- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
- Konu Sahibi Ilayburak2
-
Sen bilirsin canimValla bilmiyorum canım kafam çok karıştı
Gerçek bey beni daha çok paniğe sokacak gibi hissettim anlattıklarından, yanlış bir karar mı ona gitmek bilemedim
Rica ederimBenimde evim oraya uzak ama tavsiyeni arastircam
Bence canım sen doğum yapacağın için çatal kullandı. Sedyede çatı muayenesi zor olur diye düşünüyorum. Şuan da sadece tahmin yürütüyoum tabi
Evet o yüzden olması yüksek ihtimal canım, Rabbim bize de o günleri göstersin inşBelki de canm 38 ve 39. Haftalarda çatalda muayene etti
Canım sen hamilelik öncesi de gittin mi volkan beye nasıl biriGitmek isteğin bir hastane var mı? Evime yakın diye medical e gidiyorum dr umu öneririm. İlgili olup olmadığı belki kişiye göre değişir ama rahatlatan bir Havası var. Volkan Aksakallı. Tabi çok daha iyileri mutlaka vardır. Birazda ne aradığına bağlı
Evet o yüzden olması yüksek ihtimal canım, Rabbim bize de o günleri göstersin inş
Canım malesef ben hamile değilim. Hamile olmayı gösterir inş demek istemiştim ama Allah mı söyletti ne :)İnşallah canm.sen ve bebeğin zamanında sağlıkla çıkarsınız inş hastaneden
Canım medikal park özlem hanıma gittim, kesinlikle tavsiye ederim. Çok sabırlı ve ilgili. Çok memnun kaldım muayenesinden, kafam da hiçbir soru kalmadan ayrıldımSen bilirsin canim
Aaa cok sevindim canim peki ne dedi sanaCanım medikal park özlem hanıma gittim, kesinlikle tavsiye ederim. Çok sabırlı ve ilgili. Çok memnun kaldım muayenesinden, kafam da hiçbir soru kalmadan ayrıldım
Tembellik için ilaç kullanacağım canım ama çok ilgilendi memnunum. Her hangi büyük bir sıkıntı yok şükür. Smear testi yaptı, haftaya çıkacak sonucu. İnşallah o da güzel çıkar sadece ondan biraz korkuyorumAaa cok sevindim canim peki ne dedi sana
Insallah oda guzel canim. Gonlunu ferah tutTembellik için ilaç kullanacağım canım ama çok ilgilendi memnunum. Her hangi büyük bir sıkıntı yok şükür. Smear testi yaptı, haftaya çıkacak sonucu. İnşallah o da güzel çıkar sadece ondan biraz korkuyorum
Sağol canım benim inşallah, Rabbim yardımcımız olsunInsallah oda guzel canim. Gonlunu ferah tut
Aminn canimmSağol canım benim inşallah, Rabbim yardımcımız olsun
Tesekkurler canim Neriman hanima gitmistim cok sukur gerek kalmadi hamileyim suandaNERİMAN ÇELİK Doruk yıldırımda şuan ama ocak itibariyle medicanaya geçecek gerçekten çok kaliteli tavsiye ederim çok rahatlatıcı ve gereksiz ilaç kullanımına karşı normal doğum taraftarı bazı doktorlar hemen sezeryan diyor ama NERİMAN ÇELİK hanım çok iyi
Ne demek iyi günlerTesekkurler canim Neriman hanima gitmistim cok sukur gerek kalmadi hamileyim suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?