- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
- Konu Sahibi Ilayburak2
-
Catal korkusumu var canimMedical parkta sedyede muayene eden var mıdır acaba?
korku değil de hoşuma gitmiyor ya? Sedye yi kullansalar ne güzel olacakCatal korkusumu var canim
Yumurta tembelliği pco ise var canım. Altı yıldır korunmuyoruz ama olmadıPco mu var sende canim hic cocum dusunmediniz mi
Rabbim insallah tez zamanda nasip eder canim baska doktorlara gittin miYumurta tembelliği pco ise var canım. Altı yıldır korunmuyoruz ama olmadı
Aslanda haklisin sedyede daha iyi olur ama ne bilim catal kullaniyorlarkorku değil de hoşuma gitmiyor ya? Sedye yi kullansalar ne güzel olacak
İnşallah canım amin Rabbim hepimize nasip etsin. Gittim farklı doktorlara da işte yumurta tembelliği teşhisi konduRabbim insallah tez zamanda nasip eder canim baska doktorlara gittin mi
Yılmaz bey sedye kullanıyordu inanılmaz rahatlık hastalar için. Keşke herkes yapsaAslanda haklisin sedyede daha iyi olur ama ne bilim catal kullaniyorlar
Amin canim amin insallah iste her doktor kullanmiyo ben dorukta gittim neriman hanima oda sedye kullaniyorduİnşallah canım amin Rabbim hepimize nasip etsin. Gittim farklı doktorlara da işte yumurta tembelliği teşhisi kondu
Yılmaz bey sedye kullanıyordu inanılmaz rahatlık hastalar için. Keşke herkes yapsa
Hangi doruk canım, acaba ona mı gitsem? Nasıl biriAmin canim amin insallah iste her doktor kullanmiyo ben dorukta gittim neriman hanima oda sedye kullaniyordu
Yildirimdaki ihtisasin karsisindaki aslinda onada iyi doktor diyolar bana ben pek mennun kalmadimHangi doruk canım, acaba ona mı gitsem? Nasıl biri
Hangi doruk canım, acaba ona mı gitsem? Nasıl biri
Bende Neriman hanima gittim iki guc kere ama sedyede yapti muayeneyiCanm ben Neriman hanıma gittim ama çatı muayenesini çatalda yaptı.Sedyede yapmasını rica etmedim de söyleyim dedim.
Bende Neriman hanima gittim iki guc kere ama sedyede yapti muayeneyi
Catal yada sedye bence o kadar onemli degil guzel ilgilenmesi onemliAllah'ım neden ben o zaman
En son ne zaman gitmiştin canım, niye memnun kalmadın ki? Neriman hanım da göçmenmiş, Ziya beyde göçmendi. Acaba göçmen doktorlar mı daha çok sedyeyi tercih ediyoYildirimdaki ihtisasin karsisindaki aslinda onada iyi doktor diyolar bana ben pek mennun kalmadim
Benim için çok önemli ben kendimi çok daha rahat hissediyorum açıkçası, kişiye göre değişiyor demek ki. Doktorun ilgisi yanı sıra hastanın rahatlığı da önemliCatal yada sedye bence o kadar onemli degil guzel ilgilenmesi onemli
Bence canım sen doğum yapacağın için çatal kullandı. Sedyede çatı muayenesi zor olur diye düşünüyorum. Şuan da sadece tahmin yürütüyoum tabiAllah'ım neden ben o zaman
Açıkçası şöyle diyeyim ben neriman hanıma gittim sedyeye muayene etti etti prolaktain yüksek çıktı dostinex verdi 6 ay kullan dedi halbuki benim hem prolaktainim yüksek hemde yumurtam catlamiyordu yumurta tabiki bile yapmadan 6 ay bekle dedi bana ama gerçek bey çatalla muayene etti hemen yumurta takibir başladı benim için sedyede rahatsız çatalda ama mecbur katlaniyoruz o yüzden ikisine kotuBenim için çok önemli ben kendimi çok daha rahat hissediyorum açıkçası, kişiye göre değişiyor demek ki. Doktorun ilgisi yanı sıra hastanın rahatlığı da önemli
Çekirge doruk -naile gökçe akagündüz. Çok doktor gezdim çok şeker ve gerçekten insanı rahatlatan ve asla kesin birşey olmadan konuşmayan strese sokmayan bir kadın. Tavsiye ederim. Evime uzak olmasına rağmen ona gidiyorumBende medicale gidiyorum Gercek aydina ama ne bilim beni rahatlatmiyo evet iste bu doktor diyemiyorum
Valla bilmiyorum canım kafam çok karıştıAçıkçası şöyle diyeyim ben neriman hanıma gittim sedyeye muayene etti etti prolaktain yüksek çıktı dostinex verdi 6 ay kullan dedi halbuki benim hem prolaktainim yüksek hemde yumurtam catlamiyordu yumurta tabiki bile yapmadan 6 ay bekle dedi bana ama gerçek bey çatalla muayene etti hemen yumurta takibir başladı benim için sedyede rahatsız çatalda ama mecbur katlaniyoruz o yüzden ikisine kotu
Benimde evim oraya uzak ama tavsiyeni arastircamÇekirge doruk -naile gökçe akagündüz. Çok doktor gezdim çok şeker ve gerçekten insanı rahatlatan ve asla kesin birşey olmadan konuşmayan strese sokmayan bir kadın. Tavsiye ederim. Evime uzak olmasına rağmen ona gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?