• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursa pembe mavi tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar burayaaa???

pembe mavide tutmadı başka yer araştırıyoruz jnm

benim de birinci denemem olmadı ikinciyi de orda denedik. çok şükür şimdi 6 haftalık hamileyim. Eğer güven konusu sorun değilse tutmadı diye boşuna merkezini değiştirme çünkü bu sadece merkezle alakalı bişey değil kısmetten ötesi yok. Arkadaşım istanbul memorialda yaptırdı tutmadı ilki. ikincide dondurulmuş emriyo ile denediler ikizleri olacak. tamamen kısmet yani sıkıntı etme. benim doktorum nevin hanımdı. İnşallah hayırlı zamanlarda nasip olur sana da .

?????????????????????????????

Ben de mart ayında orada yaptırdım ama maalesef olmadı, şimdi eşim başka bir yerde yaptıralım diyor.Sonuç olumsuzdu ama herşeyiyle ordan çok memnun kalmıştım.

Siz ne yaptınız karar verdiniz mi?

Son düzenleme:
Ben de mart ayında orada yaptırdım ama maalesef olmadı, şimdi eşim başka bir yerde yaptıralım diyor.Sonuç olumsuzdu ama herşeyiyle ordan çok memnun kalmıştım.

Siz ne yaptınız karar verdiniz mi?

yok jnm daha karar wermedim bursa soranus hastanesinde benim yakınlarımın we tanıdıklarımın hepsi orda yaptırmışş hep pozitif sonuç almışlar orayı düşünüyorum cnm siz karar werdinizmi??

yok jnm daha karar wermedim bursa soranus hastanesinde benim yakınlarımın we tanıdıklarımın hepsi orda yaptırmışş hep pozitif sonuç almışlar orayı düşünüyorum cnm siz karar werdinizmi??

Maalesef biz de henüz karar veremedik. Soranus' u da araştırmıştım daha önce evimin çok az yukarısında hatta ama orası nedense bana soğuk geldi.

Back