• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Nilufere ulasim

ozlemem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
2.482
4.679
333
Eskişehir
Arkadaslar konunun yeri burasi degil ama en azindan aciliyeti bakimindan simdilik benim de bununla ilgili bir derdim var..

Pazar gunu Bursa Nilufere gitmem gerekiyor. Daha dogrusu Uludag Uni.ye.. Kocaelinden gidecegim.. Hicbir sey bilmiyorum..

1- oncelikle kocaelinden bursa nilufere dogrudan arac var mi?
2- kocaeli- bursa otogar olarak gitsem universiteye nasil ulasabilirim? Ne kadar zamanimi alir?
3- bir de cok erken gitmem gerekiyor sizce bunun yerine cumartesiden gitsem konaklasam nasil olur? (bu en son secenek olur benim icin acikcasi cunku yakin bir yer icin konaklama yapmak istemiyorum..)
Simdiden fikirleriniz icin tesekkur ederim.

Arkadaslar konunun yeri burasi degil ama en azindan aciliyeti bakimindan simdilik benim de bununla ilgili bir derdim var..

Pazar gunu Bursa Nilufere gitmem gerekiyor. Daha dogrusu Uludag Uni.ye.. Kocaelinden gidecegim.. Hicbir sey bilmiyorum..

1- oncelikle kocaelinden bursa nilufere dogrudan arac var mi?
2- kocaeli- bursa otogar olarak gitsem universiteye nasil ulasabilirim? Ne kadar zamanimi alir?
3- bir de cok erken gitmem gerekiyor sizce bunun yerine cumartesiden gitsem konaklasam nasil olur? (bu en son secenek olur benim icin acikcasi cunku yakin bir yer icin konaklama yapmak istemiyorum..)
Simdiden fikirleriniz icin tesekkur ederim.
bursa otogara gelip oradan da 93 nolu otobuse bıneceksınız dırek universiteye geliyor en kısa yol bu şekilde.... yada izmitten direk fakülteye gelen araçlar var BALTUR firmasının onları arayıp bilgi alabilirsiniz.

Otogar da inince sari otobusler var yan yana bir suru.
92 numara nilufere gider.
Otogardan uni hastanesine gidecekseniz direkt giden otobuslerde var.
Cok rahat gidersiniz.

bursa otogara gelip oradan da 93 nolu otobuse bıneceksınız dırek universiteye geliyor en kısa yol bu şekilde.... yada izmitten direk fakülteye gelen araçlar var BALTUR firmasının onları arayıp bilgi alabilirsiniz.

Cok cok tesekkur ederim.. 93 nolu otobus ne kadar zamanda ulasiyor universiteye..
Baltur firmasini da arastircagim.. Tekrar tesekkurler

Otogar da inince sari otobusler var yan yana bir suru.
92 numara nilufere gider.
Otogardan uni hastanesine gidecekseniz direkt giden otobuslerde var.
Cok rahat gidersiniz.
Acikcasi gorukle kampusune gidecegim.. Aralarinda fark varsa bilemiyorum. Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim.. Bir de otogardan universiteye ne kadar zamanimi alir ulasim?

92 nilufer civarina 93 uniye gider. Binerken sorarsiniz zaten otobusun ustunde de yaziyor.

Acikcasi gorukle kampusune gidecegim.. Aralarinda fark varsa bilemiyorum. Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim.. Bir de otogardan universiteye ne kadar zamanimi alir ulasim?
Yakin . 30 dk ya gidersiniz diye dusunuyorum.
Ama otobusun kalkmasi olasi trafik vs. En gec 1 saate varirsiniz.

Otogardan 93 numara otobüslere binerseniz Nilüfer 20 dakika sürüyor ama kampüse gidiş 1 saati alır çünkü arası baya var 93 numara otobüsler otogardan 5 geçelerde ve 35 geçelerde hareket ediyor Dakikasını geçirmiyor hareket etmek için otobüse binebilmek içinde bileti otobüslerin kalktığı yerden alabiliyorsunuz

Otogardan 93 numara otobüslere binerseniz Nilüfer 20 dakika sürüyor ama kampüse gidiş 1 saati alır çünkü arası baya var 93 numara otobüsler otogardan 5 geçelerde ve 35 geçelerde hareket ediyor Dakikasını geçirmiyor hareket etmek için otobüse binebilmek içinde bileti otobüslerin kalktığı yerden alabiliyorsunuz

Cok tesekkur ederim herkese verdigi bilgiler icin.. Konum kapanabilir istedigim bilgiyi aldim Mune Mune

Back
X