- 4 Ekim 2010
- 23
- 0
- 86
- Konu Sahibi inci_karasu
bursalı arkadaşlar rentıp ta songül yapıcıda doğum yapanlardan hastahane ve doktor hakkında yaşadıklarınızı yazarmısınız ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal doğum yaptı ama doktordan çok memnun kalmış banada songül hanımı tavsiye etti.Tşk ederim normal mi sezeryan mi çünkü benim ilk doğumum sezeryan olduğu için mecbur sezeryan olucam
selam benim de arkadasim dogum yapti. doktor ve hastaneden çok memnun kaldi..bizde orda düşünüyoruz...bursalı arkadaşlar rentıp ta songül yapıcıda doğum yapanlardan hastahane ve doktor hakkında yaşadıklarınızı yazarmısınız ...
Selamlar. Ben de songül hanıma gidiyorum ama başka doktor arayışına girdim yavaş yavaş. Muayenemi hep oldu bittiye getiriyor. Odaya girip çıkmam 5 dk sürüyor. Ultrasonla bakıp bi sorun yok diyip kaldırıyor. Bugüne kadar bebeğin boyunu kilosunu söylemedi. Ben sormasam hiçbişeyi açıklamıyor. Ben aradığım ilgiyi bulamadım. Her gidişimde belki bu kez ilgilenir die bekledim ama değişme yok. Ben de başka doktor bakıyorum şimdi. Bayan istediğim için rentıpta bir de nazmiye şentürk var ama nasıl biri acaba. Bi tanışmaya gidicem en yakın zamanda.bursalı arkadaşlar rentıp ta songül yapıcıda doğum yapanlardan hastahane ve doktor hakkında yaşadıklarınızı yazarmısınız ...
Selamlar. Ben de songül hanıma gidiyorum ama başka doktor arayışına girdim yavaş yavaş. Muayenemi hep oldu bittiye getiriyor. Odaya girip çıkmam 5 dk sürüyor. Ultrasonla bakıp bi sorun yok diyip kaldırıyor. Bugüne kadar bebeğin boyunu kilosunu söylemedi. Ben sormasam hiçbişeyi açıklamıyor. Ben aradığım ilgiyi bulamadım. Her gidişimde belki bu kez ilgilenir die bekledim ama değişme yok. Ben de başka doktor bakıyorum şimdi. Bayan istediğim için rentıpta bir de nazmiye şentürk var ama nasıl biri acaba. Bi tanışmaya gidicem en yakın zamanda.
Ben testlerin hiçbirini rentıpta yaptırmadım. Zübeyde hanımda yaptırıp sonucu rentıptaki doktora gösterdim. Ne kadar olduklarına dair bi bilgim yok bu yüzden. Maddi açıdan beni zorlıycaktı orası kesin.slm hamileliğiniz en başından beri rentıp a gittiyseniz tahliller için ne kadar ücret ödediğinizi öğrene bilirmiyim? 2 li test 3 lü test tel den bilgi vermediler özel olduğu için süprizle karşılaşmayalım şimdiden teşekkürler
eşekkür ederim cevap için devam ediyomusun doktor değiştirdinmiBen testlerin hiçbirini rentıpta yaptırmadım. Zübeyde hanımda yaptırıp sonucu rentıptaki doktora gösterdim. Ne kadar olduklarına dair bi bilgim yok bu yüzden. Maddi açıdan beni zorlıycaktı orası kesin.
Değiştirdim canım. Nazmiye hanıma geçtim. Sen kime gidiyorsun orada?eşekkür ederim cevap için devam ediyomusun doktor değiştirdinmi
t
Değiştirdim canım. Nazmiye hanıma geçtim. Sen kime gidiyorsun orada?
2 kez muayeneye gittim. İlk izlenim olarak çok ilgili geldi. Songül hanım ultrasonda hiç anlatmazdı bana bu bebeğin şurası, bu burası diye. Nazmiye hanım anlatıyor her noktasını ve yorumluyor. Ayrıca benim tercihlerime saygı gösteriyor. Herkezin beklentisi farklı elbette. Sen aradığını bulduysan ne mutlu.ben devam ediyorum songül hanıma iyi anlaşıyoruz memnunum bi sıkıntım yok bugünde 2 li testi yaptırdım korktuğum gibi değilmiş fiyat 46 tl ödedik bebek te iyiymiş nazmiye hanım dan memnunmusun peki ?
1100 tl civarı ve sezeryan ile normal doğum Arasında pek fark yokRentipta Sezeryan dogum ucreti ve muayne ucreti hakkinda bilginiz var mi