Bursa uludag universitesi tup bebekte sira bekleyenler

fiyat çoğu yere uygun gibi sanki, acıbadem 9 bin+ilaç... suat bey ile mi görüştün
Evet Suat bey ile görüştüm. Uludağ ünüversitesinde çok bekletiyorlar temmuzdan beridir bekliyorum dün aradım ünüversiteyi Nisan ayını alıyoruz dedi. Ön görüşmede 4 ayda dediler. Gerçekten beklemek te yoruyor. Herkesmi ben kadar bekledi bilmiyorum yoksa araya 2.tüp bebek yapanları alıyorlar oyuzden mı uzadı fikrim yok. Bilgi sahibi olursanız bana yazın. Allah isteyen herkese nasip etsin.

peki görüşme ücreti var mı. sizin sorununuz neydi

Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah herkese emeklerinin karşılığını verdin Şu an Uludağ Üniversitesinde tüp bebek bölümüne bakan doktorların isimlerini alabilir miyim bilen biri varsa? İl dışından geleceğiz de araştırma yapmak istiyorum

İnanın tedavi aşamasında ıkı doktor ilgilendi biri ışıl hanım diyer beyefendinn adını hatırlamıyorum. Zaten kimler var kaç doktor anlasılmıyorkı. Bısey sorsan ters ters cevaplar. Bı hastaneye gıdın sorun yıne de

Ben Ekim ayında gittim Uludağ üniversitesine bana nişana gün verdi o gün çıkıp ordan acibademe gittim bir sonra ki adetimle tedavi başladı şuan tahlil günü bekliyorum tüp bebek tedavisi 2019 için 9100 lirayli 2020 de degisecekmis ilaçlar 3 bini buldu 2000 TL de dondurmak için kullandik senin içinde hayırlısı olsun inşallah

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Anlamadığım ekim ayında gittim nisana gün verdiler dediniz ya u. ü. ben arayınca gününü bizde bilmiyoruz diyorlar? Beni aydınlatırmısınz inanın nezamn tlf açsam her defasında yeni farklı farkı seyler söylüyorlar.

Eşimden örnek almak için Mart ayına verdiler infetilite bölümü gorusme için Nisan dediler tüp bebek uygulamasi için değil daha o seviyeye gelemedik yani

Herkese merhaba, uludağ üniversitesinde tedavi gören oldu mu kızlar yazışmalar yapılalı çok olmuş. Sıra geldiğinde adetin kaçıncı günü çağırıldınız bilen varsa söyleyebilir mi? Arıyorum ama telefonlara ulaşmak imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…