Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa'da bakıcı,ev yardımcısı arıyan bayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

celsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
42
1
86
Bursa
33 yaşında 1 çocuk annesıyıım boş vaktım çok kalıor çucuuk bakımıyla ev işleriyle alakalı yardımcı arıyosanız işe çok ihtıyacım var ne olur olan varsa bana dönsun rica ederım..bilmiyorumkismile

peki çoçuğunuz kaç yaşında..size engel olmayacakmı?

Merhabalar
besevlerde bebek bakıcısı ve ev işlerine yardımcı bayan arıyorum .ilgilenenlerin maillerini bekliyorum

Merhaba,
Ben annem adına yazıyorum. Güzelyalı/Bursa'da ikamet ediyor. 2 kuzenime sonra da 4 yıl ikiz yeğenlerime (torunlarına) baktı. Şefkatli, temiz ve titiz bir bakıcıdır. Ayrıca sağlık konularında çok bilgilidir. İlgilenirseniz

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:

halen iş arıyor musunuz? ben de suan bakıcı arıyorum. haberleselim lutfen

suan bakıcılık yapıyor musunuz yoksa iş arıyor musunuz hala?

Hala iş arıyor musunuz, benim de ev işleriyle ilgilenecek dürüst, titiz, güvenilir bir yardımcıya ihtiyacım var.

nilüfer kristalparkta oturuyorum bebek bekıp ev işlerini yapacak birine ihtiyacım var acil ilgilenenlerin ilgilenecek tanıdıkları olanların acil iletişime geçmesini rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…