A arzu0661 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2010 44 1 36 Bursa 20 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi arzu0661 #1 merhaba anneler yenı dogan bebegımız ıcın bursada cocuk doktoru arıyorum dogumu cekırge ozel dorukta yaptım ordakı hakan ısımlı cocuk doktoruna gıttık ama pek memnun kalmadık aylık gelişimlerını takıp icin bıze onerebılecegınız guler yuzlu alanında uzman ılgılı ıyı bır doktor varmı?
merhaba anneler yenı dogan bebegımız ıcın bursada cocuk doktoru arıyorum dogumu cekırge ozel dorukta yaptım ordakı hakan ısımlı cocuk doktoruna gıttık ama pek memnun kalmadık aylık gelişimlerını takıp icin bıze onerebılecegınız guler yuzlu alanında uzman ılgılı ıyı bır doktor varmı?
smilingfaces oglusumu beklıyorumm Kayıtlı Üye 3 Nisan 2010 901 343 358 20 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi arzu0661 #2 arzu0661 .!.: merhaba anneler yenı dogan bebegımız ıcın bursada cocuk doktoru arıyorum dogumu cekırge ozel dorukta yaptım ordakı hakan ısımlı cocuk doktoruna gıttık ama pek memnun kalmadık aylık gelişimlerını takıp icin bıze onerebılecegınız guler yuzlu alanında uzman ılgılı ıyı bır doktor varmı? Genişletmek için tıkla... bende orda dogum yaptım.adını unuttum.begenmedik ordakı cocuk doktrnu. rentıp ta nuray dıncer e gidiyoruz.cok tatlı guler yuzlu bir doktor.onerebilrim sana.bebegimde 3,5 aylık oldu.ssana da gozun aydın diyorum.
arzu0661 .!.: merhaba anneler yenı dogan bebegımız ıcın bursada cocuk doktoru arıyorum dogumu cekırge ozel dorukta yaptım ordakı hakan ısımlı cocuk doktoruna gıttık ama pek memnun kalmadık aylık gelişimlerını takıp icin bıze onerebılecegınız guler yuzlu alanında uzman ılgılı ıyı bır doktor varmı? Genişletmek için tıkla... bende orda dogum yaptım.adını unuttum.begenmedik ordakı cocuk doktrnu. rentıp ta nuray dıncer e gidiyoruz.cok tatlı guler yuzlu bir doktor.onerebilrim sana.bebegimde 3,5 aylık oldu.ssana da gozun aydın diyorum.
sumeyye86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 63 0 86 38 Bursa 21 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi arzu0661 #3 arkadaşlar bende anadolu hastanesindeki orhan dengize götürüyorum oğlumu çok da memnunum tavsiye ederim
arkadaşlar bende anadolu hastanesindeki orhan dengize götürüyorum oğlumu çok da memnunum tavsiye ederim
A arzu0661 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2010 44 1 36 Bursa 2 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi arzu0661 #4 kızlar cevaplarınız ıcın tesekkurler sızde bebıslerınızı gule gule buyutun...:79: