• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da en iyi kadın doğum uzmanı önerileri acilll

liyaa12

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
118
30
13
Kızlarr selamm, 1 yılı geçti korunmayı bırakalı yalnız gebelik elde edemedik. Çikolata kistim mevcut 3 cm civarında. Hsg ve eşimin testi temiz. Şuan Doruk Nilüferde bir doktorun takibindeyim. Geçen ay çatlatma iğnesi denedik yalnız olmadı. Doktorumu değiştirmek istiyorum. Deneyimlerinizi benim gibi olup tedavi gören sonuç almış arkadaşlarım bilgilerinize ihtiyacım var. Doktor önerilerinizi bekliyorum en acilindennn🥹🌸

Eğer özel istiyorsan, eurofertil gerçek aydın
Devlet istiyorsan şehir hastanesi afşin hoca ❤️

Eğer özel istiyorsan, eurofertil gerçek aydın
Devlet istiyorsan şehir hastanesi afşin hoca ❤️
Devlet istemiyorum canım detaylı muayene anlayışlı bir dil ve en önemlisi tedavilerinde başarılı olmuş işinde uzman bi doktor arayışındayım. Teşekkür ederim ilk defa duydum Gerçek Aydın ı. Çevrende veya sende tedavi vs etmiş olumlu dönüşler var mı peki Gerçek Bey için

Devlet istemiyorum canım detaylı muayene anlayışlı bir dil ve en önemlisi tedavilerinde başarılı olmuş işinde uzman bi doktor arayışındayım. Teşekkür ederim ilk defa duydum Gerçek Aydın ı. Çevrende veya sende tedavi vs etmiş olumlu dönüşler var mı peki Gerçek Bey için
Çevremde 4 kişi tüp bebek için gittik hepimiz pozitif. Mükememl bir laboratuvarları var bu konuda.
Bizi yönlendiren arkadaşımız da aşılama yapmıştı onun 3üz bebekleri oldu. IVF Konusunda çok tecrübeliler sizin için en doğru tedaviyi bulurlar eminim. Artı olarak normale görece daha uygun bir merkez. Tabi bunlar benim kendi tecrübelerim. Tercih sizindir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Çevremde 4 kişi tüp bebek için gittik hepimiz pozitif. Mükememl bir laboratuvarları var bu konuda.
Bizi yönlendiren arkadaşımız da aşılama yapmıştı onun 3üz bebekleri oldu. IVF Konusunda çok tecrübeliler sizin için en doğru tedaviyi bulurlar eminim. Artı olarak normale görece daha uygun bir merkez. Tabi bunlar benim kendi tecrübelerim. Tercih sizindir. Hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🌸🤍

Back