• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa özel hastane doğum fiyatları 2018

BRCNARKN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2017
1
0
1
31
2018 güncel doğum fiyatları ve içeriğiyle ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Ben geçen sene jimer de dogum yaptim cok memnun kaldim. Epidural sezeryan oldum hemşireler herkes ilgiliydi. 10 adet foto ile albüm, battaniye, ufak pasta ve serbet ikramı çay servisi veriyorlar. Dogumuma esimi de aldilar. Dogum aninda sagolsun hemsire dogum fotomuzu cekti guzel kareler hatira kaldi. 4000 lira ödedik. Bu yıl da aynıydı sanırım tekrar hamileyim de fiyatlar değişmedi demişlerdi. Fiyatlari yuksek tabi jimer in hersey hizli oluyor ama. Tahlilerimizi 25-30 dk icinde aliyoruz. Tahliller vs fiyatlı yalnız. Muayene icin fazla beklemiyoruz. Ben bu dogumumu izmir de eşimin ailesinin yanında yapacağım için gidemeyeceğim.

Bende Eylül sonu kısmet olursa pembe mavide yapıcam. Doğum sonrası fiyat bilgisi yazarım:anneadayı:

Wm Medicalpark, anlaşmalı fiyatları normal doğum 2500, zorunlu sezeryan 3000, keyfi sezeryan 3500 dü diye hatırlıyorum

Ben geçen sene jimer de dogum yaptim cok memnun kaldim. Epidural sezeryan oldum hemşireler herkes ilgiliydi. 10 adet foto ile albüm, battaniye, ufak pasta ve serbet ikramı çay servisi veriyorlar. Dogumuma esimi de aldilar. Dogum aninda sagolsun hemsire dogum fotomuzu cekti guzel kareler hatira kaldi. 4000 lira ödedik. Bu yıl da aynıydı sanırım tekrar hamileyim de fiyatlar değişmedi demişlerdi. Fiyatlari yuksek tabi jimer in hersey hizli oluyor ama. Tahlilerimizi 25-30 dk icinde aliyoruz. Tahliller vs fiyatlı yalnız. Muayene icin fazla beklemiyoruz. Ben bu dogumumu izmir de eşimin ailesinin yanında yapacağım için gidemeyeceğim.
Bende Kasım 2016 da jimerde 3500 e sezeryan olmuştum..doktorum Nuray hanımdı çok memnundum..doğumdan sonra çocuk doktoruyla bayağı sıkıntı yaşamıştık..bu yıl fiyatlar 4000 se iyiymiş..muayene ücreti o zaman 90 dı şimdi 140 olmuş

Back