mafoldumben bebeğim yine düştü...mafoldumben
ptesi gece ağrım başladı sabahı tahlil sonuçları için gidecektim zaten hemen gittim saat 9-10 gibi ordaydım bekle bekle ağrılarım arttı ama kimseye bişey diyemiyosun kalabalık herkes işim acil dio özer beyin de acil işi çıkmış öğlen yoktu saat 1 buçukta geldi neyse girdim yanına ağrılar olabilir dedi ama artarsa ara dedi bende normal ağrı die üstünde durmadım meğer düşüyomuş mafoldumben neyse ordan çıktım kursuma gittim akşam eve geldim sürekli yattım ağrılar kesilmiyodu gece lavaboya gittim kan gelmiş mafoldumben girmedem çıktım hemen zübeyde hanıma gittik yolda heğ ağlıyorum yine aynısı olacak die neyse acile girdik ağlamaktan derdimi anlatamıyorum doktor hanım hemen içeri aldı ultrasonla baktı göremedi zaten sabah özer beyde görememişti kan testini tekrarlayalım demişti. kan sonuçları çıkmış çok düşük dedi 136 çıkmış düşüğü önlemek için hap verdi eczane den alıp ewe döndük saat 1 oldu. tabi uyumak mümkün değil hem ağrıdan hem moral bozukluğu zorda olsa sabahı yaptık ( çarşamba günü ) eşim işe gitmek zorundaydı annemi aradım dişçide randevusu vardı dişini çektirip gelecekti yanıma işi uzun sürüyomuş kayınvalidemi aradım daha hamileliğimden haberleri bile yoktu mafoldumben ağlayarak anlattım telefonda kadıncağız apartopar geldi ben kalkamıyorum yatıyorum hemen arkasından annemde geldi 3 dişini çekmişler konuşamıyo mafoldumben geldimi herşey üstüste geliyo...
özer bey in muaynanesini aradım ama orda yoktu ctesi burda dedi sekreteri. saat beş gibi lavaboya gittiğimde düştüğünü gördüm mafoldumben jimere gitmeye karar verdik gülün hanım kuzeniminde doktoru oluyo ve çok iyi olduğunu duydum aradık müsaitim dedi ve hemen gittik muayne ettikten sonra düştüğünü söyledi ve bazı tahliller istedi bende 3-4 gün önce yaptırdığım tahlillerimi gösterdim herşey normal görünüyo dedi sonraki gebeliğini baştan takibini yapıcas gerekirse yatarak geçireceksin dedi mafoldumben
işte arkadaşlar benim hamileliğim yine bu şekilde sonuçlandı öncekin de de 5. haftadan sonra kanamam başlamıştı 7. haftada ( 10 günlük kanamadan sonra ) düştü bu da 5. haftadan sonra kanamam başladı ve hemen sabahı düştü
Allah ım bundan sonra böyle bişey yaşatmas inş Allah kimsenin başına vermesin mafoldumben
çooook üzüldüm hunnycim ya
okuyunca inanamadım resmen,
çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın canım
ne denebilir ki bu durumda. ben 1 tane düşük yapmıştım
ve günlerce kendime gelememiştim. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
özer beye ulaşamamış olman da çok büyük bir talihsizlik olmuş
ama ilk başta söylediği doğru canım, hamileliğin ilk haftalarında bu tür ağrıların olması normal. bende de olmuştu. ama tabi kişiden kişiye değişir.
demek gülin hanıma gittin, tabi canım sonuçta hangi doktorun olacağı önemli değil. önemli olan seni memnun eden, derdine derman olan bir doktor olması.
özer bey riskli gebeliklerde uzmandır, ulaşabilseydin yardımcı olurdu eminim işte şansızlık olmuş. jimere gülin hanıma gidenler de memnun ama. hatta sitede benim arkadaşım var mopsy isminde o da gülin hanımın hastası çok memnun. sadece sgk lı hastalara bakmıyormuş diye duymuştum. ama tabi derdine çare olsun, sorunun ne olduğunu tespit etsin de insan maddi boyutu da düşünemiyor böyle durumlarda.
canım 2 düşükten sonra bunun sebebi araştırılıyor diye biliyorum. gerekli testleri yaptır bence. sende kan pıhtılaşması olabilir hunnycim ya ya da eşinle aranızdaki kan uyuşmazlığı ile ilgili bir sebep de olabilir. bence sen tekrar hamile kalmadan önce bu düşüklerin sebebini araştıracak bir doktora git. gerekli testleri yaptır. inşallah hakkında hayırlısı olur canım. inan çok üzüldüm. tekrar çok geçmiş olsun :teselli: