Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa'da devlet hastanelerinde ameliyat olma imkanı var mı?
- Konu Sahibi kynr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
meme küçültme yapılıyo dıe bılıyorum sadece.
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
meme büyütme estetiği yapıldığını biliyorum
meme buyutmeyı devlet karsılıyomu yaa..ben bılmıyodum
tamamen karşılamıyo.ama özel hastanelerde olan ücretlerin neredeyse yarısına yaptırılıyor.bazen de 3te 1 i.bursada Tıp Fakültesi'nde Prof Dr Ramazan Kahveci bu ameliyatı yapıyormuş.ben maille ulaştım kendisine,randevu alıp hastaneye gelmemi istedi.ücret konusunda bi bilgi vermedi.ama bi türlü kendimi psikolojik olarak hazırlayıp görüşmeye gidemiyorum ama şu da var ki,özel kliniklerde,hemşirelerden tut anestezi teknikerine,temizlikçisinden elektriğe ,klinik kirasına kadar,hepsinin giderlerini bizlerden aldıkları parayla veriyorlar.devlet hastanesinde öyle bişey yok.devlet zaten gelir giderleri karşılıyo.sadece silikonun kendisine para veriyorsunuz ve doktora bıçak parası.sonuçta doktorun cebinden çıkan bişey yok.ama özel kliniklerde her ödemeyi doktor yapıyor.
Benim bir tanıdığım meme küçültme operasyonunu devlet hastanesinde yaptırmış. Memesinde çıkan bir sivilce için gitmiş. Sivilce dışındaki estetik memnuniyetsizliğini anlatınca doktor kendi demiş, küçültelim diye. SAnırım punduna getirince oluyor.
Gizeml, sana msj atamıyorum. Henüz atma hakkım yok. Alabilir miyim doktorun bilgirini?
Gizeml, sana msj atamıyorum. Henüz atma hakkım yok. Alabilir miyim doktorun bilgirini?
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Benim bir tanıdığım meme küçültme operasyonunu devlet hastanesinde yaptırmış. Memesinde çıkan bir sivilce için gitmiş. Sivilce dışındaki estetik memnuniyetsizliğini anlatınca doktor kendi demiş, küçültelim diye. SAnırım punduna getirince oluyor.
sana ozelden yasıyorum canım
benim bir arkadaşım bursa çekirge devlet hastahanesinde ameliyat oldu gayette memnun ücret vermemiş ama muayenehanesine gitmiş birkere 220 tl ödeynce 3 gün sonrasına almış ameliyatı.estetik istermisin diye sormuş ama bizimkinin bir sorunu yok zaten bende bir ihtimal gidicem o doktora galiba
- 8 Temmuz 2015
- 1
- 0
- 1
- 27
Arkadaşım bu konuyla ilgili biraz daha bilgi verir misin doktor kimdi ?sorunun üstünden yıllar geçmiş ama benim gibi şimdi okuyan olur diye bildiklerimi paylaşayım:arkadaşımın kardeşi geçen yaz şevket yılmazda meme küçültme ameliyatı oldu,doktor sağlık açısından gereklidir diye işlem yapmış ve ücret ödememişler.doktorundan da çok memnundu...
Daha geçtiğimiz hafta devlet hadtanesıne gıttım estetık için hıçbir ucretı devlet karşılamıyor eskıden varmış ama artık yok hatta kanser hast bıle Göğüs büyütme karşılamıyor duşunun rapor zaten vermıyor doktor boşuna hüsrana uğramayın çok umutla gıtmıştım 4500 tl ücret çıkardılar maalesef hayal kırıklığı ıçındeyım o kadar param ols zaten gıder özele yaptırımım 3 5 ekleyıp yanı