Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Bursa'da önerdiğiniz tüp bebek merkezleri ile ilgili bilgi istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim!!!naniknanik
Arkadaşlar Bursa'da önerdiğiniz tüp bebek merkezleri ile ilgili bilgi istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim!!!naniknanik
SEVGİLİ SEYBAY;Ben ilk micro mu bursa tüp bebek merkezinde armagan bey e yaptırdım.Hemşireler falan ilgiliydi.Tabiki bu bir kriter değil.sonuç negatif oldu ve neden olarak armagan bey bir açıklama yapmadı.merkezden memnun kalmadım yani.2,si amerikan hastanesinde oldu.2.gün sadece 2emriyo transfer edildi normalde 5.ci güne kadar gelen emriyoların tutunma şansı daha yüksekmış.çabalarımla emriyologla görüştüm o da kemküm 2 lafı bir araya getiremedi zaten stres vardı o an bende.yapmayalım dedim transferi yapalım dediler.o da negatif.ama amerikan da danışma dahil kimseden merhaba göremedim.anlatmak istediğim şu bi sıcaklık o yoktu.kendimi fabrikada üretilen ürün gibi hissettim.boğuldum....aslında benim asıl doktorum fakultede prof.sonra kromozom tahlili yaptırdık fakultede.eşimdeki bi sorun tutmasını engelliyormuş.bunu 2 hastanede anlamadı.ben memorial,alman hastanesi ve acıbadem arasında düşünüyorum.dr.dan memnun musun?bu hafta sonu gidip görüşeyim bi....belki senin gibi bende kavuşurum.......
SEVGİLİ SEYBAY;Ben ilk micro mu bursa tüp bebek merkezinde armagan bey e yaptırdım.Hemşireler falan ilgiliydi.Tabiki bu bir kriter değil.sonuç negatif oldu ve neden olarak armagan bey bir açıklama yapmadı.merkezden memnun kalmadım yani.2,si amerikan hastanesinde oldu.2.gün sadece 2emriyo transfer edildi normalde 5.ci güne kadar gelen emriyoların tutunma şansı daha yüksekmış.çabalarımla emriyologla görüştüm o da kemküm 2 lafı bir araya getiremedi zaten stres vardı o an bende.yapmayalım dedim transferi yapalım dediler.o da negatif.ama amerikan da danışma dahil kimseden merhaba göremedim.anlatmak istediğim şu bi sıcaklık o yoktu.kendimi fabrikada üretilen ürün gibi hissettim.boğuldum....aslında benim asıl doktorum fakultede prof.sonra kromozom tahlili yaptırdık fakultede.eşimdeki bi sorun tutmasını engelliyormuş.bunu 2 hastanede anlamadı.ben memorial,alman hastanesi ve acıbadem arasında düşünüyorum.dr.dan memnun musun?bu hafta sonu gidip görüşeyim bi....belki senin gibi bende kavuşurum.......
SEVGİLİ MUMUDİHABA;beklentim anne olabilmek.tüp bebek merkezlerine anne olmak için gittim.demişşinya herkesin beklentisi farklıdır derken'' bebek isteyen herkes tüp bebek merkezine gider'' bu bir.ikincisi tedavimin negatif sonuçlanması tedavi başında bana &60 pozitif sonuç alırız diyen dr.;tedavi sonunda bana acıklama yapamıyorsa bu hastanenin ve dr.unbaşarısızlığıdır.kaldı ki buna ragmen ben sadece hastane ve personelden memnun kalmadığımdan bahsettim.bu yaklaşımın beni üzdü.yaşadıklarımı başkasına yardımcı olmak için anlattım.kimsenin benim yaşadığımı yaşamasını istemem.umarım sende gönlüne değil derdine çare olcak bir hastane bulursun ve bebişine kavuşursun.
SEVGİLİ SEYBAY sana da ilginden dolayı teşekkür ederim.3.denememden sonra su an emriyolara PGT yapılması gerekliymiş.senden sonra kararımı verdim ve acıbadem i aradım.c.tesi büyük ihtimalle şahin beyle görüşücez..tedavinde kaç emriyo oluşru?kaç emriyo konuldu?umarım bebeğine kavuşursun onu içinde hissetmek ne kadar güzel bir duygudur öyle değil mi!!!
arkadaşım daha önce size tüp bebek uygulaması yapıldımıSEVGİLİ MUMUDİHABA;beklentim anne olabilmek.tüp bebek merkezlerine anne olmak için gittim.demişşinya herkesin beklentisi farklıdır derken'' bebek isteyen herkes tüp bebek merkezine gider'' bu bir.ikincisi tedavimin negatif sonuçlanması tedavi başında bana &60 pozitif sonuç alırız diyen dr.;tedavi sonunda bana acıklama yapamıyorsa bu hastanenin ve dr.unbaşarısızlığıdır.kaldı ki buna ragmen ben sadece hastane ve personelden memnun kalmadığımdan bahsettim.bu yaklaşımın beni üzdü.yaşadıklarımı başkasına yardımcı olmak için anlattım.kimsenin benim yaşadığımı yaşamasını istemem.umarım sende gönlüne değil derdine çare olcak bir hastane bulursun ve bebişine kavuşursun.
SEVGİLİ SEYBAY sana da ilginden dolayı teşekkür ederim.3.denememden sonra su an emriyolara PGT yapılması gerekliymiş.senden sonra kararımı verdim ve acıbadem i aradım.c.tesi büyük ihtimalle şahin beyle görüşücez..tedavinde kaç emriyo oluşru?kaç emriyo konuldu?umarım bebeğine kavuşursun onu içinde hissetmek ne kadar güzel bir duygudur öyle değil mi!!!
PINK ROSE teşekkür ederim.umarım şahin bey pgt yani genetik tanı ile ilgili bilgi sahibidir.pozitif netice alırız inş.allah herkese versin bu mutluluğu.kardeşimin bebeğinden bende istiyorummmm........
PINK ROSE teşekkür ederim.umarım şahin bey pgt yani genetik tanı ile ilgili bilgi sahibidir.pozitif netice alırız inş.allah herkese versin bu mutluluğu.kardeşimin bebeğinden bende istiyorummmm........[/QUOTE cennet kokulu nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa