Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bursa Mİne Kuaför ???

smymtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
194
1
68
Bursa
kızlar bursa da tesettürlü gelin başı için kuaför arıyorum.. incirli deki bu kuaförü duydum acaba giden gören bi bilgisi olan var mı ?

incirlidekini bilmiyorum ama çamlıcada mine kuaföre radevu aldım ben benimde 28 29 nisan düğünüm İNŞALLAH siteleri var mine türban tasarım bursa diye gir modelleri cıkıyor ben tavsiye üzerine gittim umarım memnun kalırım

orasını da biliyorum canım sitesinden baktığıma göre güzel bi yere benziyor. gelin başı fiyatları nasıl peki ??

kına saçı gelin başı türban olacak makyaj dahil porselen makyaj yapıyorlarmış kroyolan markasını kullanıyrz dedi 400 tl benim içime sinen bir yer oldu hem ben daha cok sadece bayan çalışanları var diyede tercih ettim ama şiir kuaför var nalbantoğlunda onuda sitesinden gördüm makyajı ve modelleri gercekten güzel eğer açıksan orayada bir bak derim

benim de tesettürlü gelin başı olcak canım. çevrem de mine kuaförü çok duydum incirlideki olanı zaten o da üçevlere taşınmış adres değişmiş çokta uzak napıcam bilmiyorum ( bide milano kuaför varmış fomara da çağrı düğün salonunun altında nişanlımın tarafı orayı tavsiye etti ama hiç bilmiyorum nasıl güzel mi çok kararsızım :26:

evet ikiside 400tl makyaj dahil famoradakini hiç duymadım ben zaten tesettürlü bayanların işi zor bu konuda her kuaförde muhakkak erkek çalışan var senin çamlıcadaki mine kuaför hakkında bilgin varmı ben tavsiyeyle gittim sadece sitelerinden model gördüm özellikle makyaj konusunda nasıllar bilmyorum merak ediyorum umarım hayel kırıklığı yaşatmazlar

Kınada da düğünde de İncirli'deki Mine kuaföre gittim.Çevremdeki bir çok kapalı gelinde ona gitti ve çok memnun kaldık hepimiz.
Erkek çalışanı yok ve gerçekten işini çok iyi yapıyor.

Kınada da düğünde de İncirli'deki Mine kuaföre gittim.Çevremdeki bir çok kapalı gelinde ona gitti ve çok memnun kaldık hepimiz.
Erkek çalışanı yok ve gerçekten işini çok iyi yapıyor.

ne zamandı düğününüz. adres değişmiş diye duydum. peki fiyatlar nasıldı ?

kuaför hakkında bilgim yok canım sadece isim olarak duydum. mail attım geçen de aqua makyaj+türban 350 dediler
senin hem kına hem düğün 400 çok iyi bence. şık bi yere benziyor bence hayal kırıklığı yaşamazsın...

İNŞALLAH bakalım:) düğün ne zaman

benimde 24 25 nisan düğünüm var..kınam salı gününe denk geliyor minede salı günleri kapalı..pöööff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…