Bursada Ameliyat olanlar cevap yazn ltfen

mertece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
123
0
Kızlar bende uzun zamandır burun amaliyatı olmak istiyordum.Bu forum sayesinde karar verdim ve Bursada dr.araştırmasına başladım.Anlamadığım verilen fiyatlar o kadar farklıki.....Bursada Prof. Mesut Özcana ameliyat olupta memnun kalan varsa yazabilir mi? Eğer fikir veren olursa kafamda dahada netleştirip hemen gidip ameliyat için gün alacağım.....
Lütfen cevap yazar mısınızhihoyyyt

Kızlar bende uzun zamandır burun amaliyatı olmak istiyordum.Bu forum sayesinde karar verdim ve Bursada dr.araştırmasına başladım.Anlamadığım verilen fiyatlar o kadar farklıki.....Bursada Prof. Mesut Özcana ameliyat olupta memnun kalan varsa yazabilir mi? Eğer fikir veren olursa kafamda dahada netleştirip hemen gidip ameliyat için gün alacağım.....
Lütfen cevap yazar mısınızhihoyyyt

şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsunnn :eek:
evet fiyatlar arasında çok fark var ama doktorunu bulmak daha öncelikli olmalı doğru kişiyi bulduysan bir sene sonra ol ama için rahat etsin maddiyat tabiki önemli ama geç olsun istediğin gibi olsun yerimseniben

Sağol Karamelcim... Bursada 2 isim arasında kararsız kaldım.Bülent bey ve Mesut bey .Mesut beye ameliyat olup memnun kala varsa direkt ona yaptıracağım ona daha sıcak bakıyorum ayrıca fiyatıda daha makul....Kimseden ses çıkmadı bekliyorum.Karar verirsen gel fotoğraf çalışması yapalım ve gün belirleyelim dedi.Hani birkaç kişi ben yaptırdım çok memnunum dese rahatlayıp hemen gideceğim.....:eek:

Kimse yok mu Mesut beye ameliyat olan yaaaaaa......

merhaba ben 9 haziran 2009 da ameliyatımı oldum. fiyatı 3500tl idi. dr. bülent cihantimur ve ona olabilirsin diyorum. ama nasıl bir burun istediğini iyi anlatmalısın. gerisini ona bırak hiç korkmana gerekte yok canım. iyi anlat derken eğer burnun yamuksa düzeltilmeli de. nereye kadar kemer inecek onu iyi belirt. burun ucu kalkıklığını özellikle göster. çünkü aynı istediğin gibi anlatıyor. herşey dr. una bırakma iyi tarif et ben fazla tarif edemediğim için keşke böyle deseydim de daha güzel olurdu gibi pişmanlık duymazdım. hoşçakal :içelim::içelim:

merhaba bende burun estetiği yaptırmaya karar verdim prof Mesut özcan mı yoksa opt dr Bülent beye mi bir türlü karar veremedim.ıki doktorlada görüştüm Bülent bey sanki daha fazla burun ameliyatı yapıyormuş gibi geldi. Ben oradayken 2 burun ameliyatından çıkmıştı ve kontrole birazdan başka hasta gelicek istersen bekle dedi.Tek kafama takılan ameliyat sonrası Bülent beyin hastasıyla ilgilenmediğini söylüyorlar. Mesut beyde tam tersi öff karar veremiyorum ameliyattan sonra hastaları gördüm 3 saatte eve gönderiyor Bülent bey ürkütücü geldi. Mesut beylede ilgili yorum bulamıyorum buda fazla ameliyat yapmadığını gösteriyor. Yardım lütfen....

X