• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler bursa roaccutane için doktor önerisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

birbuketmutluluk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
24
6
6
27
merhaba arkadaşlar, ben başka bir şehirdeyken bir doktora sivilcelerim için gitmiştim. sivilcelerim adetime 10 gün kala çoşup yüzümü basıp sonra kendiliğinden geçiyor ama her ay bu döngüden bıktım. gittiğim doktor bana 3-4 ay günde 10 mg olarak roaccutane kullandırabileceğini söylemişti. yurt dışında artık bu şekilde de kullandırıldığı ve etkili olduğunu ve yan etkilerin daha az olduğunu söyledi. ama ben taşındım ve kendisi de kıbrısa gitmiş. bursadayım ve gittiğim bir başka doktor roaccutane ı bu şekilde kullandıramayacağını söyledi. illa ki kilo çarpı 110 mg bölü 180 ( 6 ay ) şeklinde kullandırması gerektiğini söyledi. sonra kendim de bir bilimsel araştırma okudum ve ilk gittiğim doktoru onaylayan bir çalışmaydı. şimdi düşük doz roaccutane tedavisi yaptıran bir doktor arıyorum. ben bursada bu doktora gittim ve bana 3-4 ay 10 mg / 20 mg kullandırdı dediğiniz bir doktor varsa lütfen benimle paylaşın ( roaccutane kullanmamı zorlaştıran fiziksel bir kaç durumum olmuştu bu sepeble ) cevaplar için teşekkür ediyorum

Back