- Konu Sahibi Gamsesenturk
-
Inşallah canım hem sona gelmiştir hemde ilk denemede tutar kaç yıllık evlisinCnm orda disardan hic bir belgeyi kabul etmiuorlar herseyi sifirdan kendileri yapiyor.ama ben rahim filmimi daha onceden cektirmistim onu goturdum kabul etmisti onu.diger kan tahlillerini orda yapiyorlar.asilama islemlerin bittikten sonrada tup bebek icin erkekten heyet raporu istiyorlar uroloji bolumunden aluniyor orda biz cok bekledik almak icin randevu almak bi dert aldiktan sonrada heyet raporunun cikmasi bi 3 4 ayi buldu.sonra evlenme cuzdani kimlik sgk calisma belgeleri resim falan onlari topladiktan sonra basvuruyu yaptik.Ben 5 aydir bekliyorum diyorumda bu belglerin tamamlanmasida bi o kadar surmustur.cok uzun bir surec yani insallah sona gelmisimdir..
Insallah 5 yil oldu .bikere kendiliginden hamilelik yasadim ama dusuk oldu.aciklanamayan infertilite bizimki ikimizdede hic bir sorun yok ama olmadi bende tup bebege basvurdum artik insallah rabbim verir.isteyen herkezeInşallah canım hem sona gelmiştir hemde ilk denemede tutar kaç yıllık evlisin
1.5 yıllık evliyim bende sebepsiz olmuyor eşimde de bende de hiç bir sorun yok ben hiç hamile kalamadımInsallah 5 yil oldu .bikere kendiliginden hamilelik yasadim ama dusuk oldu.aciklanamayan infertilite bizimki ikimizdede hic bir sorun yok ama olmadi bende tup bebege basvurdum artik insallah rabbim verir.isteyen herkeze
Cok fazla beklemeden doktora git bence bende 1 sene olmadan gitmeye baslamistim doktor secimi cok onemli tabi ben cok doktora gittim.eger ozele gidiceksen bursadaysan eger yalcin gurel cok iyi bir doktor tavsiye ederim.bole oldugunda daha zor bi sebeb yok sorun yok olmuyor bi sorun olsa en azindan o sorun icin tedavi gorunur .1.5 yıllık evliyim bende sebepsiz olmuyor eşimde de bende de hiç bir sorun yok ben hiç hamile kalamadım
Evliliğimin 4 ayından itibaren doktorlardayım 2 aydır klomen kullandım geçen ay iğnesiz bu ay iğneli ama olmadı bugün hasta oldumCok fazla beklemeden doktora git bence bende 1 sene olmadan gitmeye baslamistim doktor secimi cok onemli tabi ben cok doktora gittim.eger ozele gidiceksen bursadaysan eger yalcin gurel cok iyi bir doktor tavsiye ederim.bole oldugunda daha zor bi sebeb yok sorun yok olmuyor bi sorun olsa en azindan o sorun icin tedavi gorunur .
Onlari bende cok kullandim o ilaclari kullanirken bide gun veriyorlar ya su gun bu gun olcak iliski diye o insani ztn bitiriyor psikolojik olaraj.hangi doktora gidiyosun peki .ben bikerr ozelde asilama yaptirdim olmadi .sonra uludaga basvurunca tup bebege gecmek icin mecbur yaptilar kural geregi hic umutlu degildim ztn bakalimm insallah sen bunlri yasamadan kalirsim.cok kafana takma oluruna birak birazda ben ole yapamadim o zman pismanim tabi herseye agliyordum bi hamile gorsem haberini alsam psikolojimbozuldu resmen.simdi hicc saldim vallaEvliliğimin 4 ayından itibaren doktorlardayım 2 aydır klomen kullandım geçen ay iğnesiz bu ay iğneli ama olmadı bugün hasta oldum
Uzulmemek elde değil her seferinde yıkılıyorum yıldırım dorukta Embiye hanıma gidiyorumOnlari bende cok kullandim o ilaclari kullanirken bide gun veriyorlar ya su gun bu gun olcak iliski diye o insani ztn bitiriyor psikolojik olaraj.hangi doktora gidiyosun peki .ben bikerr ozelde asilama yaptirdim olmadi .sonra uludaga basvurunca tup bebege gecmek icin mecbur yaptilar kural geregi hic umutlu degildim ztn bakalimm insallah sen bunlri yasamadan kalirsim.cok kafana takma oluruna birak birazda ben ole yapamadim o zman pismanim tabi herseye agliyordum bi hamile gorsem haberini alsam psikolojimbozuldu resmen.simdi hicc saldim valla
Ben mart ayında yaptırdım 15 bini buldu jinamed tüp bebek merkezinde yaptırdık sonuç pozitif olunca ilaçlar felan daha sonrası 1 2 'bin daha harcadımHerkeze merhaba..yaklasik 1 sene once fln uludagda tup bebek merkezine basvuru yaptim iki kere asilama yapildi fakat sonuc alinmadi.tup bebek icin siraya girmej icin bir suru belge istendi hepsini alnak aylar a surdu derken tamamladik .siraya girdik fakat mayista basvurdugum sira hala gelmedi ne zaman gelicek belli degil.bezdirmepolikasiuygalaniyorresmen..sizden ricam yakin zamanda ozel tup bebek merkezlerinde basvuru yapan varsa fiyatlari nasil oluyor sgk destegi oluyormu tum tedavi ne kadara cikiyor paylasirsa sevirinirim.
