Gebeliğe Hazırlık Bursa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ilayburak2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
902
4.064
113
32
Merhaba arkadaslar bursada iyi bir doktor onerisi olan var mi acaba

Gitmek isteğin bir hastane var mı? Evime yakın diye medical e gidiyorum dr umu öneririm. İlgili olup olmadığı belki kişiye göre değişir ama rahatlatan bir Havası var. Volkan Aksakallı. Tabi çok daha iyileri mutlaka vardır. Birazda ne aradığına bağlı

Bende medicale gidiyorum Gercek aydina ama ne bilim beni rahatlatmiyo evet iste bu doktor diyemiyorum

Medicalde müzeyyen uyanık a gitmiştim ben başka bi sorun için . Çok sakin rahatlatıcı gelmişti bana. Deneyebilirsiniz. Yalnız liv konsept miş o neyse artık, 160 liraydı muayene ücreti.

Medicalde müzeyyen uyanık a gitmiştim ben başka bi sorun için . Çok sakin rahatlatıcı gelmişti bana. Deneyebilirsiniz. Yalnız liv konsept miş o neyse artık, 160 liraydı muayene ücreti.
Anladim canim bayada pahaliymis

Canım gerçek beyden neden emin değilsin? Biraz daha açık ifade eder misin? Ne için gidiyorsun ayrıca?

Bende bu hafta randevu alıp gitmek istiyorum gerçek beye ama şimdi yorumunu görünce emin olamadım
Aslinda mennum ama cok ilgili bi doktor herseyi bastan anlatiyo ama ne bilim hep aklimda su var ya daha iyisi varsa 24 yasindayim 16 aylik cocuk istiyoruz gercek bey sayesinde yumurtalarimin gec catladigi farkettik kendiligindede bir tane olustu bu ayda rahim filmi cektik doktor simdi sunu dio sebebsiz kisirlik deriz bir kac ay daha catlama ignesi kullaniriz olmazsa asilama yapariz sen karar ver evet yasin kucuk daha yenisiniz ama. Ne kadar erken baslarsan o kadar iyi olur dio ne bilim kafam karisiyo

Canım gerçekten çok küçüksün ve daha çok yenisin bu kadar kısa sürede bu kadar işleme maruz kalmak için erken davranmışsın ve bence sen anladığım kadarıyla streste yapıyorsun. Senin en büyük engelin belki de stres, bu çok önemli bir faktör bunu yabana atma derim.

Bence de doktor bey iyi yönlendirmrler yapmış, hiçbir eksiklik yok uygulamasında.

İstersen aklımda kalmasın diyorsan ziya Çetin 'i tavsiye edebilirim sana, muayenehanesi var. Benim eski doktorum, hastası çoktur, çocuk sahibi olmak isteyen herkes genelde gider.

Bende yedi yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım, yumurta tembelliği var bende. Fakat hiçbir doktorum benden hsg istemedi, sana bakınca geç bile kaldığımı hissettim.

Demek ki bana direkt tüp bebek diyecek :)

Yedi yil mi gercek bey bana asilamayi oneriyor ama bir kac ay bekliyelim asilama yapariz dio

Bana kesin tüp bebek der o zaman, sana aşılama dediğine göre. Evet yedi yıl canım az buz değil
Kac yasindasin doktor bana dediki gercek bey simdi git eve dusun yasin genc ama 30 yasinda gelirsen kilo almis olursun yasin gec olur ve isimiz sorlasir bunlari unutma dedim yumurta tembelligi var bir hafta gecti adetim. Iste bunlari duyunca acaba baska doktorlar ne der diyorum ve gercek beyi samimi bir tanidigim onerdi ne bilim belki ben pinpirik yapiorum gercek bey bana numarasinida verdi tup bebek hastalariylam iletisim kuruyo

Ben 31 yaşındayım canım hatta 32, aslında ben farklı bir sorun için gitmek istiyorum ama malum konuşunca bununla ilgili de birşeyler söyleyecektir diye düşünüyorum.

İstersen birde gerçek beyle irtibatını kesmeden ziya beye de bir kereliğine gidebilirsin, başka doktoru da dinlemek amaçlı. Muayenesi 150 lira

Bazı doktorlar hastanede işlem yaptırmak için farklı farklı tahliller de istiyorlar, gerçek bey öyle biri mi az çok anlamışsındır?

Şimdi benim yaşım geç olacak, erken tedaviyi önemsiyor sanırım

Bir de şunu merak ediyorum, nasıl muayene ediyor? Sedye de mi yoksa malum koltukta mı?

Koltukta canim. Valla her doktor tahlil istiyor hepsi elinde olani kabul etmiyor canim evet erken tedaviye onem veriyo senin ne sorunun var da gercek beye gitmek istiyorsun

Regl im iki aydır gelmedi ve lekelenme yaşıyorum, bu yüzden gidicem canım. Açıkçası biraz da tedirginim
Pco mu var sende canim hic cocum dusunmediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…