Bursa'da Deneyen Arkadaşlara!!!

canım ben Şu an 6 haftalık hamileyim.1.micro denemem başarılı oldu.Acıbadem hast.Doç.dr Şahin Bey tedavimi yaptı.3 embriyo transfer edildi.Ama şu an için 4 üz annesiyim..Acıbademin sitesine girdiğinde tüp bebek paket fiyatlarını da göreceksin.Ben memnun kaldım şahin beyle de devam ediyorum..

Canım BUrsa Tüb bebek merkezinide deneyebilirsin.Çok deneyimli doktorarı var ve
Armağan beyde orada..
Yeri yeni adliyenin karşısında fiyatıda uygun hem
Allah yardımcın olsun canım:teselli:

ben üniversiteye gitmeni öneririm
sağlık güvencende varsa çok rahat edersin
gürkan uncu hocayı tavsiye edebilirim:)
allah sağlıklı bebekler versin:)

bende sonuna kadar
BURSA TÜP BEBEK MERKEZİ
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DR ÖZER KUTLU
DERİMMMMMM

Arkadaşlar Bursa'da önerdiğiniz tüp bebek merkezleri ile ilgili bilgi istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim!!!naniknanik

canım ben sana uludağ üniversitesinden hocaları tavsiye ederim.hem bilgileriyle hem tedavi süreci için gerekli olacak raporu alabilmen için kolaylık sağlanacak hem de onların çalıştığı özel hastanelerde rahatlığın söz konusu olur.....hoca olarakta prof.dr.gürkan uncu yu tawsiye edebilirim...gamyoncuiremsu

SEVGİLİ SEYBAY;Ben ilk micro mu bursa tüp bebek merkezinde armagan bey e yaptırdım.Hemşireler falan ilgiliydi.Tabiki bu bir kriter değil.sonuç negatif oldu ve neden olarak armagan bey bir açıklama yapmadı.merkezden memnun kalmadım yani.2,si amerikan hastanesinde oldu.2.gün sadece 2emriyo transfer edildi normalde 5.ci güne kadar gelen emriyoların tutunma şansı daha yüksekmış.çabalarımla emriyologla görüştüm o da kemküm 2 lafı bir araya getiremedi zaten stres vardı o an bende.yapmayalım dedim transferi yapalım dediler.o da negatif.ama amerikan da danışma dahil kimseden merhaba göremedim.anlatmak istediğim şu bi sıcaklık o yoktu.kendimi fabrikada üretilen ürün gibi hissettim.boğuldum....aslında benim asıl doktorum fakultede prof.sonra kromozom tahlili yaptırdık fakultede.eşimdeki bi sorun tutmasını engelliyormuş.bunu 2 hastanede anlamadı.ben memorial,alman hastanesi ve acıbadem arasında düşünüyorum.dr.dan memnun musun?bu hafta sonu gidip görüşeyim bi....belki senin gibi bende kavuşurum.......

Canım ben JİNEMED tüp bebeği öneririm.Hem doktor Murat Erdemir çok deneyimli ve başarılı hem JİNEMED gibi bi markaya sahip.Yüksek oranlarıda cabası.Sorduğun,merak ettiğin şeylerin cevabını rahatlıkla alırsın. Ayrıca emin ol gördüğün ilgiden çok memnun kalacaksın.Ben Murat Beyle tanış derim.Nede olsa ön görüşmeler ücretsiz...Hiç zaman kaybetmemelisin..

SEVGİLİ SEYBAY;Ben ilk micro mu bursa tüp bebek merkezinde armagan bey e yaptırdım.Hemşireler falan ilgiliydi.Tabiki bu bir kriter değil.sonuç negatif oldu ve neden olarak armagan bey bir açıklama yapmadı.merkezden memnun kalmadım yani.2,si amerikan hastanesinde oldu.2.gün sadece 2emriyo transfer edildi normalde 5.ci güne kadar gelen emriyoların tutunma şansı daha yüksekmış.çabalarımla emriyologla görüştüm o da kemküm 2 lafı bir araya getiremedi zaten stres vardı o an bende.yapmayalım dedim transferi yapalım dediler.o da negatif.ama amerikan da danışma dahil kimseden merhaba göremedim.anlatmak istediğim şu bi sıcaklık o yoktu.kendimi fabrikada üretilen ürün gibi hissettim.boğuldum....aslında benim asıl doktorum fakultede prof.sonra kromozom tahlili yaptırdık fakultede.eşimdeki bi sorun tutmasını engelliyormuş.bunu 2 hastanede anlamadı.ben memorial,alman hastanesi ve acıbadem arasında düşünüyorum.dr.dan memnun musun?bu hafta sonu gidip görüşeyim bi....belki senin gibi bende kavuşurum.......

canım herkesin kendi dr una ve hastanesine bakış açısı farklı...Biz istanbula gitmeyi hiç düşünmedik.İlk tercihim acıbadem oldu.Tek bir tavsiyeyle gittik anlayacağın.Benim eşimin sperm sorunu vardı bende ise hiç bir sorun yoktu.Belki de biraz da bu yüzden şanslıydım.İlk micro denememizde başardık şükürler olsun..ben drumdan memnunum ve halen ona devam ediyorum.

canım herkesin beklentisi çok farklıdır ben hem amerikan hastanesinde hemde bursa tup bebekte tedavi oldum ama iki hastaneden de çok memnun kaldım
benimde negatif sonuçum oldu ama yinede hastanelerin ilgisizliği yada başarısızlığı diye söyleyemeyiz
şu anda benim tedavi sürecim fabrikasyona geçti
sürekli ilaç doktor ve hastane üçgeniyle yaşyorum
canım kısacası inşALLAH gönlüne göre bir hastane bulursun

