bursa rentıp songül yapıcıda doğum yapanlar

inci_karasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
23
0
86
bursalı arkadaşlar rentıp ta songül yapıcıda doğum yapanlardan hastahane ve doktor hakkında yaşadıklarınızı yazarmısınız ...

ben değil ama 20 gün önce arkadaşım songül hanımda doğum yaptı.çok memnun kalmış bana da tavsiye etti

Tşk ederim normal mi sezeryan mi çünkü benim ilk doğumum sezeryan olduğu için mecbur sezeryan olucam

bursalı arkadaşlar rentıp ta songül yapıcıda doğum yapanlardan hastahane ve doktor hakkında yaşadıklarınızı yazarmısınız ...
selam benim de arkadasim dogum yapti. doktor ve hastaneden çok memnun kaldi..bizde orda düşünüyoruz...

er: 235955"]bursalı arkadaşlar rentıp ta songül yapıcıda doğum yapanlardan hastahane ve doktor hakkında yaşadıklarınızı yazarmısınız ...[/QUOTE]
merhaba benim kismetse haziran sonu dogum

Merhaba ben de bu hastaneyi be doktoru düşünüyorum Doğum yapanlar yardımcı olursa sevinirim 36. Haftadayım ben acil yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar ben henüz hamile değilim fakat öncesi ve sonrası için doktor arayışındayım.Belki çok şey istiyorum fakat hastasına güven veren,herşeyi açıklayan,anlayışlı ve güleryüzlü ve en önemlisi normal doğumu destekleyen bir doktor istiyorum.Rentıp hastanesi ilk tercihim çünkü diğer alanlarda cok memnun kaldık.Bu hastanede de songül hanım ve selim bey var. Songül hanım a kafam yattı gibi birşey. Giden arkadaslar fikir verebilir mi bu doktor hakkında.

Ben gidiyorum henüz daha 3 kere gitmeme rağmen çok memnunum gayet açıklayıcı ve güzel bir anlatış biçimi var hastalarıylada çok ayrıntılı ilgileniyo benim açımdan tavsiye ederim

Selamlar. Ben de songül hanıma gidiyorum ama başka doktor arayışına girdim yavaş yavaş. Muayenemi hep oldu bittiye getiriyor. Odaya girip çıkmam 5 dk sürüyor. Ultrasonla bakıp bi sorun yok diyip kaldırıyor. Bugüne kadar bebeğin boyunu kilosunu söylemedi. Ben sormasam hiçbişeyi açıklamıyor. Ben aradığım ilgiyi bulamadım. Her gidişimde belki bu kez ilgilenir die bekledim ama değişme yok. Ben de başka doktor bakıyorum şimdi. Bayan istediğim için rentıpta bir de nazmiye şentürk var ama nasıl biri acaba. Bi tanışmaya gidicem en yakın zamanda.

Selamlar. Ben de songül hanıma gidiyorum ama başka doktor arayışına girdim yavaş yavaş. Muayenemi hep oldu bittiye getiriyor. Odaya girip çıkmam 5 dk sürüyor. Ultrasonla bakıp bi sorun yok diyip kaldırıyor. Bugüne kadar bebeğin boyunu kilosunu söylemedi. Ben sormasam hiçbişeyi açıklamıyor. Ben aradığım ilgiyi bulamadım. Her gidişimde belki bu kez ilgilenir die bekledim ama değişme yok. Ben de başka doktor bakıyorum şimdi. Bayan istediğim için rentıpta bir de nazmiye şentürk var ama nasıl biri acaba. Bi tanışmaya gidicem en yakın zamanda.

slm hamileliğiniz en başından beri rentıp a gittiyseniz tahliller için ne kadar ücret ödediğinizi öğrene bilirmiyim? 2 li test 3 lü test tel den bilgi vermediler özel olduğu için süprizle karşılaşmayalım şimdiden teşekkürler

slm hamileliğiniz en başından beri rentıp a gittiyseniz tahliller için ne kadar ücret ödediğinizi öğrene bilirmiyim? 2 li test 3 lü test tel den bilgi vermediler özel olduğu için süprizle karşılaşmayalım şimdiden teşekkürler
Ben testlerin hiçbirini rentıpta yaptırmadım. Zübeyde hanımda yaptırıp sonucu rentıptaki doktora gösterdim. Ne kadar olduklarına dair bi bilgim yok bu yüzden. Maddi açıdan beni zorlıycaktı orası kesin.

Ben testlerin hiçbirini rentıpta yaptırmadım. Zübeyde hanımda yaptırıp sonucu rentıptaki doktora gösterdim. Ne kadar olduklarına dair bi bilgim yok bu yüzden. Maddi açıdan beni zorlıycaktı orası kesin.
eşekkür ederim cevap için devam ediyomusun doktor değiştirdinmi

t

Değiştirdim canım. Nazmiye hanıma geçtim. Sen kime gidiyorsun orada?

ben devam ediyorum songül hanıma iyi anlaşıyoruz memnunum bi sıkıntım yok bugünde 2 li testi yaptırdım korktuğum gibi değilmiş fiyat 46 tl ödedik bebek te iyiymiş nazmiye hanım dan memnunmusun peki ?

ben devam ediyorum songül hanıma iyi anlaşıyoruz memnunum bi sıkıntım yok bugünde 2 li testi yaptırdım korktuğum gibi değilmiş fiyat 46 tl ödedik bebek te iyiymiş nazmiye hanım dan memnunmusun peki ?
2 kez muayeneye gittim. İlk izlenim olarak çok ilgili geldi. Songül hanım ultrasonda hiç anlatmazdı bana bu bebeğin şurası, bu burası diye. Nazmiye hanım anlatıyor her noktasını ve yorumluyor. Ayrıca benim tercihlerime saygı gösteriyor. Herkezin beklentisi farklı elbette. Sen aradığını bulduysan ne mutlu.

istediğin gibi bi doktor bulmana en azından hastahane değiştirmeden sorununu çözmüşün bu doktor konusuda bence tamamen kişilere göre değişiyor önemli olan sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmek inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...

Merhaba bende rentıp Songül yapıcıya gidiyorum. Çok memnunum doğuma nasipse 10 gün kaldı . Açıkçası çok şaşırıyorum Songül hanım hakkında olumsuz Konuşmalar duyunca bize de tam tersi geldi eşimle gayet ilgili açıklayacı güleryüzlü konuşkan ve hastası ile çok güZel ilgileniyor kime önerdiysem Çok memnun KALDILAR . Sorunlu bir hamileliğim var Sağolsun gece gündüZ ulaşabiliyoruz ... Bursa'da ne doruk ne jimer ne pembe mavi kaldı gidip görmediğim bu zamana kadar ama en güzel ilgiyi rentıp Songül hanımda buldum. Allah kendisinden ebeden Razı olsun ...

Back
X