Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi bir karar vermişsin canım ben çok çok memnundum bir abla gibi davranıyor ve çok ilgili ayrica çok güleryüzlü :)Kızlar ben çocuk oncesi ve doğum için pembemavi den nedret hanıma randevu aldım daha once bu hastane ve doktora gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar
geçen yıl 22 haftalıkken erken doğum yaptığım için hamile olduğumda serklaj yapılması gerekiyordu. çok şükür şu an 15 haftalık hamileyim ve geçen perşembe 13 kasım da pembe mavi hastanesinde serklaj işlemim oldu. ama doktorum (ziya çetin) hastane dışındandı. 1 gece hastanede kaldım. ilgilerinden çok memnun kaldım. kısmet olursa doğumu da orada düşünüyorum. bu arada temmuz ayında bir yakınım orada sezeryan doğum yaptı 3000 TL'ye yapmıştı. ben serklaj için hastaneye 1200 doktoruma 800 toplamda 2000 TL ödedim.
Merhaba,
Ağustos ayında fiyatları revize etmişler , şuan 4.000 lira.. ne yaptıysam indiremedim..
sadece taksit yaparız dediler ama indirim yapmadılar..
merhabalar
geçen yıl 22 haftalıkken erken doğum yaptığım için hamile olduğumda serklaj yapılması gerekiyordu. çok şükür şu an 15 haftalık hamileyim ve geçen perşembe 13 kasım da pembe mavi hastanesinde serklaj işlemim oldu. ama doktorum (ziya çetin) hastane dışındandı. 1 gece hastanede kaldım. ilgilerinden çok memnun kaldım. kısmet olursa doğumu da orada düşünüyorum. bu arada temmuz ayında bir yakınım orada sezeryan doğum yaptı 3000 TL'ye yapmıştı. ben serklaj için hastaneye 1200 doktoruma 800 toplamda 2000 TL ödedim.
Merhaba,
Bana da senin gibi rahim agzi yetmezligi teshisi konuldu( rahim agzi suan 2,7 cm 2,5 alti risk teskil ediyormus..doktr ctesi gunune kadar yat dinlen herhengi bir iyilesme olmazsa serklaj yapilacak dedi..cok moralim bozuldu, bu konuda da tecrübeli değilim, senin nasıl geçti? Suan herhangi bir problemin var mı? Gebeliğin nasıl ilerliyor?
doktorun dediğini yap yemek ve lavabo ihtiyacı hariç yattığın yerden kalkma. riskli duruma kadar inmediği için bekle demiştir ama serklaj gerekebilir ki bence yapılsa iyi olur. ilerleyen haftalarda da yatmanız gerekebilir dikiş yapılmadığında. ben şuan sürekli evdeyim. nadiren dışarı çıkıyorum. doktorum hava alma şeklinde yürüyüş yapabileceğimi söyledi. evde hareket halindeyim ama yemeğimi falan yapıyorum ağır olmayan işlerimi yapabiliyorum. çok şükür şimdilik herşey yolunda. 20. haftadayım. serklaj olmasına rağmen hafta ilerledikçe benim endişem artıyor. bu arada benim serklajım 14. hafta içinde yapılmıştı. yapılacaksa çok geç kalınmasın.
Aslında doktrum rahim agzı yetmezliği teshisi tam koyamadı, bu işin normali 3-3cm miş..benm 2,7 ye dusunce süphelendi progestan ve surekli yatısla düzelmezse riske atmamak için serklaj yaparız demişti..kasıklarım alt tarafında hafif bi ağrı var ama sürekli olmuyor, bide insan sürekli yatınca kendini daha çok dinliyor bide ben serklajdan korkuyorum, sonucta hamileyken narkoz alacagiz.. Sen islem sirasinda yada sonrasinda herhangi bir olumsuzluk yasadin mi? Agri yada kanaman oldu mu?
Cok sordum belki de kusura bakma ama cok tedirginim ve kafamda birsuru soru var..
bir de senin ilk hamileliğin galiba. ilk gebelikte fark edilmesi çok iyi çok şanslısın. herkes bu kadar şanslı olmuyor.
rica ederim. doktorun adını duymuştum. mutlaka doktor senin ve bebeğin için en iyisini söyleyecektir. çalışıyorsan da rapor al gitme işe güce. inşallah hiç bir sorun yaşamazsın. sonraki kontrol ne zaman :)
Merhaba, bugun kontrolum vardi..rahim agzini 2,9 olctu, iyilesme var , demekki yatmak iyi gelmis dedi..serklaja su durumda gerek yok dedi 1 aylik rapor verdi, ise gitmeni onermiyorum dedi, doguma kadar bana yatis gorundu ama buna da sukur diyoruz napalim