• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri BURSA NEŞEM MODA EVİ ile ilgili?

seyma123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
101
2
98
Kızlar merhaba ben 1 hafta önce gelinlik bakmaya başladım ve 7-8 yer gezdikten sonra bursa'da çok bilinen neşem gelinliğe uğradım.
Tahmin ettiğim gibi fiyatlar yüksekti ama kampanya olduğunu ve kampanyanın son günü olduğunu söylediler. Kampanya nedeni ile neredeyse 1000 lira düşük söylendi fiyatlar ve son olarak bana 2000 liraya hangi modeli istersem isteyeyim dikeceklerini söylediler.
Daha sonrada fazla mı acaba diye düşünerek kapalı çarşıdaki hayal moda evinden bir kaç model denedim. Orası daha kendi halinde bir yerdi ve ordada hoş modeller vardı, onlarda 1300, 1400 gibi fiyatlar verdiler. Fİkirlerinizi bekliyorum özellikle bu firmaları bilen kişilerden. Bu hafta sonu karar vermem lazım.

Kızlar merhaba ben 1 hafta önce gelinlik bakmaya başladım ve 7-8 yer gezdikten sonra bursa'da çok bilinen neşem gelinliğe uğradım.
Tahmin ettiğim gibi fiyatlar yüksekti ama kampanya olduğunu ve kampanyanın son günü olduğunu söylediler. Kampanya nedeni ile neredeyse 1000 lira düşük söylendi fiyatlar ve son olarak bana 2000 liraya hangi modeli istersem isteyeyim dikeceklerini söylediler.
Daha sonrada fazla mı acaba diye düşünerek kapalı çarşıdaki hayal moda evinden bir kaç model denedim. Orası daha kendi halinde bir yerdi ve ordada hoş modeller vardı, onlarda 1300, 1400 gibi fiyatlar verdiler. Fİkirlerinizi bekliyorum özellikle bu firmaları bilen kişilerden. Bu hafta sonu karar vermem lazım.

neşem moda evinden 2 gün önce ben de gelinlik denedim 2.300 gibi bir fiyat verdiler dantel ağırlıklı bir gelinlik için. tabi bu pazarlıksız bir fiyattı. ben heykel altıparmak yaklaşık 10-11 moda evi gezmiş 10dan fazla gelinlik denemişimdir. tabi hepsini hatırlamıyorum malesef fiyat ve kalite açısından :( arada çok beğendiklerim oldu 2.500den fazlaydı çoğu. ama beğendiğim gelinliklere ortalama 2.200 civarı fiyat verdiler. Kapalı çarşıya hiç bakmadım bugün oraya bakmayı düşünüyorum. sonrasında karar verip sipariş vereceğim düğünüm ağustosta ve ben sanırım biraz geç kaldım. inşallah gönlümüze göre bulabiliriz :16:

bende neşem moda evine gittim gezdiğim gelinlikçilerden sadece 1ydi

ben 2 moda evi arasında kararsız kaldım nurten bu nabantoğlundaki moda evi gezenler bilir.

diğeride Burak kaynar wedding house diye bir firmaydı buda altıparmakta ben burak kaynar wedding house u seçtim güzel bir model denedim gidip dantelimizi falan beraber seçtik bittiğinde fotoğrafını atıcam.

iyice gezip karar vermeden satın almamak lazım biz geliniz hakkımız her yeri gezmek :))

ben 2 moda evi arasında kararsız kaldım nurten bu nabantoğlundaki moda evi gezenler bilir.

diğeride Burak kaynar wedding house diye bir firmaydı buda altıparmakta ben burak kaynar wedding house u seçtim güzel bir model denedim gidip dantelimizi falan beraber seçtik bittiğinde fotoğrafını atıcam.

iyice gezip karar vermeden satın almamak lazım biz geliniz hakkımız her yeri gezmek :))

canım hayırlı olsun.bende burak kaynara diktiriorum şuan ins gonlumuze gore olur herşey:)

Peki neşem için neler düşünüyorsunuz kalite olarak ? Bende burak kaynar weeding için 300 lira indirim kuponu vardı :2: Orası nasıl peki ?

Lütfen neşem gelinlik hakkında deneyimi olan birilerinden bilgi bekliyorum.
Daha önce burası ile işbirliği olan yada yakınlarından bilgisi olanlar bana fikir versin.

bende neşem gelinliğe gittim. teşhir gelinleri gerçekten güzeldi asildi beni etkiledi birisini seçtim fakat 2. provaya gittiğimde beğendiğim gelinlikle dikilen arasında resmen kumaş ve ufakta model farkı vardı hayal kırıklığına uğradım. gelinliğim zaten sade bir modeldi o kadar ucuz göründü ki gözüme.. sizlere tavsiyem neşem veya farklı bir yer farketmez kumaşa dikişe dikkat edin...teşhirde giydiğiniz gelinlik ile size dikilen arasında farka dikkat edin..

bende neşem gelinliğe gittim. teşhir gelinleri gerçekten güzeldi asildi beni etkiledi birisini seçtim fakat 2. provaya gittiğimde beğendiğim gelinlikle dikilen arasında resmen kumaş ve ufakta model farkı vardı hayal kırıklığına uğradım. gelinliğim zaten sade bir modeldi o kadar ucuz göründü ki gözüme.. sizlere tavsiyem neşem veya farklı bir yer farketmez kumaşa dikişe dikkat edin...teşhirde giydiğiniz gelinlik ile size dikilen arasında farka dikkat edin..

