Kızlar merhaba ben 1 hafta önce gelinlik bakmaya başladım ve 7-8 yer gezdikten sonra bursa'da çok bilinen neşem gelinliğe uğradım.
Tahmin ettiğim gibi fiyatlar yüksekti ama kampanya olduğunu ve kampanyanın son günü olduğunu söylediler. Kampanya nedeni ile neredeyse 1000 lira düşük söylendi fiyatlar ve son olarak bana 2000 liraya hangi modeli istersem isteyeyim dikeceklerini söylediler.
Daha sonrada fazla mı acaba diye düşünerek kapalı çarşıdaki hayal moda evinden bir kaç model denedim. Orası daha kendi halinde bir yerdi ve ordada hoş modeller vardı, onlarda 1300, 1400 gibi fiyatlar verdiler. Fİkirlerinizi bekliyorum özellikle bu firmaları bilen kişilerden. Bu hafta sonu karar vermem lazım.
bende neşem moda evine gittim gezdiğim gelinlikçilerden sadece 1ydi
ben 2 moda evi arasında kararsız kaldım nurten bu nabantoğlundaki moda evi gezenler bilir.
diğeride Burak kaynar wedding house diye bir firmaydı buda altıparmakta ben burak kaynar wedding house u seçtim güzel bir model denedim gidip dantelimizi falan beraber seçtik bittiğinde fotoğrafını atıcam.
iyice gezip karar vermeden satın almamak lazım biz geliniz hakkımız her yeri gezmek :))
bende neşem moda evine gittim gezdiğim gelinlikçilerden sadece 1ydi
ben 2 moda evi arasında kararsız kaldım nurten bu nabantoğlundaki moda evi gezenler bilir.
diğeride Burak kaynar wedding house diye bir firmaydı buda altıparmakta ben burak kaynar wedding house u seçtim güzel bir model denedim gidip dantelimizi falan beraber seçtik bittiğinde fotoğrafını atıcam.
iyice gezip karar vermeden satın almamak lazım biz geliniz hakkımız her yeri gezmek :))
bende neşem gelinliğe gittim. teşhir gelinleri gerçekten güzeldi asildi beni etkiledi birisini seçtim fakat 2. provaya gittiğimde beğendiğim gelinlikle dikilen arasında resmen kumaş ve ufakta model farkı vardı hayal kırıklığına uğradım. gelinliğim zaten sade bir modeldi o kadar ucuz göründü ki gözüme.. sizlere tavsiyem neşem veya farklı bir yer farketmez kumaşa dikişe dikkat edin...teşhirde giydiğiniz gelinlik ile size dikilen arasında farka dikkat edin..
Peki neşem için neler düşünüyorsunuz kalite olarak ? Bende burak kaynar weeding için 300 lira indirim kuponu vardı :2: Orası nasıl peki ?
canım keşke bendede olsaydı nereden temin ettin ki :)
gözün kapalı güvenceğin insanlar geçen yoldan geçerken canım sıkıldı kahve içmeye gittim düşün o kadar seviyorum orasını ihihih.
Gelinliğim ilerliyor onada göz attım dayanamadım napayım heyecan var.
Dikiş kalitesi ve kumaşlar çok önemli arkadaşımızın dediği gibi danteli gidip beraber seçtik dantelin kodunu kumaşların kodunu verdiler elime aynılarını almışlar yukarda Allah var haklarını yemem :)
gidip bir görüş konuş derim bu arada kınada farklı birşey dağıtmak istiyorum fikri olan var mı =)? Herkese bol öpücükler !
Kızlar merhaba ben 1 hafta önce gelinlik bakmaya başladım ve 7-8 yer gezdikten sonra bursa'da çok bilinen neşem gelinliğe uğradım.
Tahmin ettiğim gibi fiyatlar yüksekti ama kampanya olduğunu ve kampanyanın son günü olduğunu söylediler. Kampanya nedeni ile neredeyse 1000 lira düşük söylendi fiyatlar ve son olarak bana 2000 liraya hangi modeli istersem isteyeyim dikeceklerini söylediler.
Daha sonrada fazla mı acaba diye düşünerek kapalı çarşıdaki hayal moda evinden bir kaç model denedim. Orası daha kendi halinde bir yerdi ve ordada hoş modeller vardı, onlarda 1300, 1400 gibi fiyatlar verdiler. Fİkirlerinizi bekliyorum özellikle bu firmaları bilen kişilerden. Bu hafta sonu karar vermem lazım.
Canım inşallah herşey gönlünce olur provalara gittiğinde gelinliği aldıgında bizede atmayı unutma bende girip bakmıştım aysel hanım vardı sanırım orada sahibi yalan olmasın aklımda öyle kalmış ama denemek için fazla kendime göre gelinlik bulamadım diye orayı seçmedim ben tabi herkesin tercihi farklı umarım herşey içine siner süperrrr bir düğün geçirirsin! : )
Son olarak Nermateks ile görüşme yaptım ve çok güven verici geldi Sanırım gelinliğimi buraya diktireceğim.
Bu arada paralelkenar mesajına cevap yazamıyorum çünkü benim mesaj hakkım yok ve yazılan mesajlar silinemiyor bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?