Insallah guzel sonuclar alirsin cnm cok fazla ugrasmadan yipranmadan.o doktoru tanimiyorum nasildir.ben medikalde volkan beye gittim .genelde hepsi ayni tedaviyi kullaniuor gerci bastan hapla sonra gobekten igne catlatma ignesi .onemli olan psikolojik olarak hazirlamak.olcagi varsa olur ztn .Uzulmemek elde değil her seferinde yıkılıyorum yıldırım dorukta Embiye hanıma gidiyorum
Tesekkur ederim su an hamilemisin o zaman Allah kucagina almayi nasip eder insallah.Ben mart ayında yaptırdım 15 bini buldu jinamed tüp bebek merkezinde yaptırdık sonuç pozitif olunca ilaçlar felan daha sonrası 1 2 'bin daha harcadım
Evet canim sagol ins rabbim sizede çok aratmaz tez vakitte kucağını doldururTesekkur ederim su an hamilemisin o zaman Allah kucagina almayi nasip eder insallah.
Amin insallah rabbim bos cevirmesin kimseyi .dogum yaptinmi peki yada yaklastimiEvet canim sagol ins rabbim sizede çok aratmaz tez vakitte kucağını doldurur
32ci haftadayim daha canım önümüzde 6 hafta var bir aksilik çıkmazsa kasım sonu sezeryan olacagimAmin insallah rabbim bos cevirmesin kimseyi .dogum yaptinmi peki yada yaklastimi
Ayy insallah saglikla kucagina alirsin bizede nasip etsin Allahin o duyguyu insalla isteyen herkeze.32ci haftadayim daha canım önümüzde 6 hafta var bir aksilik çıkmazsa kasım sonu sezeryan olacagim
Inş canım benim rabbim derdi veriyor ama.dermaninida veriyor duadan çare aramaktan vazgeçme zamanı geldiyse rabbim mutlaka dualaruna karşılık verirAyy insallah saglikla kucagina alirsin bizede nasip etsin Allahin o duyguyu insalla isteyen herkeze.
Cok sagol canim insallahInş canım benim rabbim derdi veriyor ama.dermaninida veriyor duadan çare aramaktan vazgeçme zamanı geldiyse rabbim mutlaka dualaruna karşılık verir
Aynen öyle rabbim nasip etmediği sürece bu çırpınışlar nereye kadarInsallah guzel sonuclar alirsin cnm cok fazla ugrasmadan yipranmadan.o doktoru tanimiyorum nasildir.ben medikalde volkan beye gittim .genelde hepsi ayni tedaviyi kullaniuor gerci bastan hapla sonra gobekten igne catlatma ignesi .onemli olan psikolojik olarak hazirlamak.olcagi varsa olur ztn .
fiyat çoğu yere uygun gibi sanki, acıbadem 9 bin+ilaç... suat bey ile mi görüştünMerhaba bende u.ü tüp bebek başvurdum asılama VS derken sıraya gırdım temmuz 20 hala sıra beklıyorum. Gecen gun aradım mart kayıtlarını alıyoruz dedı. Uzuldum bende jımere fıyat almaya gıttım tedavi beş bin arti ılac dedı yanı 6 bıne geliyor. Cok kararsızım bende. Birde heyet raporunu istesem hastaneden verir mi bılmıyorum. Hastane sanırım ayda 10 kişi alıyo 80.sıradaydım gecen gun aradım 60 dedı. ALLAH yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?