Siz ne zaman diktirmiştiniz acaba gelinliğinizi ? Sizinlede öznur hanım mı ilgilenmişti acaba ? Yani konuşmaları çok güven verici ama insan korkuyor tabiki. Umarım kötü birşey çıkmaz :53:

Peki neşem için neler düşünüyorsunuz kalite olarak ? Bende burak kaynar weeding için 300 lira indirim kuponu vardı :2: Orası nasıl peki ?

canım keşke bendede olsaydı nereden temin ettin ki :)

gözün kapalı güvenceğin insanlar geçen yoldan geçerken canım sıkıldı kahve içmeye gittim düşün o kadar seviyorum orasını ihihih.

Gelinliğim ilerliyor onada göz attım dayanamadım napayım heyecan var.

Dikiş kalitesi ve kumaşlar çok önemli arkadaşımızın dediği gibi danteli gidip beraber seçtik dantelin kodunu kumaşların kodunu verdiler elime aynılarını almışlar yukarda Allah var haklarını yemem :)

gidip bir görüş konuş derim bu arada kınada farklı birşey dağıtmak istiyorum fikri olan var mı =)? Herkese bol öpücükler !

canım keşke bendede olsaydı nereden temin ettin ki :)

gözün kapalı güvenceğin insanlar geçen yoldan geçerken canım sıkıldı kahve içmeye gittim düşün o kadar seviyorum orasını ihihih.

Gelinliğim ilerliyor onada göz attım dayanamadım napayım heyecan var.

Dikiş kalitesi ve kumaşlar çok önemli arkadaşımızın dediği gibi danteli gidip beraber seçtik dantelin kodunu kumaşların kodunu verdiler elime aynılarını almışlar yukarda Allah var haklarını yemem :)

gidip bir görüş konuş derim bu arada kınada farklı birşey dağıtmak istiyorum fikri olan var mı =)? Herkese bol öpücükler !

Havlucular çarşısı tarafında bir yerde alışveriş yaptığımızda vermişlerdi. Benimkinide verebilirim hala işine yararsa :)
Kına için tül ile süslenmiş aynalar olabilir. Hemde kızların güzelliğini vurgular gibi olur :)
Birde oje ağacı benim yapacaklarımdan :)

canım çok teşekkürler bu fikri bi kenarda tutayım : )

bide küçük parfüm şişeleri buldm cam onumu yaptırsam diyorum egzantirik olur =)))

Son olarak Nermateks ile görüşme yaptım ve çok güven verici geldi Sanırım gelinliğimi buraya diktireceğim.
Bu arada paralelkenar mesajına cevap yazamıyorum çünkü benim mesaj hakkım yok ve yazılan mesajlar silinemiyor bilgin olsun.

Canım inşallah herşey gönlünce olur provalara gittiğinde gelinliği aldıgında bizede atmayı unutma bende girip bakmıştım aysel hanım vardı sanırım orada sahibi yalan olmasın aklımda öyle kalmış ama denemek için fazla kendime göre gelinlik bulamadım diye orayı seçmedim ben tabi herkesin tercihi farklı umarım herşey içine siner süperrrr bir düğün geçirirsin! : )

merhaba canım..neşem moda evvinin adı olduğu ıcın fıyatları yuksel oluyor herzaman.bence baska yerlerde ıstedığın modelı daha uygun fıyata dıktırebılırsın

Canım inşallah herşey gönlünce olur provalara gittiğinde gelinliği aldıgında bizede atmayı unutma bende girip bakmıştım aysel hanım vardı sanırım orada sahibi yalan olmasın aklımda öyle kalmış ama denemek için fazla kendime göre gelinlik bulamadım diye orayı seçmedim ben tabi herkesin tercihi farklı umarım herşey içine siner süperrrr bir düğün geçirirsin! : )

Çok teşekkür ederim :) evet doğru aysel hanım vardı ve dediğin gibi modele hazır olarak bakmaya kalksak model seçeneği yok ama ben nereye gidersem gideyim kafamdaki farklı birmodeli diktirmiş olucam ve güven vericide konustular o nedenle emin oldum ama bakalım hayırlısı resimleri paylaşırım :)

Son olarak Nermateks ile görüşme yaptım ve çok güven verici geldi Sanırım gelinliğimi buraya diktireceğim.
Bu arada paralelkenar mesajına cevap yazamıyorum çünkü benim mesaj hakkım yok ve yazılan mesajlar silinemiyor bilgin olsun.

AAA ben de nermateks te yaptırıyorum ve şimdilik her şey süper gidiyo. ben de çok güveniyorum yani güven verdiler bana 4. provama gidicem hayırlısı bakalım:)

çok sevindim denk gelmemize :)4. provada ve mutluysanız demekki gerçekten güvenilir bir yer :)
Peki birşey sormak istiyorum. ödemeleri ne şekilde yaptınız acaba ? Yani parça parça olarak soruyorum.Bunu cevaplarsanız çok sevinicm :)

şeymacım yarısını verdim diğer yarısı da teslimde olacak canım. umarım senin de her şey istediğin gibi olur. resimlerini bekliyorum:))

Söylediğiniz fiyatlar gerçekten yüksek gelinlik yaptırırken hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlarım oldu o yüzden ablam için ince eleyip sık dokudum çok araştırdım tesadüfen facebookta gördüm mediha cambaz adında sıradan bir yer ama bitmiş gelinlikleri bize güven verdi oraya çok uygun fiyata diktirdik tavsiye ederim.

arkadaşımın ablası medihadan ağlayarak çıkmıştı umarım problem yaşamazsın gelinliğini gönder bizde görelim :)

Back