• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bursa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gitmek isteğin bir hastane var mı? Evime yakın diye medical e gidiyorum dr umu öneririm. İlgili olup olmadığı belki kişiye göre değişir ama rahatlatan bir Havası var. Volkan Aksakallı. Tabi çok daha iyileri mutlaka vardır. Birazda ne aradığına bağlı
Canım sen hamilelik öncesi de gittin mi volkan beye nasıl biri

Tembellik için ilaç kullanacağım canım ama çok ilgilendi memnunum. Her hangi büyük bir sıkıntı yok şükür. Smear testi yaptı, haftaya çıkacak sonucu. İnşallah o da güzel çıkar sadece ondan biraz korkuyorum
Insallah oda guzel canim. Gonlunu ferah tut

NERİMAN ÇELİK Doruk yıldırımda şuan ama ocak itibariyle medicanaya geçecek gerçekten çok kaliteli tavsiye ederim çok rahatlatıcı ve gereksiz ilaç kullanımına karşı normal doğum taraftarı bazı doktorlar hemen sezeryan diyor ama NERİMAN ÇELİK hanım çok iyi

NERİMAN ÇELİK Doruk yıldırımda şuan ama ocak itibariyle medicanaya geçecek gerçekten çok kaliteli tavsiye ederim çok rahatlatıcı ve gereksiz ilaç kullanımına karşı normal doğum taraftarı bazı doktorlar hemen sezeryan diyor ama NERİMAN ÇELİK hanım çok iyi
Tesekkurler canim Neriman hanima gitmistim cok sukur gerek kalmadi hamileyim suanda

Back