorun es kabul ettigi ve fiyat bilgisiyle karar vermeliyim. Ama medicabil hakkinda yorumlar olumlu este kabul ediyorsa orasi olabilirGüzel temiz bi hastaneymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun Ee o zaman eşiniz doğuma girebilecek sizinle ne mutlu sağlıkla, huzurla karşılayın inşallah bebeğinizi. Dokror olarak neye karar verdiniz?
Hakkınızda hayırlısıolsun ve en güzeli olsun iniallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınızaHenuz karar vermedim. Bir gun olabilecek tüm hastaneleri arayip hangi doktorun es kabul ettigi ve fiyat bilgisiyle karar vermeliyim. Ama medicabil hakkinda yorumlar olumlu este kabul ediyorsa orasi olabilir
Amin Allah razi olsunHakkınızda hayırlısıolsun ve en güzeli olsun iniallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza