M mellahat Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 44 0 0 Bursa 25 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma123 #21 Reklam amaçlı üyelik ! Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2013
Mavikuss Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2012 15 0 16 Bursa 15 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma123 #22 seyma123 .!.: Son olarak Nermateks ile görüşme yaptım ve çok güven verici geldi Sanırım gelinliğimi buraya diktireceğim. Bu arada paralelkenar mesajına cevap yazamıyorum çünkü benim mesaj hakkım yok ve yazılan mesajlar silinemiyor bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun evliliğiniz :) nermateks de diktirdiğiniz gelinlikden memnun kaldınız mı acaba?
seyma123 .!.: Son olarak Nermateks ile görüşme yaptım ve çok güven verici geldi Sanırım gelinliğimi buraya diktireceğim. Bu arada paralelkenar mesajına cevap yazamıyorum çünkü benim mesaj hakkım yok ve yazılan mesajlar silinemiyor bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun evliliğiniz :) nermateks de diktirdiğiniz gelinlikden memnun kaldınız mı acaba?