Bursada yaşayan anneler lütfen yardım edin 2 aylık hamileyim Bahar hastanesinde güler hanıma gidiyorum ama pek ısınamadım doktoruma iyi diyenlerde var kötü diyenlerde gidenler doğum yapanlar paylaşın lütfen..
bende 30 haftalık ikizlerimi nagihan hanım eşliğinde dünyaya getirdim acil doğumdu benim takiplerimi başka özel hast. yaptırmıştım ama kısmet bahar hast. miş küvezde kaldı bebeklerim çok sıkıntılı günler geçirdik küvez bulunamadığı için tanıdık sayaesinde orda doğum yaptım 30 dk daha geçikmiş olsak üçümüzde ölüyomusuz ben çok memnun kaldım personel doktordan dediğim gibi hamilelikte hiç gitmemiştim...
doktorun içine sinmediyse değiştir ve içinen sinen birini bul bak ben ortada kaldım üstelik 2 özel hast. değiştirmiştim doktorumda çok ünlüydü jimeri bıraktım maddiyattan çok severek gidiyodum medikalparka getim ama içime sinmeyeye sinmeye gittim aklını karıştırmayayım aklına her takılan soruyu güler yüzlü karşılayıp cevaplayacak vede tatmin edecek bi doktor benim tercihim......
doktorun içine sinmediyse değiştir ve içinen sinen birini bul bak ben ortada kaldım üstelik 2 özel hast. değiştirmiştim doktorumda çok ünlüydü jimeri bıraktım maddiyattan çok severek gidiyodum medikalparka getim ama içime sinmeyeye sinmeye gittim aklını karıştırmayayım aklına her takılan soruyu güler yüzlü karşılayıp cevaplayacak vede tatmin edecek bi doktor benim tercihim......
işte benimde istediğimi güven biri 2 martta gidicem kontrole eğer yine aynı olursa değiştiricem sanırım evime yakın olduğu için daha çok tercih sebebimdi ama bakalım kısmet