• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSA ORTODONTİST ÖNERİİİİİİİ!!!!!!!

eSem16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
5
0
1
Merhabalar :) ben 20 yaşındayım ve diş teli taktırmak istiyorum Bursada bildiğiniz iyi bi ortodontist var mı acaba yakın zamanda taktırmış olanlar varsa yardımcı olabilirler mii ???:KK64::KK61:

Bülent Baydaş'ı önerebilirim. Ben tedavimi ona yaptırdım, 2 yıl sürdü. Sonuçtan gayet memnunum :) Ben tedavi olurken muayenehanesi Altıparmaktaydı ama şu anda FSM bulvarı girişine taşındı sanırım.

O doktoru duydum ve randevu için aradım ama kontrole gidip 200 liraya film çektirip tekrar gidersem fiyat söyliceklerini o film olmadan tam olarak kontrol edemiceğini ve fiyat söyleyemiceğini söyledi telefondaki kişi bende o yüzden gidemedim o fiyat çok geldi bana bi kontrol için ki tellerin fiyatı ne kadar tutucak ben bunu istemezsem 200 liram boşa gidicekti

Burtom vb. yerlerde diş filmi daha uygun fiyata çekiliyor benim bildiğim kadarııyla, Bülent Bey kendi anlaşması olduğu bir yerden mi çektirmenizi istedi? 200 lira gerçekten fazla çünkü. Semin Çamaşuvi Sönmez ve Ebru Çetinkaya'ya tedavi olan arkadaşlarım da var. Onlarla da görüşebilirsiniz.

Sanırım burtomla anlaşmış burtomda film çektirip geliceksiniz dedi zaten direkt Bülent beyle konuşamadam telefonda sekreterle konuştum zaten telefondaki kişide fazla ilgilenmedi ilk aradığımda ertesi güne randevu veririm dedim 10 dk sonra tekrar aradım randevu veremiyoruz diyo dedim az önce vericem dediniz tamam o zaman vereyim dedi benimle konuşurken yanındaki birine cevap veriyodu falan vargeçtim yani Bülent beye gitmekten. Evet dediğiniz o doktorlarıda duydum randevu alıcam en kısa zamanda onlardan :) teşekkür ederim yardımınız için :)

Back