• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde burun estetiği

puffies

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
52
23
8
29
Arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum aranıza alıp yardımcı olabilrseniz çok çok sevinicem.. Burnumda kimsenin farketmediği ama benim gözüme batan minik bi kemerim var ve bu özgüvenimi sarsıyo. Küçücük bir kemer için 7-15 bin liralar saçmak istemiyorum. Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde estetik cerrahları bulunuyormuş, çok uygun fiyatlara yapıyolarmış sanırım 1000 lira gibi hastane masrafları sadece.. Bir bilginiz varmı,etrafınızdan hiç burasının estetisyenleriyle alakalı duyum aldınız veya tecrübe yaşadınız mı?

yardım lütfen :KK43:(((
yoksa bile önerebileceğiniz bir doktorda mı yok? :KK1::KK1::KK1:
slm,fakültede asistanlar yapıyormuş...bence işlem az bile olsa o rizke girmeyin,sonraki pişmanlığın parayla telafisi yok.
fakülte yerine devlet hastanesinde mustafa özyurtlu nun başarılı olduğunu duymuştum,bir görüşün...

Merhaba bende doktor arayışındayım. Mustafa bey ile ilgili güzel şeyler okudum ancak alternatif kıyaslama yapabileceğimiz başka isimler de önerebilir misiniz? Estetik ınternational da yapılan ameliyatlar Hakkı'nda bilginiz var mı? Çok şey sordum ama pişmanlık duymak istemiyorum.şimdiden teşekkürler paylaşımda bulunursanız memnuniyet duyarım.

Estetik international da Medine hanım ile görüştüm fakat ameliyatı hastanede değil de kendi bünyelerinde yapıyor olmaları kafamı karıştırdı.

arkadaşlar ben Nihat Kaya'ya yaptırma kararı aldım.. öncesi ve sonrasını sizlerle severek paylaşıcam

merhaba kızlar bende bursadanım ve doktor alper bayraktara ve ameliyat olalı bir hafta oldu.ameliyat sonrasında hiç ağrım olmadı.benim bursada tek güvenebileceğim doktor oydu.onca doktor araştırmama rağmen alper beyde karar kıldım.şuanda burnum sargılı ve yüzüm şiş ama resim de isterseniz paylaşabilirim.çok zor bir karar bu iyi düşünün derim..

canım geçmiş olsun :) öncesi sonrası payşlaşabilir misin iyileşince :)
Merhabalar, nihat kayadan radikal bir sekilde vazgectik yaptigi burunlar cok kalip gibi geldi iyi ki de vazgecmisim. Resit burak kayan'a yaptirdim, estetik oncesi/sonrasi resimler kismindan gozlemleyebilirsiniz

Arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum aranıza alıp yardımcı olabilrseniz çok çok sevinicem.. Burnumda kimsenin farketmediği ama benim gözüme batan minik bi kemerim var ve bu özgüvenimi sarsıyo. Küçücük bir kemer için 7-15 bin liralar saçmak istemiyorum. Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde estetik cerrahları bulunuyormuş, çok uygun fiyatlara yapıyolarmış sanırım 1000 lira gibi hastane masrafları sadece.. Bir bilginiz varmı,etrafınızdan hiç burasının estetisyenleriyle alakalı duyum aldınız veya tecrübe yaşadınız mı?
burnunuzu nerede yaptirdiniz

Back