Gebeliğe Hazırlık Bursa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim insallah tez zamanda nasip eder canim baska doktorlara gittin mi
İnşallah canım amin Rabbim hepimize nasip etsin. Gittim farklı doktorlara da işte yumurta tembelliği teşhisi kondu
Aslanda haklisin sedyede daha iyi olur ama ne bilim catal kullaniyorlar
Yılmaz bey sedye kullanıyordu inanılmaz rahatlık hastalar için. Keşke herkes yapsa

İnşallah canım amin Rabbim hepimize nasip etsin. Gittim farklı doktorlara da işte yumurta tembelliği teşhisi kondu

Yılmaz bey sedye kullanıyordu inanılmaz rahatlık hastalar için. Keşke herkes yapsa
Amin canim amin insallah iste her doktor kullanmiyo ben dorukta gittim neriman hanima oda sedye kullaniyordu

Benim için çok önemli ben kendimi çok daha rahat hissediyorum açıkçası, kişiye göre değişiyor demek ki. Doktorun ilgisi yanı sıra hastanın rahatlığı da önemli
Açıkçası şöyle diyeyim ben neriman hanıma gittim sedyeye muayene etti etti prolaktain yüksek çıktı dostinex verdi 6 ay kullan dedi halbuki benim hem prolaktainim yüksek hemde yumurtam catlamiyordu yumurta tabiki bile yapmadan 6 ay bekle dedi bana ama gerçek bey çatalla muayene etti hemen yumurta takibir başladı benim için sedyede rahatsız çatalda ama mecbur katlaniyoruz o yüzden ikisine kotu

Bende medicale gidiyorum Gercek aydina ama ne bilim beni rahatlatmiyo evet iste bu doktor diyemiyorum
Çekirge doruk -naile gökçe akagündüz. Çok doktor gezdim çok şeker ve gerçekten insanı rahatlatan ve asla kesin birşey olmadan konuşmayan strese sokmayan bir kadın. Tavsiye ederim. Evime uzak olmasına rağmen ona gidiyorum

Valla bilmiyorum canım kafam çok karıştı

Gerçek bey beni daha çok paniğe sokacak gibi hissettim anlattıklarından, yanlış bir karar mı ona gitmek bilemedim

Benimde evim oraya uzak ama tavsiyeni arastircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…