Bebek İkinci El bursada bambu beşik arıyorum ..

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
35
Merhaba kızlar bursada elden alabileceğim beşik arıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
inş bulursun o zmn cnm ama bütçen kısıtlıysa daha uygun ve daha kullanışli beşikler bak bence. tabi insan heves ediyor ama sonradan da pişman olmak var. sen bilirsin yinede:) umarım gönlüne göre bulursun.

Evet cnm oda var aslında evde beşiğimiz var 2.yi almakta kararsızım zaten doğum yaklaştıkça aklımda karışıyo ya

bnm ikinci geliyor kısmetse kızımın beşiği büyük ve 3 yaşında 1 sene daha rahat yatar o yuzden oğluma en azından odasını ayırana kadar yani 7-8 aylık olana kdr kullanabileceğim bir şey almak istiyorum bende tıny love buldum uyguna 2. el onu aldım ama o kdr yatamaz sanırım. geçici olarak sepet beşik düşünüyorum. madem beşiğin var sende o tarz birşeyler bakabilirsin. sepet beşikler hem daha uygun hemde görüntü olarak güzelleri bulunabiliyor. bir kaç çeşit araştır bence sadece bambu beşik diye takılma. gerçi kabul ediyorum görüntüsü cezbedici:)

birde şu var ben kızımda hiç böyle şeyler düşünmedim almadım. yok anakucağı yok hoppala bilmem ne bir sürü ıvır zıvır şey var. inan ki tek beşikle de büyüyor çocuk:)

İnanmıyorum ya aynı durumdayım bnmde ikinci geliyor oğlum 3 buçuk yasında geçici olarak arıyorum aslında fikirlerin için teşkürler cnm evt haklısın takılıp kalmadan daha iyi olcak

çok sevindim:) ikinci olunca daha bi hevesleniyor insan sanki o duyguyu bildiğin için:) birde araştırdıkça da insan yeni şeyler görüyor ve istiyor. ben kızımda bu kdr araştırmamıştım:) ayrıntıya girmeye gerek yok aslında sanki

Evet ilkinde bişe anlamıyorsun haklısın aman olsun da diyorsun şimdikinde dediğin gibi deli gibi araştırıyorum senin aldığın beşiğe baktım oda güzel duruyor aslında

tıny love a mı baktın? guzel titreşimli falan ama çok uzun yatamaz gibi geliyor ben oto koltuğunu ana kucağı gibi kullanmıştım. olmadı bunu oyle kullanırım salonda mısafır varken falan uyuturum diye düşünüyorum ama 3-4 aydan sonrası içinde bi arkadaş veririm sepet beşik demişti bakalım o verirse onu kullanmayı düşünüyorum. arada da bakınıyorum sahibinden e falan uyguna sepet veya ahşap beşik denk gelirse diye. eğer beşiğin odana sığıyorsa onu kullan bnm ki sığmıyor yeni taşındığım eve o yuzden bakıyorum.

Evet ona baktım da ana kucağı gibi küçük ben oğlumda kullandım böyle bişe fazla koyamadım bi zamandan sonra düşmeye başlıyorlar evimdeki sığıyo ama oğlum yatabiliyor yada oğluma yatak alcam ama evim küçük o yüzden böyle sıkışıp kaldım

aslında normal anakucaklarından biraz daha büyük ama dediğin gibi hareketlenince zor. bence sepet beşik bak durumuna göre yonca bambam beşik falan var mirada diye bi marka onların fena değil modelleri sahibinden e sepet beşik yazarsan çıkıyor birşeyler:)

Evet baktım şimdi cnm evt farklı şeyler var aslında bi tane buldum ama İzmirde kargo ne kadar tutar acaba

Baktım cnm oraya da ben 100 e bambu beşik buldum güzel temiz de duruyor ama nasıl güvencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…