Bursa uludag universitesi tup bebekte sira bekleyenler

Gamsesenturk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
24
9
16
35
Herkeze merhaba..yaklasik 1 sene once fln uludagda tup bebek merkezine basvuru yaptim iki kere asilama yapildi fakat sonuc alinmadi.tup bebek icin siraya girmej icin bir suru belge istendi hepsini alnak aylar a surdu derken tamamladik .siraya girdik fakat mayista basvurdugum sira hala gelmedi ne zaman gelicek belli degil.bezdirmepolikasiuygalaniyorresmen..sizden ricam yakin zamanda ozel tup bebek merkezlerinde basvuru yapan varsa fiyatlari nasil oluyor sgk destegi oluyormu tum tedavi ne kadara cikiyor paylasirsa sevirinirim.

Acibadem de biz toplamda 11000 ödedik dondurma işlemi ile birlikte...
2 kere transfer yapıldı 2. De 2000 daha ödedik toplamda 13000 buldu...
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Emekler paralar boşa gitti... allah yardımcımız olsun inşallah....

Emekler bosa gitmez hic bir zaman Allah bos cevirmez insallah .ben daha yaptirmadim isteyen herkeze nasip olsun insallah

Allah yardımcın olsun inşallah , Bursa'da üç tüp bebek merkezine fiyat almak için gitmiştim .Fiyatlar hemen hemen aynı ilaçlarla 12 /13 bini buluyo

Amin insallah isteyen herkeze .ben daha fazla diye hep erteledim gene normal fiyatlar o zaman cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin
Bence Uludağ üniversitesi tüp bebeğe bir gidin siraniz belki yaklaşmıştır , 4/6 ay arasında sıra geliyomus . Siraniz yaklastiysa özele gitmenize gerek kalmayabilir . İki tanidigimda Uludağ üniversitesinde yaptırdı sonuç pozitif .Ama durum acilse tabiki zaman kaybetmeyin

Durumun acilliginden ziyade sira gelmicekmis gibi geliuor bana sanki ondan ozel arastirmaya basladim ama 5 ay oldu biraz daha bekleyebilirim yasim 30 cok gec kalmis sayilmam .arkadaslarinda ole bekledi sanirim Allah kucaklarina almayi nasip etsin ins isyeuenlerinde pozitif sonuclanir

Aynen canım maalesef hemen sıra gelmiyo durumunda aciliyet yoksa biraz daha bekle 5 ay az bir süre değil inşallah hemen ararlar . 1/2 ay daha aramazlarsa bence bir git görüş kaç kişi var ne zamn sıra gelir bilgi alırsın. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Ole yapiyim ben cok tesekkur ederim bide tam ozele basvururum sonra bide ordanda ararlarsa pisman olurum.ben orasini aradim ben mayis sonunds fln basvurdum dediki mart ayinda basvuranlari ariyoruz daha dediler.peki siraya goremi gidiyo deyince doktorlar eger senden yasi buyuk olan varsa senden once arayabiliuorlar dedi

Canim Merhaba bende uludağ üniversiteye gidiyorum sıra bir ara tadilata girdi temmuz ayında ondan uzun sürdü ben ocak 22 de vermiştim ağustosta aradilar beni yarın test günüm

Canim Merhaba bende uludağ üniversiteye gidiyorum sıra bir ara tadilata girdi temmuz ayında ondan uzun sürdü ben ocak 22 de vermiştim ağustosta aradilar beni yarın test günüm
Sende bayaga beklemissin o zaman evet kurban bayrami doneminde hizmet yoktu yaklasik 1 1,5 ay fln kapali demislerdi.peki sana maliyeti nekadara cikti orda tranfer ilaclar fln .insallah guzel haber alirsin yrn Allah yardim etsin

Sende bayaga beklemissin o zaman evet kurban bayrami doneminde hizmet yoktu yaklasik 1 1,5 ay fln kapali demislerdi.peki sana maliyeti nekadara cikti orda tranfer ilaclar fln .insallah guzel haber alirsin yrn Allah yardim etsin
Evet baya bekledim ama yaklaşmıştir seninde ilaçlar 1660 tuttu taransfer için de 820 tl ödedim 19 yumurta toplandi 10 tanesi döllendi ama 3 tane en iyi kalite 5 gün embriyosu oldu 1 tanesi taransfer edildi ikisi donduruldu ama tutmadı benim çünkü ben bugün adet oldum test gününden önce oldu moralim baya bozuldu

Sende bayaga beklemissin evet kurban bayrami donemince 1 1,5 ay fln kapaliydi .
Fiyati disari gore cok iyi tabi.morelini bozma olsun tabi elde degil ne kadar desemde dondurulmus embriyolarin varmis onlari transfer ettirisin insallah tutar.iki embriyo koymuyolarmi yasa mi bakiyolarlar

Evet dondurulmuş olmasi baya bir içimi ferahlatıyor ama yinede üzülüyor insan evet ben 30 yaşındayım ondan sadece 1 tane taransfer ediliyor sadece iki denemeden sonra iki embriyo transfer ediliyo dışariya göre gayet iyi fiyatlar iki kutu hiç açılmamis gonalf iğne kaldı elimde

Bende 30 yasindayim ilac kullanmadan en azindan sadece transfer yapilacak en azindan ara veriuolarmi transferler arasinda acaba ne kadar bekliceksin simdi ki .ilaclari cok veriyolar o zaman elinde kaldigina gore

Bende 30 yasindayim ilac kullanmadan en azindan sadece transfer yapilacak en azindan ara veriuolarmi transferler arasinda acaba ne kadar bekliceksin simdi ki .ilaclari cok veriyolar o zaman elinde kaldigina gore
6 kutu yazmışlardı kaldı ben ara verilmeden yapıldı ilk taransfer bayada yumurta toplanmıştı keşke ara verseydiler belkide yumurtam var diye vermediler ara dinlendirme yapmadılar

Merhaba canım ne belgeleri istediklerini hatırlıyor musun

Merhaba canım ne belgeleri istediklerini hatırlıyor musun
Cnm orda disardan hic bir belgeyi kabul etmiuorlar herseyi sifirdan kendileri yapiyor.ama ben rahim filmimi daha onceden cektirmistim onu goturdum kabul etmisti onu.diger kan tahlillerini orda yapiyorlar.asilama islemlerin bittikten sonrada tup bebek icin erkekten heyet raporu istiyorlar uroloji bolumunden aluniyor orda biz cok bekledik almak icin randevu almak bi dert aldiktan sonrada heyet raporunun cikmasi bi 3 4 ayi buldu.sonra evlenme cuzdani kimlik sgk calisma belgeleri resim falan onlari topladiktan sonra basvuruyu yaptik.Ben 5 aydir bekliyorum diyorumda bu belglerin tamamlanmasida bi o kadar surmustur.cok uzun bir surec yani insallah sona gelmisimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…