incirlidekini bilmiyorum ama çamlıcada mine kuaföre radevu aldım ben benimde 28 29 nisan düğünüm İNŞALLAH siteleri var mine türban tasarım bursa diye gir modelleri cıkıyor ben tavsiye üzerine gittim umarım memnun kalırım
benim de tesettürlü gelin başı olcak canım. çevrem de mine kuaförü çok duydum incirlideki olanı zaten o da üçevlere taşınmış adres değişmiş çokta uzak napıcam bilmiyorum( bide milano kuaför varmış fomara da çağrı düğün salonunun altında nişanlımın tarafı orayı tavsiye etti ama hiç bilmiyorum nasıl güzel mi çok kararsızım :26:
Kınada da düğünde de İncirli'deki Mine kuaföre gittim.Çevremdeki bir çok kapalı gelinde ona gitti ve çok memnun kaldık hepimiz.
Erkek çalışanı yok ve gerçekten işini çok iyi yapıyor.
evet ikiside 400tl makyaj dahil famoradakini hiç duymadım ben zaten tesettürlü bayanların işi zor bu konuda her kuaförde muhakkak erkek çalışan var senin çamlıcadaki mine kuaför hakkında bilgin varmı ben tavsiyeyle gittim sadece sitelerinden model gördüm özellikle makyaj konusunda nasıllar bilmyorum merak ediyorum umarım hayel kırıklığı yaşatmazlar
kuaför hakkında bilgim yok canım sadece isim olarak duydum. mail attım geçen de aqua makyaj+türban 350 dediler
senin hem kına hem düğün 400 çok iyi bence. şık bi yere benziyor bence hayal kırıklığı yaşamazsın...
İNŞALLAH bakalım:) düğün ne zaman
10 haziran canım düğün olmucak sadece nikah.. senin peki ?
benimde 24 25 nisan düğünüm var..kınam salı gününe denk geliyor minede salı günleri kapalı..pöööff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?