Bursa tüp bebek

serappp809

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2024
178
43
13
25
Merhaba arkadaslar 2 senedir çocuğumuz olmuyor bu ay aşılama denemiştik ama olumsuz sonuclandı. Sebepsiz infertilite eşim 29 ben 24 yasındayım. Ben tüp bebek sürecini hiç bilmiyorum bilenler anlatırsa cok sevinirim bir de bursada nerede tüp bebek yaptırdınız tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba canım. Ben eurofertil gerçek beyle tedaviye başladım. Muayene sonrası yumurta büyütmek için iğne kullanıyorsun ve birkaç tane vitamin vs. 3 veya 4 günde bir kontrole çağırıyor. Yumurtanın büyümesine göre çatlatma iğnesi yapcağın günü söylüyor ve 34 saat sonra anestezi altında yumurtaların toplanıyor. Taze transfer mi dondurulmuş mu olcak doktor senin durumuna göre karar veriyor. Bence en zor süreç laboratuvardan aramalarını embriyo hakkında bilgi vermelerini beklemek. Ben şuan transfer için adet olmayı bekliyorum.

Merhaba; benim doktorum özel klinikte. tüp bebeği Bahçedide yapacağız.
Bana Bahçecinin laboratuvarlarının çok gelişmiş olduğunu söyledi. geçen de bir arkadaşım yine bir profesöre başladı. O da bahçecide olacakmış. ona da aynısını demiş. labaratuvarları çok iyi.
biraz maddiyatla orantılı bu iş canım. Kısacası 10 bin-20 bin önemsemiyorsan Bahçeciyi dene. yada orda yapan bir doktorla yoluna devam et. bir çok tavsiye bu yönde. . sormak istediğin varsa yardımcı olurum.
Benim tedavim bu ay sonu gibi başlayacak. ancak hemen transfer olmayacak. şu sebeple taze yani hemen transfer diğerine göre sanırım daha şanssız. Benim 50 gün sonrasında transferim olacakmış. doktorum öyle dedi. tabiki yumurtalar gelişirse.

Merhabalar. Ben geçen sene Pembe Mavi hastanesinde Nevin hanımla tedavi süreci yasadim. Doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım. Öncelikle bazı testler yapiliyor, sizin yumurta esinizin sperm kalitesi kontrol ediliyor. Yumurta toplama sürecine giriliyor. Belli bir süre (her hastaya göre değişiyor) iğne kullanarak yumurtalarınız geliştiriliyor. Bunlar evde yapabildiğiniz küçük iğneler. Yumurtalariniz yeterli olgunluğa ulaşınca opu - toplama işlemi yapılıyor. Anestezi ile yapılan kısa süreli bir işlem, aynı gün taburcu oluyorsunuz. Siz islemdeyken eşiniz de sperm veriyor. Toplanan yumurtalar embriyo haline dönüştürülüyor, bu birkaç gün sürüyor. Duruma göre taze transfer ya da donmus transfer yapılıyor. Benim dondurulmuş transferdi. Transfer sürecine hazırlanırken de yine hastaya göre iğne kullanılması gerekebiliyor, bazen ilaçsız da vücudun hazır olması beklenebiliyor(doğal siklus)-benim için bunu uygun görmüştü doktorum. Transfer esnasında uyanık oluyorsunuz, tamamen ağrısız bir işlem. Alttan muayene ediliyor gibi, kısa sürüyor bu da. Transferden 10-12 gün sonra kan tahlili isteniyor ve gebelik olup olmadığı kontrol ediliyor

Merhaba transferiniz sonuçlandı mı umarım pozitiftir

Umarım en kısa sürede hamile kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız bende orda tedaviye başlamayı düşünüyorum ama çok kararsızım ve daha önce iki yıldır çabalıyor olmanın verdiği yorgunluk var

Amin canım inşallah Rabbım bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun herkesin hikayesi başka burda zahmetli ve zor bi süreç bende 3 yıldır tüp bebek aşılama uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…