SEVGİLİ MUMUDİHABA;beklentim anne olabilmek.tüp bebek merkezlerine anne olmak için gittim.demişşinya herkesin beklentisi farklıdır derken'' bebek isteyen herkes tüp bebek merkezine gider'' bu bir.ikincisi tedavimin negatif sonuçlanması tedavi başında bana &60 pozitif sonuç alırız diyen dr.;tedavi sonunda bana acıklama yapamıyorsa bu hastanenin ve dr.unbaşarısızlığıdır.kaldı ki buna ragmen ben sadece hastane ve personelden memnun kalmadığımdan bahsettim.bu yaklaşımın beni üzdü.yaşadıklarımı başkasına yardımcı olmak için anlattım.kimsenin benim yaşadığımı yaşamasını istemem.umarım sende gönlüne değil derdine çare olcak bir hastane bulursun ve bebişine kavuşursun.
SEVGİLİ SEYBAY sana da ilginden dolayı teşekkür ederim.3.denememden sonra su an emriyolara PGT yapılması gerekliymiş.senden sonra kararımı verdim ve acıbadem i aradım.c.tesi büyük ihtimalle şahin beyle görüşücez..tedavinde kaç emriyo oluşru?kaç emriyo konuldu?umarım bebeğine kavuşursun onu içinde hissetmek ne kadar güzel bir duygudur öyle değil mi!!!

slm kızlar .cennet kokulum iyi seçim yapmışsın bende şahin bey de denemeye başlıyacağım bu ay . kimse yokmuu.. seybay nestle kızlar nerdesiniz. ben bu aralar giremeyebilirim nete evden uzaktayım yazlıkta kendinize iyi bakın..

PINK ROSE teşekkür ederim.umarım şahin bey pgt yani genetik tanı ile ilgili bilgi sahibidir.pozitif netice alırız inş.allah herkese versin bu mutluluğu.kardeşimin bebeğinden bende istiyorummmm........

SEVGİLİ MUMUDİHABA;beklentim anne olabilmek.tüp bebek merkezlerine anne olmak için gittim.demişşinya herkesin beklentisi farklıdır derken'' bebek isteyen herkes tüp bebek merkezine gider'' bu bir.ikincisi tedavimin negatif sonuçlanması tedavi başında bana &60 pozitif sonuç alırız diyen dr.;tedavi sonunda bana acıklama yapamıyorsa bu hastanenin ve dr.unbaşarısızlığıdır.kaldı ki buna ragmen ben sadece hastane ve personelden memnun kalmadığımdan bahsettim.bu yaklaşımın beni üzdü.yaşadıklarımı başkasına yardımcı olmak için anlattım.kimsenin benim yaşadığımı yaşamasını istemem.umarım sende gönlüne değil derdine çare olcak bir hastane bulursun ve bebişine kavuşursun.
SEVGİLİ SEYBAY sana da ilginden dolayı teşekkür ederim.3.denememden sonra su an emriyolara PGT yapılması gerekliymiş.senden sonra kararımı verdim ve acıbadem i aradım.c.tesi büyük ihtimalle şahin beyle görüşücez..tedavinde kaç emriyo oluşru?kaç emriyo konuldu?umarım bebeğine kavuşursun onu içinde hissetmek ne kadar güzel bir duygudur öyle değil mi!!!

ama ben seni üzecek birşey şöylemedim ki:eek:
nasıl sen görüş ve düşünceleri yamışsan bende öyle yaptım çok dikkatli ve düşünerek yazdım
ayrıca canım bu süreci yaşamış biri olarak ne kadar duygusal olduğumuzu bilirsin
düşünki şimdi o bahsettiğin hastanelden birinde tedavi gören ve yolunda tam sonunda
dönüşü yok ve snin yazdıklarını okudu
ilk önce kafasında acabalarla girecek hastane kapısından ben sana bunu demek istedim
yoksa herkez işini yapmaya çalışıyor
umursamazlık presonal hepsi bence birazda şans işi gibi geliyor
canım benim yaşadıklarımı bir bilsen ağzın açık kalır sana hiç denildimiki ölebilirsin yüzüne karşı hamilesin bir bebeğini kaybetmişsin ve hastane odasındasın
yaaaaaaaaaaaaaaa işte bende diyorum olumsuz düşünmeyelim canım ki herşey benim senin ve herkez için olumlu olsun
herşey gönlünce olsun
güzel dileklerin için teşekkür ederim

arkadaşım daha önce size tüp bebek uygulaması yapıldımı

sevgili MUMUDİHABA;takdir edersin ki ben yaşadıklarımı yazdım.Tabiki kimseyi üzmek istemem.ne bileyim benim yaşadıklarımın kimse yaşamasın.belki ben şansızımdır ve pozitif sonucu alamamışımdır.yaşadıklarını takip ettim yazdıklarını okudum.tabi ki zor.aslında hepimizinki birbirimizden acı dolu.moral konusundada haklısın.biliyorum bu söyleyeceğim yanlış ama ağlama krizlerimin birinde dedim ki ''allahım sadece içimde kıpırtısını bir an olsun hissedeyim''böyle bir düşünce olu mu olmaz.düşün işte ne kadar çaresiz kalıyor insan.
SEVGİLİ ACEM KIZI;şu an burdayım.iş yeri bir an boş kalsa kendimi burda buluyorum.bu site bana moral oluyor.yılmamam gerektiğini anlıyorum.ismimin üzerine gelip bir kere tıklayıp ''CENNET KOKULUM TARAFINDAN GELEN TÜM MJ.LARI BUL''dersen mikro sürecimi okuyabilirsin.her konuda elimden geleni yapabilirm herkese ve sanada.

X